teşekkür ederim hepinize. yemekleri evde annem yapıyor, bulaşık çamaşır işi eşimde. temezliğe zaten yardımcı geliyor. sonunda prens mi çıkacak prenses mi bilmiyorum ama benim şimdiden kraliçe olduğum kesin :jeyyar:
valla kizlar bende tek degisen sey belkide bu. eksi yiyemiyorum zaten pek yemezdim artik hic yiyemiyorum hic istemiyorum tursu mursu bunlari istemiyorum tursuyu gene cok severdim ama tursuda görmek istemiyorum
kızlar ben geldim...ense kalınlığım 1,2 mm çıktı...dr gayet iyi olduğunu söyledi.....
gelelim cinsiyet meselesine yalvar yakar dr a baktırdım bayağı inceledi veeee kıza benziyo dedi...ama daha çok erken olduğunuda belirtti..ama kapıdan çıkarkende kolay kolay yalınmam dedi...inşallah yanılmaz çok mutluyum...oğluma birde kız kardeş gelecek inşallah...
kızlar ben geldim...ense kalınlığım 1,2 mm çıktı...dr gayet iyi olduğunu söyledi.....
gelelim cinsiyet meselesine yalvar yakar dr a baktırdım bayağı inceledi veeee kıza benziyo dedi...ama daha çok erken olduğunuda belirtti..ama kapıdan çıkarkende kolay kolay yalınmam dedi...inşallah yanılmaz çok mutluyum...oğluma birde kız kardeş gelecek inşallah...
hayırlı olsun canım......
bende kız istiyorum....geçen gün zaranın çocuk bölümüne baktım da süper şeyler var indirime girsin birde cinsiyet belli olsun seneye yaz için alacağım birkaç şey...
ayyyy zeynebimm çok sevindim canım ya maşallah bebişineeeeeeeeeeeee bi kızımız daha geliorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zeynebim gözün aydınn..senin de doktorun % 50 kız mı dedi..kaydirigubbakcemile3ayh dünden beri gülüyorum o olaya ya...kaydirigubbakcemile3
zeynepcim gözün aydınnn canım
vallakızlar yemeklere bakıyodum ne ysesm diye deli gibi acıktım vallaa cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?