2009 Ekim Anneleri

canım çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar beni listeden çıkarırmısınız, bebeğimi kaybettimsenağlama Allah silere göstermez inş.senağlama

canım benim çok geçmiş olsun allah en kısa zamanda tekrar meleğini gönderir inşallah:teselli:

pembecim ben de bütün gün takip ettim..sonra karnıma mideme ağrılar girdi..bıraktım...

Noldu haberlerde merak etttim

canım 2 gün önce bi helikopter düştü..bugün enkaz we donmuş cesetler bulundu..o haberlerden bahsedio pembe..helikopterde bbp başkanı muhsin yazıcıoğlu partililer we iha muhabiri wardı..hatta düştükten sonra muhabirin 112yi aradığındaki ses kaydı 2 gündür twlerde dönüyo filan..sonuç kötü tabi..herkes çok etkilendi

cok sagolun kızlar bugun ıtıbarıyle 10+7 yım
ya bıraz baktım da ben bu ayın 19 unda doktora gıtmıstım, doktorum benı obur kontrole 1 ay sonra cagırdı.. ama burda bakıyorum ıkılı testler yapılıyormus acaba ben 20 nısanda gıtsem gec mı olucak kı??

Ben burda forumda okudum hamileleri korkuturlarmis ama bisey soyluyorlardi bu kotu ruyalarla ilgili bir konu acilmisti adini unuttum bir isimden bahsediyolardi allah korusun kotu seyler yazilmisti bu ruyalarla ilgili.

canım ya hep beni de korkutuyolar rüyamda .hayır olsun ama pek hayır şeyler değil bir gece yılanlar gördüm bir gece köpekler saldırdı offf çok korkuyorum ya.:1shok::1shok:

2 li test 11 ile 14. haftalar arasi yapiliyormus sen randevu gunu kac haftalik olacaksin

20s,nde kaç haftalık oluosun tam cicim..bildiğim kadarıyla 14ten sonra yapılmıyo

canım ya hep beni de korkutuyolar rüyamda .hayır olsun ama pek hayır şeyler değil bir gece yılanlar gördüm bir gece köpekler saldırdı offf çok korkuyorum ya.:1shok::1shok:

Ben ilk hamile kaldigimda gece gunduz korkunc ruyalar goruyodum bir ara gecti dun gene gordum allah hayir etsin daha once bu kadar fazla kotu ruya gormezdim hamileligin bir etkisi olabilir canim

neyse güzel şeylerden bahsedelim sütlükawe hoşgeldin canım aramıza rabbim bebeğini kucağını almanı nasip etsin.

neyse güzel şeylerden bahsedelim sütlükawe hoşgeldin canım aramıza rabbim bebeğini kucağını almanı nasip etsin.

bencede canımm..etkileniyoruz sonra..sen bugün genen yemeye gittiğinde ben sana ne dedim duydunmuuu:))) bööle gidersen en dobiş 2009 ekim anası olcan dedim:)))))

oradada var onuda gördüm....

Kızlar hadi bende kaçtımm yarın misafir varrr biraz temizlikk yapmam lazımmmm :))))) içimden hiç yapmakk gelmiiyyooo ama napimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…