2009 Ekim Anneleri

evet canim simdi gordum fotolari. esin gercekten turk gibi. anne babasi nereleri? genelde cocuklar amerika dogumlu oluyor ama kokenleri baska baska. Benim esimin anne babasi amerika dogumlu ama anneannesi porto rico dogumlu.

Benim esimin babasi fransiz annesi ispanyol ama ikiside burda dogmus buyumusler kayinvalidem vefat etmis birtek kayinbabam yasiyor.

evet bi sonraki randevuda söleyecek daha da gelişmiş olcek benim minnoşum ama çook şeker teyzeleri beni dün ağlattı ama olsun onun suçu yoktuki tüm suç doktorun

kızlar iyi gecelerrr nasılsınızz gizem naptınn bugun nasıl gecti randevunuz canım
pcnin basına kotu seyler geldigi için giremedim sagolsun tedaş butun gun elektirikleri kesip durdu ee sonunda bir kısmı coktu bilgilerin :S Allahtan pc kokten gitmedi

gizos ne guzel canim ya. icin rahatladi. az kaldi bir dahaki randevuya :))) sirasiyla ogrenecegiz cinsiyetleri :))

Ben simdi cikiyorum yarin yazisiriz kizlar. optum sizi.

kalemiti canım süper geçti randevum kıpır kıpır aynıbenim gibi bi bebeğim var çook şekerdi teyzesi :)) kocaman olmuş bebişim 11+6 olmuş yahuu

görüşürük güldencim dikkatli ol tatlım

ben cıkıyorum canım eskilere baktım hızlıca senin yazdıklarına gordugune cok sevindim :)))) tebrikler canım benim kelegi hareketliymiş bayada gostermiş doktor agladına degmedi bebişini uzdun be bitanem hamişlikten olsa gerek bu kadar hassasiyet Allahım kucagına aldıgını (aldıgımızı) gostersin :)) benim mikser cok kotu suan acaip uzanıcam bitanem cıkıyorum meleginide senide kocaman opyrmmm Şeniz Şeniz Şeniz

görüşürk sağol canım beni düşünüp ilgilendiğin için tatlım çok teşekkür ederim bu mikserler ne zaman bozulcak çok merak ediyorum zaten canım bi bozulsa rahat etcez ama neysem kendine ve bebişine dikkat et görüşürk Şeniz

günaydınn bayanlar
gece kuşları amma kaynatmışsınız maşallahh
gizemcim gözün aydın test sonucnuda iyi çıkıcak işallah

eflatuncum o dedğin testlerin hepsini ben yaptırdım
doktorun dedği vucudunda enfeksyon varmı diye bakıyolar
mesela kızamık hastalığı su çiçeği gibi bunalrın geçirdinmi gçeirmedinmi yada vucudunda mikrobu varmı diyee bakıyorlar.

günaydın kuzucuklarıımm..gizemcim gözün aydın...ayh ne süper elalı,lalizeynep çok heycanlılardır şimdi..onnar da hayırlı haberlernen gelirler inşallaahh

gunaydın kızlarrr..bebislerini gorenlerin gozleri aydın :CüvCüv:
bende ikili tarama sonucumu aldım.riskli gruba girmiomusum.icim rahatladı bayaa.dr hersey yolunda dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…