saol zuzucum.fb hcg 61.1 cıktı bakalım.bu verilere gore 50 nin ustunde oldugu icin kız diolar ama -tatlicadiarzu- tabiki cogunda yanlıs cıkmıs bu
Gunaydınlar herkese, ben ikili testimi olmadım hala galiba bu cts olurum artık :Saruboceq: sadece kan mı alıyorlar??
gözün aydın buketcim çok sevindimmmm
buketcim 11-12. haftalarda yapılınca tutuyomuş o tahminler..bi çoğumuz bu tarihi kaçırdık galiba..ama seninki tutabilüü:)) kızımız mı gelio ne:)))
günaydin kizlarrr nasilsiniz bugünn? :CüvCüv: göbisler ne durumda??
benim sancilarim vardi dün aksam karnim cok agridi korktum valla.. sonra batmalar oldu sevindim :)) büyüyo benim kücük böcegim diye. sizlerde ne var ne yok? buketcigiiim gizemcim gzünüz aydiiin darisi basimiza insallahh
aaa kızlaar ayılamadık anlaşıan bu sabah
noldu haftanın yorgunluğumu çöktü üsütümüzee böyleee
Günaydın kızlar, 9 gündür ilk kez girebildim. 18 Mart Çarşamba akşamı saat akşam 8de ağır bir kanamayla hastaneye kaldırıldım. Üstelik yatarak TV izlerken, hiçbir sebep yokken... 7 gün hastanede yattım, düşük tehdidi nedeniyle sadece WC için kalkıyordum sürekli yattım. Kanamam durunca kendi isteğimle taburcu oldum, şimdi de yine kalkmadan evde yatıyorum. Bebek yaşıyor, her gün o kadar ultrasonografi ve test yapıldı, hiçbir sebep bulunamadı o kadar şiddetli kanama için. Diyeceğim o ki, öldürmeyen Allah öldürmüyor, hayata tutundu bizimki!! Sanırım biraz nazlı olacak!
Günaydın kızlar, 9 gündür ilk kez girebildim. 18 Mart Çarşamba akşamı saat akşam 8de ağır bir kanamayla hastaneye kaldırıldım. Üstelik yatarak TV izlerken, hiçbir sebep yokken... 7 gün hastanede yattım, düşük tehdidi nedeniyle sadece WC için kalkıyordum sürekli yattım. Kanamam durunca kendi isteğimle taburcu oldum, şimdi de yine kalkmadan evde yatıyorum. Bebek yaşıyor, her gün o kadar ultrasonografi ve test yapıldı, hiçbir sebep bulunamadı o kadar şiddetli kanama için. Diyeceğim o ki, öldürmeyen Allah öldürmüyor, hayata tutundu bizimki!! Sanırım biraz nazlı olacak!
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Günaydın bu aradaherkese bendede koca bir uçuk çıktı gebelikten dolayı uçuk çıkarsa bebek uçuk virüsüne bağışıklık kazanırmış bu yüzden bunada sevindim.:roflol:Günaydın kızlar, 9 gündür ilk kez girebildim. 18 Mart Çarşamba akşamı saat akşam 8de ağır bir kanamayla hastaneye kaldırıldım. Üstelik yatarak TV izlerken, hiçbir sebep yokken... 7 gün hastanede yattım, düşük tehdidi nedeniyle sadece WC için kalkıyordum sürekli yattım. Kanamam durunca kendi isteğimle taburcu oldum, şimdi de yine kalkmadan evde yatıyorum. Bebek yaşıyor, her gün o kadar ultrasonografi ve test yapıldı, hiçbir sebep bulunamadı o kadar şiddetli kanama için. Diyeceğim o ki, öldürmeyen Allah öldürmüyor, hayata tutundu bizimki!! Sanırım biraz nazlı olacak!
felisimfelis çok geçmiş olsun canım raabbim melegini senden ayırmasın hepimizinkini tutunmuş maşallah bebişine inatçı olacak:))
günaydın kıslarrrrrrr
uyuşuk bunnar uyuşukkkkaydirigubbakcemile
canımm geçmiş olsunn çok dikkat et gerekirse hep yat napcan bebişimiz öyle iyi olcaksaaa.Bebişin sana sıkı sıkı tutunmuşş maşallahh bırakmamış annesiniGünaydın kızlar, 9 gündür ilk kez girebildim. 18 Mart Çarşamba akşamı saat akşam 8de ağır bir kanamayla hastaneye kaldırıldım. Üstelik yatarak TV izlerken, hiçbir sebep yokken... 7 gün hastanede yattım, düşük tehdidi nedeniyle sadece WC için kalkıyordum sürekli yattım. Kanamam durunca kendi isteğimle taburcu oldum, şimdi de yine kalkmadan evde yatıyorum. Bebek yaşıyor, her gün o kadar ultrasonografi ve test yapıldı, hiçbir sebep bulunamadı o kadar şiddetli kanama için. Diyeceğim o ki, öldürmeyen Allah öldürmüyor, hayata tutundu bizimki!! Sanırım biraz nazlı olacak!
valla ya ben bi garibim bugün halsizim büle. bide sabah sabah cok aciktim cokta yedim valla:) bi agirlik cöktü bide durmadan üsüyorum anacim ben bu ne böyle.. en sicak günlerde bile üsüyorum resmen. cok uykum var cokkk söyle vursam basimi yastigaa ohhhhh ne uyurum ama
Canım geçmiş olsun ne kadar büyük korku yaşamışsındır kimbilir çok şükür bebek iyiymişGünaydın kızlar, 9 gündür ilk kez girebildim. 18 Mart Çarşamba akşamı saat akşam 8de ağır bir kanamayla hastaneye kaldırıldım. Üstelik yatarak TV izlerken, hiçbir sebep yokken... 7 gün hastanede yattım, düşük tehdidi nedeniyle sadece WC için kalkıyordum sürekli yattım. Kanamam durunca kendi isteğimle taburcu oldum, şimdi de yine kalkmadan evde yatıyorum. Bebek yaşıyor, her gün o kadar ultrasonografi ve test yapıldı, hiçbir sebep bulunamadı o kadar şiddetli kanama için. Diyeceğim o ki, öldürmeyen Allah öldürmüyor, hayata tutundu bizimki!! Sanırım biraz nazlı olacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?