2009 Ekim Anneleri

hesapladım 7+5 yani 8 haftalıkta gormus canım..evet karından baktılar ikisinde de .. sende goruceksin inş.bebişini içini ferah tut annesi bebişin seninle birlikte inşallahh hayırlı haberler verirsin inş. canım

slm nisasum ve kalemitia.s.
valla sat tarihime gore 10+2haftalıgım ama doktoruma gore 9+2 yim 2nisan da tekrar kontrole gıdıcez

aybikecim hoşgeldinnn..endişe ediyoruz senin için..bebeğin iyi dimii

teşekkürler canım inş. görürüm

kızlar buraya nasıl foto eklicem.ya bi patik modeli buldum.cok begendim ama orgu konusunda biraz acemi oldugum icin nasıl orulur bilmiom.belki aranızda anlayan olur mirmirmirmir

yaa ben ruyamda gelin oldugumu gordum ruya tabirlerine bakıyorum iyidir felan yazıyo bekar için evlenmeye diyor evli için ne demek oldugunu gostermemiş :)))))

kızlarrrrrrrrrrrr ikili sonucum çok güzel çıktı çok düşük ihtimali süper yaaaaaaaaaaaaaa ayy çook mutluyummm 19382 ihtimali çok güzel dedi doktor

bu arada karnı ağrıyn var mı?

ewet canım ağrıyo..bebişler büyüyüp yer açıyo kendine..ama aşırımı ağrın

valla bence becerdim bilgisayardan anlamayan insanda deilim ama ya benim serverden kaynaklı ya da ne biliiimmirmirmirmirfisfisfis

takılmıştım arkadaşım..şakalaşıyoruz ya burda birbirimizle..hata etmişim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…