2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar çok geçmiş olsun canım allah onu sana bagışlamış herseyı boşver ve yat hiçbişey senden ve bebeginden önemli deil

günaydın güselliklerrrrrrrrrrrrra.s.

çok şükür iiyiz biz şu sonucumuzu alsak daha ii olucaz ya bugun doktora gidecek arkidişler vardı ela zeynep bide lalmı gidecekti gelselerde anlatsaalar bebişlerini:))

günaydın bulcuk iyiyim sen nasılsın.
bu arada bende hapşurdukça kasığa bi sancı saplanıyo o anda kasığımı tutuyum ağzımımı kapatıyım şaşırıyomkaydirigubbakcemile3 her hapşurmada olmuyo ama genel durum bu.

ben bugun uyuşukum biras kıslarr benden iş çıkmaz bugun::))) malum cuma iş bıkkınlıgı varrr açılırız inşallah sonramirmirmirmir

ayh ewet bu hapşırma olayı fena..içim sökülüyo sankimmm..eskiden bukadar hapşırmazdım hamişşolalı ne çok hapşırıyorumm

sormayın kıslar ya bu üşütme olayını hala atlatamadım burnum hala tıkalı sürekli hapşuruyorum burnumu sile sile burnum yara oldu sesim borazan gibi portakal limon içiyorum ama tık yok ya koku alamıyorum tat alamıyorum 1 hafta oldu ileşemedim hala

uyy elleri ayaklarim resmen buzzz thschirtle geziyorlar bende kazak var :))))). donuyorum resmen. off bi yarin olsa keske.. pazar p.tesi yatacam. banane

felisimfelis çok geçmiş olsun allah bebeğini sana bağışlamış onu korumuş sizinle olmasını istemiş dikkat et kendine inş bir daha olmaz

teşekkür ederim hepinize. yemekleri evde annem yapıyor, bulaşık çamaşır işi eşimde. temezliğe zaten yardımcı geliyor. sonunda prens mi çıkacak prenses mi bilmiyorum ama benim şimdiden kraliçe olduğum kesin :jeyyar:

delüüü kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…