Kızlar hadi bende kaçtımm yarın misafir varrr biraz temizlikk yapmam lazımmmm :))))) içimden hiç yapmakk gelmiiyyooo ama napimmmm
Kolay gelsin canim gorusuruz
Sen testini erken yaptir ne olur ne olmaz bosuna 11 - 14 arasi demiyorlar 14+2 de sen 15. haftalik olmus oluyorsun
ewet en ıyısı oyle yapmak olacak, tesekkur ederım cnm
Rica ederim.
Sen ultrasonda mi 10+4 gorunuyorsun yoksa Son Adet tarihine goremi oyle hesapladin canim
ben son adet tarıhımı hatırlamıyorum zaten, ultrasonda boyle gorunuyor...
sen bugün genen yemeye gittiğinde ben sana ne dedim duydunmuuu:))) bööle gidersen en dobiş 2009 ekim anası olcan dedim:)))))
:roflol: :roflol: Haklısın canım bu gidişle öyle olacak. :roflol: :roflol:
Ok o zaman belki doktorun gozunden kacti belki bildigi birsey var sen gene de bir ara konus.Orda sekretermi randevu veriyor belki sekreter gozunden kacirdi.
Evet çok aşırı miğde bulantım olmuyordu zaten ama sonuçta bulanıyordu artık bulanmıyor 3 gündür hiç bulanmıyorkactır soruyorum hiç cevap yokkkkkkkkkkkkkkkkkk.... bulantısı gecen azalan varmı?????????
kactır soruyorum hiç cevap yokkkkkkkkkkkkkkkkkk.... bulantısı gecen azalan varmı?????????
kactır soruyorum hiç cevap yokkkkkkkkkkkkkkkkkk.... bulantısı gecen azalan varmı?????????
ben 48 dim ilk doktora gidip tartildigimde 1 ay sonra 2 randevuda 50 kg gorundum hala da 50 yim ama eskisine gore daha iyi yiyorum agzim bugunde zehir gibi
canım benim 1hafta kadar kesildi sonra dönüşü muhteşem olduu...war bayaa
Güzel kilolarla hamile kalmışızarkadaşım bende 51 le kaldım şimdi 52 kiloyum bu kadar yemeye kaç olurum bilmiyorum. delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?