2009 Ekim Anneleri

sen bugün genen yemeye gittiğinde ben sana ne dedim duydunmuuu:))) bööle gidersen en dobiş 2009 ekim anası olcan dedim:)))))

:roflol: :roflol: Haklısın canım bu gidişle öyle olacak. :roflol: :roflol:

kactır soruyorum hiç cevap yokkkkkkkkkkkkkkkkkk.... bulantısı gecen azalan varmı?????????

sen bugün genen yemeye gittiğinde ben sana ne dedim duydunmuuu:))) bööle gidersen en dobiş 2009 ekim anası olcan dedim:)))))

:roflol: :roflol: Haklısın canım bu gidişle öyle olacak. :roflol: :roflol:

ben 48 dim ilk doktora gidip tartildigimde 1 ay sonra 2 randevuda 50 kg gorundum hala da 50 yim ama eskisine gore daha iyi yiyorum agzim bugunde zehir gibi

kactır soruyorum hiç cevap yokkkkkkkkkkkkkkkkkk.... bulantısı gecen azalan varmı?????????
Evet çok aşırı miğde bulantım olmuyordu zaten ama sonuçta bulanıyordu artık bulanmıyor 3 gündür hiç bulanmıyor
Sadece sabun ve detejan kokusundan bulanıyor. senağlama ellerimi ne zorlukla yıkıyorum bir bilseniz .

ben 48 dim ilk doktora gidip tartildigimde 1 ay sonra 2 randevuda 50 kg gorundum hala da 50 yim ama eskisine gore daha iyi yiyorum agzim bugunde zehir gibi

Güzel kilolarla hamile kalmışızarkadaşım bende 51 le kaldım şimdi 52 kiloyum bu kadar yemeye kaç olurum bilmiyorum. delikafadulden

canım benim 1hafta kadar kesildi sonra dönüşü muhteşem olduu...war bayaa

Ayyyy Zuzu 4 gun sonra 3 ay bitmis olacak senin alalhin izniyle ne guzel darisi basimiza ben gunleri sayiyorum 3 ay sonra hersey yoluna girecek bulantilar agiz tadi halsizlik yok olacak diye

pembe inci send ebenım gibisin deterhan kokusu benı mahfedıyor boyle bırsey olabılırmı..kaynvalıdemdeterjan getırmıs kadına yaklasamadım kokusu ustune sınmıs sankı

Güzel kilolarla hamile kalmışızarkadaşım bende 51 le kaldım şimdi 52 kiloyum bu kadar yemeye kaç olurum bilmiyorum. delikafadulden

Valla benim boyumda kisa bu kilolar bana yaramaz insalalh cok almam cunku su an goguslerim o kadar buyuduki ilk goren goguslerime laf ediyor bebek yanlis yerde buyuyor heralde diye klava: 9 ay sonunda goguslerimin kac beden olacagini dusunemiyorum allahimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…