2009 Ekim Anneleri

bencede biraz büyümemiz lazım ama annesı merak edıyo işte kızlar ben hic mevsim meyvası yıyemıyorum elma portakal falan enfazla kendımı sıkarak günde 1 tane ne yapacagımı bılmıyorum

demek ablanınki belli oldu haa.gozunuz aydın canım.ama aranızda cok az fark vardı.seninki nie belli olmadı acep-tatlicadiarzu-

ben de su içemiyorum fazla su midemi kaldırıyo. bulantıya gelince eskiden sabah kalkınca hemen bulanırdım sonra geçerdi 5 gündür falan sabah kalkınca bulantı yok bu seferde akşam yemekten sonra bulantı biyokluyo ama henüz çıkartacak seviyede değil ufak ufak bulantı işte. ı

bukett kiz aahahahaha handanin kanina girmee gider hemen doktoraa ahahahah gitmeye sebep ariyo zaten :))))))))))) kesin gözüküyordur onun doktora görüyo kesin

cinsiyet tam olarak kac haftalıkken belli oluyor kızlar 4.ayın sonunda dıyor herkes dogrumu acaba

yok canım yokkk.ayrıntılı ultrasonda 13.haftada net gorunuomus.doktoruma soledim gerek yok ben 18-22 haftalar arası yapıcam zaten dedi.ama ben buyuk ihtimalle 4 nisanda eyup ekicinin yolunu tutucam. ultrasona cok girmek zararlımı yaa.doktorumunda haberi olmicak bu durumdan cunku :mymeka:

bunetcim efet ablamın oglu olacakmış ama o benden 1 hafta önce yumurtlamış onun bebeki ultrasonda 1 hafta büyük çıkıo ondan sölemiş doktor yoksa aynı doktora gidiyoruz zaten sanırım haftaya gitsem banada söler görürse ama aöf sınavım var mecbur 2 hafta beklicem

kıs fatoşşşş dellendirme beniiiiiiiiiiiiiii delikafadulden gidecek zamanım yokki yaaaa bende gitmek istiom haftaya ama doktorum cumartesileri 12 ye kadar orda sınav var yetişemem hafta içi izin alamam daha yeni aldım gittim çünkü her hafta doktormu olur dicekler :))) mecburum beklemeye yoksa gitmezmiyim yaa(

kesin söyler dadlummmm benimde 6 NISANDA randevüm var tam 12 oluyom söylemez ama ondan sonraki randeüvde diyecek. mecbur. gebertirim :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ayyhhh heyecan yaptıım kııııssss...ben kendimi bidahaki randewuya şeyettimdi coşturma benüüü

ahahah aklindan plan yapmista tutmamis o yüzden gitmiyo ahahahahahhaha

ben ıkili teste gıttıgımde 13. hafta bıtmıs olacak.. ınsallah görürürm yaaa

aslinda kizlar varya o kadar az bi zaman kaldiki iste insan merak ediyor yinede. ilk cocuk oldugu icin farketmiyor cinsiyet ama süpriz yumurtadan ne cikti bilmek istiyoruz tabii. düsünüyorumda 10+2 yim tam 3-4 hafta sonra belli olacak insallah. 4 hafta nedirkiiii. öyle cabuk geciyorki zaman.. ben temmuzda evlendim ne zaman ocak oldu anllamamistim:)))) bi baktimki hamileyim :))) ama simdi zaman durdu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…