2009 Ekim Anneleri

Gunaydınlar herkese, ben ikili testimi olmadım hala galiba bu cts olurum artık :Saruboceq: sadece kan mı alıyorlar??

Bebiş isimleri düşünüyormusunuz yada karar veren var mı??? Ufff ben bi cinsiyetini öğrensem artık yaa sabahlara kadar ruya gormek yormaya başladı bi erkek oluyooo bi kız ruyalarımda..

saol zuzucum.fb hcg 61.1 cıktı bakalım.bu verilere gore 50 nin ustunde oldugu icin kız diolar ama -tatlicadiarzu- tabiki cogunda yanlıs cıkmıs bu

buketcim 11-12. haftalarda yapılınca tutuyomuş o tahminler..bi çoğumuz bu tarihi kaçırdık galiba..ama seninki tutabilüü:)) kızımız mı gelio ne:)))

Gunaydınlar herkese, ben ikili testimi olmadım hala galiba bu cts olurum artık :Saruboceq: sadece kan mı alıyorlar??

canım ultrasonda bebikinin ense kalınlığını ölçüyolar..sora kan alıp sonuçlarını bi yaklaşık 5 gün soora weriolar..

buketcim 11-12. haftalarda yapılınca tutuyomuş o tahminler..bi çoğumuz bu tarihi kaçırdık galiba..ama seninki tutabilüü:)) kızımız mı gelio ne:)))

umarım zuzucum.ama dr ultrasonda bakınca 12+3 demisti.sata gorede 11+0 dı.bakalım dogru cıkarsa yasadık hihoyyytkaydirigubbakcemile2

günaydin kizlarrr nasilsiniz bugünn? :CüvCüv: göbisler ne durumda??

benim sancilarim vardi dün aksam karnim cok agridi korktum valla.. sonra batmalar oldu sevindim :)) büyüyo benim kücük böcegim diye. sizlerde ne var ne yok? buketcigiiim gizemcim gzünüz aydiiin darisi basimiza insallahh

buketcim gözün aydın
darısı bize işallah sonuçları bi alsakda rahatlasak bizdee

günaydın yaewrimmm...panic yokk panic yokkk büyüyo sıpalarr:))) sabah geçtim aynanın karşısına göbüşümü sewdim durdum..yerim ben o minnoşu yerim yerimmmmm

aaa kızlaar ayılamadık anlaşıan bu sabah
noldu haftanın yorgunluğumu çöktü üsütümüzee böyleee

Günaydın kızlar, 9 gündür ilk kez girebildim. 18 Mart Çarşamba akşamı saat akşam 8de ağır bir kanamayla hastaneye kaldırıldım. Üstelik yatarak TV izlerken, hiçbir sebep yokken... 7 gün hastanede yattım, düşük tehdidi nedeniyle sadece WC için kalkıyordum sürekli yattım. Kanamam durunca kendi isteğimle taburcu oldum, şimdi de yine kalkmadan evde yatıyorum. Bebek yaşıyor, her gün o kadar ultrasonografi ve test yapıldı, hiçbir sebep bulunamadı o kadar şiddetli kanama için. Diyeceğim o ki, öldürmeyen Allah öldürmüyor, hayata tutundu bizimki!! Sanırım biraz nazlı olacak!

valla ya ben bi garibim bugün halsizim büle. bide sabah sabah cok aciktim cokta yedim valla:) bi agirlik cöktü bide durmadan üsüyorum anacim ben bu ne böyle.. en sicak günlerde bile üsüyorum resmen. cok uykum var cokkk söyle vursam basimi yastigaa ohhhhh ne uyurum ama

oyy canim benim cok ama cok gecmis olsun ne panik yasamissinizdir. RABBIM korumus bebegini size bagislamis. cümleleri nasil okudum bilmiyorum sonra sevindim canim benim.. dikkat et kendine yat hep hic kalkma bebeginden önemli degil temizlik yemek vs. aman dikkat et kendine :teselli:

canımm çok geçmiş olsunn..sıpadaki naza bak nazı üzmüş anasını babasını..dinlen hayatım sen..

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın. Günaydın bu aradaherkese bendede koca bir uçuk çıktı gebelikten dolayı uçuk çıkarsa bebek uçuk virüsüne bağışıklık kazanırmış bu yüzden bunada sevindim.:roflol:

felisimfelis çok geçmiş olsun canım raabbim melegini senden ayırmasın hepimizinkini tutunmuş maşallah bebişine inatçı olacak:))

günaydın kıslarrrrrrr

uyuşuk bunnar uyuşukkkkaydirigubbakcemile

evet çekiştirelim ayılsınlarrrkaydirigubbakcemile
canımm geçmiş olsunn çok dikkat et gerekirse hep yat napcan bebişimiz öyle iyi olcaksaaa.Bebişin sana sıkı sıkı tutunmuşş maşallahh bırakmamış annesini
Allah bi daha korkutmasın sağlıklı hamilelik geçirirsin işallah hepimiz dabiki :Saruboceq:

bende bugun öyleyim bide hapşurdukça sol kasığım yırtılıyo sanki nasıl bir acı giriyo anlatamam sizdede böyle bişi oldumu hiç

Canım geçmiş olsun ne kadar büyük korku yaşamışsındır kimbilir çok şükür bebek iyiymiş
Allahım tekrar böyle korku yaşatmasın canım sağlıkla alırsın inş. bebeğini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…