2009 Ekim Anneleri

bend ehafif göbek vardı zaten ama bır büyüme yok bend ehamıle kıyafetlerıne bakıyorum hep

bu duyguları yaşamak ne güsel ya rabbim isteyen herkese nasip etsin die hep dua ediyorum , içimizde bi can taşıyoruz ya allahın varlıgının en büyük kanıtlarından biri

kıs bide kıpraşmaya başladılarmı varya uçarız he sevinçten:)

kızlar benımde karnım cıktı ama ben kalın bellıyım maalesef ben kalkıyorum artık ama kapatmıcam hazırlanayım artık babamız gelcek benı almaya bebişimizi görmeye gıtcez şans dileyın bıze sırnaşık şey

benım esım kulakları tam işlev görsün öyle konusacakmıs.. :))))))))))))))))

canım üzülme dedigim gibi iç karnın geniştir tatlım benimde bu hafta bayagı büyüdü önceden bi inip bi çıkıodu her vucut yapıısı farklı kiminin 5.ayda çıkarmış

ay ewet kuzum yaa...süper bişe..şükürler olsunn..rabbim herkese nasip etsin inşallah....

kizlar bende cikiyorum.. yengem yemek yapmis ona gidicem.. hayirli haberlerle gelin insallah.. kendinize ve bebislerinize iyi bak..öpüyorum hepinizi..

ben toplarlanım iyi akşamlar iyi tatilleer güzellerrrrrrrrrrr

yarın sonuçlarım ii çıkar pazartesi güzel haberlerele gelirim işallah öpüyorum sizi ii tatillerr

hadi bakalımm güsel haberlerle gel inşallahhh
benım esım kulakları tam işlev görsün öyle konusacakmıs.. :))))))))))))))))

çenesini boşa yormuyo yaaniii
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım üzülme dedigim gibi iç karnın geniştir tatlım benimde bu hafta bayagı büyüdü önceden bi inip bi çıkıodu her vucut yapıısı farklı kiminin 5.ayda çıkarmış

Bende de bisey yok sabahlari hic belli degil ama aksama kadar yemek yedikce sisiyor biraz

Hadi gule gule git gule gule de gel.

evet zuuz benımkı tenbeldır bıraz... bebekte ona cekecek okadar cıkoltaya sadece el salladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…