hoşgeldin kalemiti çok şükür sen nasılsın canım
gizemcimm hosgeldin dadlummm cok sükür sen nasilasin??
ocean milletin agzina bakmican valla. bana aaa erken degilmi diyende olduuu aa tam zamanidna diyende olduu. ama gec kaldiniz oha yani afedersin :)))))))))))))))))))))))))))))))))
ahahahaha ciddimi? haziranda bizim 3.yılımız bitio.hatta erkenmi demistikte yas gecio malum naniknanik
fatoş bebişin benim gibi kucuk olsa cıldırındın kızz :)))))) cinsiyeti herkes ogrenicek ben en son felan ogrenirim herhalde :)))))
kalemiti benimde doktorun ultrosanda ölçmelerine göre 9. haftaya girdik sattan biraz geç olmuş sen bebeğini ne zaman gördün ultrosonda ben doktora gittiğimde 6 haftalıktı ve görememiştik
6 haftalıktı doktorum sadece keseyi gormustu(4 mart) 10 gun sonra gel demişti ben 17. de tekrar gittim o zaman kalp atışlarını gosterdi yanii 7+.. oyle bişiydi sanırım ne zaman tekrar gideceksin sen canım
yok canım yokkk.ayrıntılı ultrasonda 13.haftada net gorunuomus.doktoruma soledim gerek yok ben 18-22 haftalar arası yapıcam zaten dedi.ama ben buyuk ihtimalle 4 nisanda eyup ekicinin yolunu tutucam. ultrasona cok girmek zararlımı yaa.doktorumunda haberi olmicak bu durumdan cunku :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?