2009 Ekim Anneleri

kizlar simdi kustumda en sonunda cikanlarda kan vardi baya . Dün cok az kan vardi bugunki baya coktu. Sizce anormalmidir bu?

Normal canim cunku eger bisey yemiyorsan miden zaten bos birde zorlaniyor vucut kusarken birkac kiside daha olmustu oyle uzulme

Arkadaşlar beni listeden çıkarırmısınız, bebeğimi kaybettimsenağlama Allah silere göstermez inş.senağlama

canım beniiiiiim çok üzüldüm.. başın sağolsun, allah sabır versin.. umarım bundan sonra evladını kucaklamak nasip olur ve unutursun bir nebze de olsa bu acıyı:teselli:

Arkadaşlar beni listeden çıkarırmısınız, bebeğimi kaybettimsenağlama Allah silere göstermez inş.senağlama

Canim basin sagolsun, üzülme verende Allah alanda o. Demekki hayirlisi buymus insallah en kisa zamanda hamile kalirsin ve kucagini alirsin :teselli:

kizlar simdi kustumda en sonunda cikanlarda kan vardi baya . Dün cok az kan vardi bugunki baya coktu. Sizce anormalmidir bu?

boğazın tahriş olmuştur kardeş kanamıştır, ondan olsa gerek.. çok sık mı istifra ediyorsun?

fatima için çok üzgünüm :çok üzgünüm:..ben sık giremiyorum ama bir kez daha okumuştum bebeğini kaybeden bir ekim annesi.. umarım son olur ..

Benimde normalde ultrasonda 2 gun onde gorundu 7+3 ken gitmistim 7+5 gorundu ultrasonda.

Ayyyy teyzesi insallah kizdir insallah seninde kizdir cunku gonlunden kiz geciyor gibi geldi.

Masallah nazar degmesin bebisine gelissinler hep boyle

Benim 2. randevum 9 Nisanda ama burdaki doktorlar 20. haftalikken anca soyluyorlar cinsiyeti :roflol: ben biraz gec ogrenecegim sende belirtiler erkek gibimi

evet canim 1haftadir gunde 2 defa falan istifra ediyorum sabah ve aksam. bulanti hapi içtigim halde. umarim tahris meselesidir.

Fatimacım Allah kolaylık versin. Nasip. Hayirli evlatlar nasib eder inşallah. Hayırlısı budur hakkında.
Çok üzüldüm ama, cennet bebeği oldu inş. meleğin... önden şefaatçi yolladın buluşursunuz orda inş.
senağlama

Canim cok cok uzuldum gecmis olsun allah sana en kisa zamanda tekrar anneligi nasip etsin sonuna kadar.Kac haftaliktin canim

canım beniiiiiim çok üzüldüm.. başın sağolsun, allah sabır versin.. umarım bundan sonra evladını kucaklamak nasip olur ve unutursun bir nebze de olsa bu acıyı:teselli:

Canim basin sagolsun, üzülme verende Allah alanda o. Demekki hayirlisi buymus insallah en kisa zamanda hamile kalirsin ve kucagini alirsin :teselli:

sağol canım Allah sizlere göstermesin inş.senağlama

gecmis olsun allah sana en kisa zamanda tekrar anneligi nasip etsin inş.

Saol canım aminnn en kısa zamanda inş.:Saruboceq:

üzülmemek elde değil ama yapacak bişey yoksenağlama Veren O Alan O:çok üzgünüm:

Saol canım, nasip tabiki ve bebeğim cennette inş.senağlama

evet canım erkek gibi sanki.. neredeyse hiç bulantım olmadı örneğin.. bunun gibi birkaç belirti daha var, en azından rivayetlere göre

tabii ki herkes gibi benim de dileğim sağlıklı, hayırlı olması ama gönlümde kız çocuğu yatıyor, çok belli ettim değil mi? hem şanslı annelerin kızları olurmuş derler bir de etrafımdakilerin içine hep erkek doğuyor. niye, niye diye sorup duruyorum

