2009 Ekim Anneleri

oh ohhhh....hadi sen kendine iyi bak:)

valla kizlar bende tek degisen sey belkide bu. eksi yiyemiyorum zaten pek yemezdim artik hic yiyemiyorum hic istemiyorum tursu mursu bunlari istemiyorum tursuyu gene cok severdim ama tursuda görmek istemiyorum

valla kizlar bende tek degisen sey belkide bu. eksi yiyemiyorum zaten pek yemezdim artik hic yiyemiyorum hic istemiyorum tursu mursu bunlari istemiyorum tursuyu gene cok severdim ama tursuda görmek istemiyorum

fatoşun oğluu oluucaaakkkkkkaydirigubbakcemile2

değilmi ye ekşiyi doğur ayşayi,ye tatlıyı doğur atlıyı:))))))))))))))

ben hamile kalmadan önce tam bir tatlı canavarıydım...çikolataya dayanamıyordum...ama şimdi canım hiç çekmiyor.....

kızlar ben geldim...ense kalınlığım 1,2 mm çıktı...dr gayet iyi olduğunu söyledi.....
gelelim cinsiyet meselesine yalvar yakar dr a baktırdım bayağı inceledi veeee kıza benziyo dedi...ama daha çok erken olduğunuda belirtti..ama kapıdan çıkarkende kolay kolay yalınmam dedi...inşallah yanılmaz çok mutluyum...oğluma birde kız kardeş gelecek inşallah...

hayırlı olsun canım......

bende kız istiyorum....geçen gün zaranın çocuk bölümüne baktım da süper şeyler var indirime girsin birde cinsiyet belli olsun seneye yaz için alacağım birkaç şey...

zeynebim gözün aydınn..senin de doktorun % 50 kız mı dedi..kaydirigubbakcemile3ayh dünden beri gülüyorum o olaya ya...kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun canım......

bende kız istiyorum....geçen gün zaranın çocuk bölümüne baktım da süper şeyler var indirime girsin birde cinsiyet belli olsun seneye yaz için alacağım birkaç şey...

saol canım inşallah allah seninde gönlüne göre verir...

ayyyy zeynebimm çok sevindim canım ya maşallah bebişineeeeeeeeeeeee bi kızımız daha geliorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

saol canım benim ya inşallah sonradan değişmez...allahım seninde gönlüne göre versin..

zeynepcim gözün aydınnn canım
vallakızlar yemeklere bakıyodum ne ysesm diye deli gibi acıktım vallaa cokacimcoook

kızlar bence benime kızım olacak ya öle hissediom şimdi dün eşimede dedim prensesimiz gelecek die gözleri fıldır fıldır oldudelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…