2009 Ekim Anneleri

ah canım daha cok yenısın hemen bbeiş gelmıs.... ne güzel ben 4 yıllık evlıyım:)

oyy oyy yesinler teze gelinnn:)))ne güsel hemen karar vermişsiniz kıs biz 4 yılda anca karar verdik bizde anormallik sanırım-tatlicadiarzu-

ah canım daha cok yenısın hemen bbeiş gelmıs.... ne güzel ben 4 yıllık evlıyım:)

evet:) benimki cocuk diye delleniyordu evlendigimizen beri. ben korundum 10. aya kadar:)). sey bide ben ayda iki kez insanin sansi oldugunubilmiyordum ehehehehe cahillik iste. sonra neden olmuyor allahim derken meger yumurtlama günü felan mis :)). aralikta tatile gittik. dedim tamam simdi ovulations test alacam. ne zamanmis bakalim yumurtlama günüm. yaptim denedim tuttu :))

bizde temmuzda evlendik fatoşcum bebek için geç kaldığımızı bile düşünenler var :)

kıs siz geç kaldıysanız biz ne olduk gerçi kesin bunların çocu olmuo felan demiştir akrabalar eminim yani :))

bende temmuzda evlendım temmuzun kacı canım

14 temmuzda dadlum. ya kizlar bana kalsa ben bekliyecektim daha :) cünkü bizi temmuzda evlenir evlenmez 5 gün kalkdik sak geldik bruaya ertesi gün is. yani ne balayi oldu ne baska. aralikta 1 hafataligina parise gittik ama onada tatil denmez valla. o ne öyle strestli gecti cözene kadar izin bitti zaten. söylee kocamlaa 1 ay tr de tatil etcektük :)). olsun artikin seneye bebisimizle giderik. ama ögrendigimde hamile oldugumu resmen sevincten agladim. Adetime 8 gün kala idrar testi yaptim positif cikti. öglenden sonra kan testi yaptirdim 10 cikti bana hamile degilsiniz demezlermi?? gözlerim karardi orda.. nasil olur dedim ben idrar testi yaptim dedim.. ay pardon cok özür dedi salak kadin gitti doktora gösterdi.. 10 dedi sinir dedi heran düsebilir dedi yada cikabilir dedi. p.tesi gel dedi. ben o p.tesiyi nasil getirdim bi allah bilir bide ben. gittim sabahin köründe verdim 98 cikti :))

kıs siz geç kaldıysanız biz ne olduk gerçi kesin bunların çocu olmuo felan demiştir akrabalar eminim yani :))

aynen canım hep gelirlerdi başıma yapmıyonuz mu olmuyor mu doktora gidin hele eltinin lafı çok sinir bozucu geç oldu ama sonunda oldu diyor gelde sinir olma ama biz istediğimiz için oldu ve bu zamana kadar bekledik anlatamıyon insanlara 4 yıl yapmasak neler olurdu acaba :)

selam güzel hamişler nasılsınız şekerlerr ben hala meleğimin etkisindeyim çok şeker yaa

kısım sende adete 8 gün varken testmi yapılır şok oldum :1shok: doktorun dogru sölemiş ama ben ilk hamileligimde adet günümde test yapmıştım 48 çıkmıştı sonra 16 ya düştü sonra düşük yaptım o yüzden akıllandım 2. hamileligimde adetim 4 gün gecikene kadar bekledim testim 633 çıkınca bi ohhh çektim::))

gizemcimm hosgeldin dadlummm cok sükür sen nasilasin??

ocean milletin agzina bakmican valla. bana aaa erken degilmi diyende olduuu aa tam zamanidna diyende olduu. ama gec kaldiniz oha yani afedersin :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…