2009 Ekim Anneleri

Selam hosgeldin canim evet tukiyede 4. ayda soyluyorlar ne guzel ama tabi bebisler naz yapipta saklamassa birde o var :)))

burda esas mesele tohumlar hibrit değil, doğal tohum olacak.. bu çok önemli.. çünkü sonuç vermiyor aksi halde.. ben denedim ordan biliyorum, söylemişlerdi zaten..
metod da şu.. hani ilkokulda fasulye yetistirirdik, hatirlarsin.. mantık aynı bir dondurma kabına yerleştir pamukların arasına bir yana arpa bir yana buğday.. her sabah bir miktar dök idrarından.. hijyene dikkat !!! bak bakalım sonuç ne olacak.. :1rolleyes:

leblebı en son fazla kacırdım... sonucu soylemeyım ogundne beri yıyemıyorum

anladım ben seni:roflol: .. sorma bende de var o dert, ustelik leblebi falan da yemiyorum.. sabahları ılık su, kayısı vs. sebze yemekleri.. idare ediyorum ama zorrrr zoorrrrrrr DD

hahahaha denicem ve sonucuda yazacam doktorlada iddiaya girecem hahahaha girgir olsun.

hahahaha denicem ve sonucuda yazacam doktorlada iddiaya girecem hahahaha girgir olsun.

ne de olsa bizim daha çooook var öğrenmemize şekerim.. hele senin DD.. sen yine de iddaaya girerken doktorla, maddesel birşey belirtme.. sonra kaybedersin maazallah.. ama ben güveniyoum bu teste.. mantıklı zira değil mi? hormon falan..

Burda nerde oyle leblebiii kuru uzumu leblebiyle yemeye bayilirim keske olsada yesem ama yok

kiz kurü üzüm ve leblebi olmaz olurmu hic, sizin roda arap marketleri falan yokmu kuruyemis satan veya türk marketleri. Bizim burda ben alabiliyorum kolayca. Bence iyi arastir vardir kesin canim

kiz kurü üzüm ve leblebi olmaz olurmu hic, sizin roda arap marketleri falan yokmu kuruyemis satan veya türk marketleri. Bizim burda ben alabiliyorum kolayca. Bence iyi arastir vardir kesin canim

Ben baktim canim bulamadim burda arap marketlerinde yok sonra internetten siparis edeyim dedim baktim turkbakkal ordada yok burda guya kuru uzum diye koca uzumleri kurutup satiyorlar aldim curudu attim tadi bile benzemiyor.Bir turk marketi var ama adam alan olmuyor diye artik pek bisey getittirmiyormus

Mantikli eskiden ultrasonmu varmis demekki erkek ve kizda hormon farkli.

zellda, bende leblebi var ama gecende yedim bi faydasini görmedim açikcasi. Bünyeden bünyeye degisiyor galiba.

ıyode tohumunu nereden bulacagız bilen varmı kızlar ben hıc anlamam... ama cok komık bırı bızı gorse bu deneyı yaparken :))))

Burda nerde oyle leblebiii kuru uzumu leblebiyle yemeye bayilirim keske olsada yesem ama yok
canım benım ınsallah bulrud ayersın en kısa zamanda
anladım ben seni:roflol: .. sorma bende de var o dert, ustelik leblebi falan da yemiyorum.. sabahları ılık su, kayısı vs. sebze yemekleri.. idare ediyorum ama zorrrr zoorrrrrrr DD
ah ne guzle onları yıyebılmen ben ekmek tarzı bırsey ve domate sfalan yıyorum oda cokaz..neysekı onları yıyebılıyormusun canımkaydirigubbakcemile

[

zellda, bende leblebi var ama gecende yedim bi faydasini görmedim açikcasi. Bünyeden bünyeye degisiyor galiba.

Leblebi mide suyunu cekermis diye duydum belkide ondan iyi geliyordur ben normalde leblebiyi cok severim hele sicak sicak kuruyemiscinin onunden gecerken kokmazmi birde al beni der gibi.

ben cubuk kraker yiyorum birde sabah bazen bir parca muz o da iyi geliyor.

Bende onu dusunuyorum tohum nerden bulacagiz diye kayinbabama sorsam o bilir kesin ama niye diye sorarsa ne derim adama :)) ekip buyutup turk ekmegi yapacam derim artik :))

ekecegım canım cektı dersın bu gelin şaşırdı der artık:) eşin bulabılırmı?

büyük marketler bahce malzemesı satan tarflarad mutlaka vardır aslındada kim gıdecekte alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…