2009 Ekim Anneleri

ne güsel herkesin istedigi zamanda gelmiş melekleri onları çokk isteyen seven aileleri olacak çok şanslılar:))

slm herkesehihoyyytnasılsınız bugun kızlar?benim hala midem bulanıyo ama ona ragmen homini gırtlak yiyorum:içelim:

fatoş bebişin benim gibi kucuk olsa cıldırındın kızz :)))))) cinsiyeti herkes ogrenicek ben en son felan ogrenirim herhalde :)))))

bir büyüsede öğrensen bizde cinsiyetini çok merak ediyorum ama ne olursa olsun farketmez yeterki sağlıklı olsun

gizemcimm hosgeldin dadlummm cok sükür sen nasilasin??

ocean milletin agzina bakmican valla. bana aaa erken degilmi diyende olduuu aa tam zamanidna diyende olduu. ama gec kaldiniz oha yani afedersin :)))))))))))))))))))))))))))))))))

kimsenin lafına bakmamak lazım önemli olan benim ve eşimin kararı istedik ve allahta verdi inş. sağsalimde kucağımıza almak nasip eder hepimizin tabiki

ahahahaha ciddimi? haziranda bizim 3.yılımız bitio.hatta erkenmi demistikte yas gecio malum naniknanik

evet

fatoş bebişin benim gibi kucuk olsa cıldırındın kızz :)))))) cinsiyeti herkes ogrenicek ben en son felan ogrenirim herhalde :)))))

kalemiti benimde doktorun ultrosanda ölçmelerine göre 9. haftaya girdik sattan biraz geç olmuş sen bebeğini ne zaman gördün ultrosonda ben doktora gittiğimde 6 haftalıktı ve görememiştik

kalemiti benimde doktorun ultrosanda ölçmelerine göre 9. haftaya girdik sattan biraz geç olmuş sen bebeğini ne zaman gördün ultrosonda ben doktora gittiğimde 6 haftalıktı ve görememiştik

6 haftalıktı doktorum sadece keseyi gormustu(4 mart) 10 gun sonra gel demişti ben 17. de tekrar gittim o zaman kalp atışlarını gosterdi yanii 7+.. oyle bişiydi sanırım ne zaman tekrar gideceksin sen canım

banada misafir gelcek yaa uğraşıyorum hala ama siz baya kaynatıyonuz bebişler çok şeker büyüyolar galiba

6 haftalıktı doktorum sadece keseyi gormustu(4 mart) 10 gun sonra gel demişti ben 17. de tekrar gittim o zaman kalp atışlarını gosterdi yanii 7+.. oyle bişiydi sanırım ne zaman tekrar gideceksin sen canım

benimde 6 haftalıkken keseyi gördü sadece 15 gün sonra gel dedi bugün gitmem gerekirdi ama randevu tarihini pazartesiye verdiler dolu olduğu için sana karından baktı dimi bebeğin gözüktüğünde inş hayırlı haberler veririm pazartesi bebeğimi görsem rahatlıcam

uzuun uzuun bakan mı eyüp...birde kısa bakan ama ucuz olan varmış...o hiç konuşmuyormuş sinir etmiş arkadaşımı...

ben çıkıyorum kızlar...kayınvalidemle buluşup bebek battaniyesi için birşeyler bakacağız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…