2009 Ekim Anneleri

bende ekımın ilk haftası ama 29 ekım isterdım babasının dopum gunu hedıye olurdu gamyoncuiremsu

idrar tahlilleridir cnm idarra kültürü falan onları bende yaptım ikili test için erekn olduğundan söylememiştir. 11 haftayla 14 hafta arasında oluya zaten gülümmm

yok anacım pes ettim kaldığım yerden okuyam deidm ama 30 sayfa beee delikafadulden
şaşı olcam resmen sizi okucam diyeee :1shok:
herkesin keyfi yerinde anladığım kadarıyla mesaimde bitmek üzere evden okumaya devam ederim artık çok kaynatmayın yaa acıyın bana :çok üzgünüm:
hadi kaçtım ben canımcıklarımm öpüyorummm hepiniziiiiiii

benim doktorum çikolatayı onayladı mutlluluk hormonu bebege gider felan dedi

ay ne çok yazmışınız ya okuyamadım:S aminn ayşecim amin tatlım

hııııııı kızlar ben bebişime oyuncak aldım ya sızınde oyuncaklara karsı bı ılgınız olustumu ben gordugum oyuncuga dokunmak istıyorum rüyalarımda da oyuncak oynuyorum

hııııııı kızlar ben bebişime oyuncak aldım ya sızınde oyuncaklara karsı bı ılgınız olustumu ben gordugum oyuncuga dokunmak istıyorum rüyalarımda da oyuncak oynuyorum

oyuncak diil de kıyafetlere deli oluyorum..almıyım diyorum ama arada alıyorum ufak tefekkk

kıslar ben kactım öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize ve bebişlere .doktora gidecek olnlar mutlu haberlerle gelin insallah..yatacam ayyyyy kafamı kaldıramıyom offfffffffffff

kıslar benim göbiş böle top gibi çıktı herkes hamile oldugumu anlıo artıkkk dışarısı hariç mantodan dolayıı ama bebişim ben burdayım dioo çok mutlu oluom

benim de war göbüşüm handanım..çok sewiniorum..okşıyıp duruyorum..siwri çıktı benimki:)))

bende kıyafetler için cinsiyetı beklıyorum canım çok güzel şeyler var ya oy oy oy yerım ben onları

benimkide sivri çıktı çok tatlı vucut yapımızdan demekki ince belliyim ben bayagı ondan sanırım:) bende hep seviyorum konuşuyorum babasıda konuşuo evde 3 kişi gibiyiz hep herşeyi bebişimizede soruoz ona bi birey gibi davranmak lazımmış artık:))

Geveze gacılar ne çok yazıyosunuz beee
işler o kadar birikmişki toparlamaya çalıştığm için yazamıyorum, birazdanda mesai bitiyor...
öpüyorum hepiniziŞeniz kendinize iyi bakın, çok gevezelik yapmayınn:mymeka:
iyi akşamlar:lepi::lepi::lepi:

yerim o bireyi benn..ben de konuşuyorum hep..çok zewkli :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…