20 hafta çokmuş kuzum yaa.. ben sana denenmiş bir metoddan bahsederim bir ara . ben de uyguluyorum şu an..kaydirigubbakcemile5

Bana da herkes erkek diyor kim gorse senin oglun olacak onlarin yuzunden hic kiz dogmuyor icime ama annemle kizkardesim ruyalalarinda kizim oldugunu gorduler ben daha hic oyle kiz erkek diye ruya gormedim.Ilk hamile kaldigim haftalarda cok korkunc ruyalar goruyordum hep korkarak uyaniyordum ama simdi gecti allahtan artik gormuyorum.

Su denenmis metotdan bahsediver merak ettim seker.

evet canim 1haftadir gunde 2 defa falan istifra ediyorum sabah ve aksam. bulanti hapi içtigim halde. umarim tahris meselesidir.

hımm zor canım.. ama bu da geçecek inşallah, sık dişini. benim pek bulantım olmadığı için çok tavsiyede bulunamıyorum ne yazık ki sana. eminim sen başkalrının fikirlerini alıp uygulamışsındır..

selam kızlar... erkek kız ben merak etmıyorum ılk zamnalrdan hamıleleiğğn mutlulugunu yasıyordum ama şimdi yavas yavas merak etmeye basladım dogrusu hele siz dedıkce ... ama 4.ayın sonunda soyelrmıs doktorlar

Eski Mısır'da hamiLeLik testi Mısır’da 1898 yılında Sir Flinder Petrie adlı bilim adamının ortaya çıkarttığı Kahoun Papirüsü ile 1862 yılında bulunan Smith Papirüsü ve 1873 yılında bulunan Ebers Papirüsü’nde gebelik, idrar hastalıkları, varisler ve gebelik testleriyle ilgili bilgiler yer alıyor. Müzelerde sergilenen papirüslerde yer alan bilgilere göre, hamile şüphesi olan bir kadın her gün sabah idrarıyla biri buğday, diğeri arpa dolu iki torbayı sularmış. Hamilelik şüphesi olmayan bir başka kadın da yine ayrı ayrı buğday ve arpa torbalarını idrarıyla sularmış. Hamilelik şüphesi olan kadının idrarla suladığı buğday ve arpa dolu torbalar, diğer kadının suladığı torbalardan daha önce çimlenirse, hamile olduğu anlaşılırmış. İki kadının suladığı buğday ve arpalar aynı anda çimlenirse hamilelik olmadığı ortaya çıkarmış. Hamile olan kadınların sabah idrarlarında aşırı miktarda hormon bulunduğu için, buğday ve arpa torbaları diğer normal idrarlarla sulananlardan çok daha önce yeşerirmiş. Günümüzde meyve ve sebzenin daha erken sürede yetiştirilmesi için hormon kullanılması da aynı yöntemin bir benzeridir.

Bebeğin Cinsiyeti
Mısırlıların kullandığı yöntemde, doğacak bebeğin cinsiyeti de önceden tesbit edilebiliyordu. Hamile kadının idrarıyla sulanan tohumlardan, buğday taneleri daha önce filizlenirse bebeğin erkek, arpa taneleri daha önce filizlenirse bebeğin kız olacağı anlaşılıyordu.

zeldacığım, ben bunu netten öğrenmedim.. bir yakınımın bebeği olacak , çin takvimine göre kız görunuyormus onun. ama bu teste gore erkek cıkmıs ve erkek geliyor insallah :teytey:
sen oku nasıl yapacagını anlatacagım

Bende cin takvimine gore erkek cikiyor ama ben ona pek inanmiyorum cunku tutma olasiligi %50 ve hicde az bir yuzde degil.Bu yontemi uygulayacagim insallah burda arpa bugday bilebilirim arap marketlerinden sen anlat canim 20. haftayi kim bekler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…