zeynebimm canimm gözün aydiiin ne güzell bi oglusun bide allah izin verirse kizin olacak :).
kiz zuzuuuum niye öyle diyon ben o hurafelere dünya bi araya gelse inanmam artik. herkesde baska valla :)) ama dün arkadasimla otururken birden bire bana dediki "fatos aha icime doguyo valla aha oglan hissediyom" dedi :)))))))))) dedim bu ne nan korktum senden ben ne hissediyon cinlerin mi geldi noluyo:)) gözünü kapatmis bide bi görseniz krize girdim. o arkadasim ilk rüyasinda kendisinin oglu benim kizim oldugunu görmüstü. ve en son rüyasinda kendisinin kizi benim oglum oldugunu görmüstü. beni rüyalarinda bile rahat birakmaz sagolsun:)). p.tesi ögrendikki onun kizi olacak :))
kızıımm herkes kız doğurursa kimnen ewlencek bu yawrucaklar büyüyüncek..ewde kalcaklar benden söölemesi..azıcığınız da erkek doğursun ayhhh
kız zuzu benim çevremde herkes erkek doguruo valla 1 hafta önce arkadaşım erkek dogurdu ablamın bebegi erkek eltim erkek dogurdu demet şener bile erkek dogurcakkaydirigubbakcemile3 e bizde kız çıkartalım daaaaaaaaa hahahahahhaha
yok fatoş bence senin kızın olacak ben öle hissediom bacım
zeynepcim gozun aydınn.canım ikili taramanın sonucu belli olursa free bhcg ye bakta bi karsılastıralım :jeyyar:
kıs senin belli olmas allah canını almaya sorma sakın:)) bol bol su iç bende biraz enfeksiyon çıktı ama ilaç içme bol bol su iç dedi canım
iciyorum cok iciyorum ama bana hap vereceklermis icmek icin degil sokmak icin ay ne igrenc bi cümle oldu
11+5 bugun kıızlar akşam doktora gıtcem 2lı test için doktorcum söylermı acaba cinsiyetımızı
cinsiyet tam olarak kac haftalıkken belli oluyor kızlar 4.ayın sonunda dıyor herkes dogrumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?