2009 Ekim Anneleri

Ayyyy Zuzu 4 gun sonra 3 ay bitmis olacak senin alalhin izniyle ne guzel darisi basimiza ben gunleri sayiyorum 3 ay sonra hersey yoluna girecek bulantilar agiz tadi halsizlik yok olacak diye

ewet canım şükür bitirdik ilk üç ayı..inşallah denildiği gibi keyifli 3 aya giriyorum..bulantıların geçtiği keyfinin çıkarılcağı tatlı göbüşümle fıldır fıldır geziceğim ikinci 3 aya..

pembe inci send ebenım gibisin deterhan kokusu benı mahfedıyor boyle bırsey olabılırmı..kaynvalıdemdeterjan getırmıs kadına yaklasamadım kokusu ustune sınmıs sankı

Aynen camasir yikayinca artik yumusatici koymuyorum cunku sirf yumusatici kokusu burnuma geliyor basima agrilar giriyor

Hem ne guzel yazada denk geliyor hamileligimizin en guzel aylari sonra serinlikte doguracaz oh bebislerde rahat edecek serin serin

evet benımde canım annme gecen yumusatıcı koymus oturma odasında yattım kalktım evın heryerıne sinmiş koku..banyo tarafına gıdemıyorum

Arkadaşlar bende kan şekeri düşüklüğü var çok fazla açlık ve toklukta yada tatlı yediğim zaman şekerim düşüyor bu yüzden çok etkileniyorum 2 saatte bir birşeyler yemek zorundaym doktorun dediğine göre ilerleyen aylarda bir diyetisyen ile takip edebilir seni dedi bilmiyorum şimdilik bol bol yiyorum ilerleyen günleri göreceğiz inş.

ya kızlar benım hıc boyle belırtılerım yok, tıksınmıyorum bıseyden, mıdem bulanmıo, bı tek halsızım bıraz.. ya ben hamıle gıbı bıle degılım bazen bısey oldu sanıp oyle korkuyorum kı..

Hem ne guzel yazada denk geliyor hamileligimizin en guzel aylari sonra serinlikte doguracaz oh bebislerde rahat edecek serin serin

ewet hayatım çok güzel bi dönemde hamile kaldık..en zor olan son ay kısmen hawa serinlemiş olucak..

Korkma sekerim ne guzel keske bendede tek halsizlik olsa hic tavsiye etmem sahsen bulanti tiksinti o zaman 3 ay bitsin diye saat sayiyo insan

ay ne güzel işte hayatım biz neler çekiyoruz ondan tiksin bundan bulan şuna öğür...yine de şükür tabi de..keyfini çıkar işte

Kızlar sizlerde olmasına üzüldüm inş. bu sabun kokusu 3.ayın sonunda biter doğuma kadar buna katlanamam yoksa doğuma kadar banyo yapmayacağım bu gidişle ...

ben sampuan kokusunda tiksinmiyorum allaha şükür... cok gıcık bır durum deterjansızda olmazki

gevezelerr...yine ne çok sayfa olmuşş..iyiki biraz dinleneyim dedimm...herşeyi herkesi kaçırmışım...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...yerimseniben
unutmadan bebek şekerine suluhanda bende baktım kendim yapacağım 0,50 kuruşa geliyor....bence 1,50 ytl fazla...yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 ayhh accık konuşmuştuk halbukii kaydirigubbakcemile3 ben de kendim yapmayı düşünüyorum cicimm..bakmadım henüz hiç..bikaç ay daha geçsin de alcam malzememi yapcam ewde iişallahhh

Hosgeldin lalll nasil gecti randevu bugun okuyamadim sayfalar coktu neler yapti bebegin balemi oryantalmi hihoyyyt

benimki kesin oryantal yapar..hele anasına çektiyse kesinn içerde biyerlerde bi masa bulurrr,çıkar onun üstüne çakkıdı çakkıdı oynarrr:dance: :dance:hihoyyyt

benimki kesin oryantal yapar..hele anasına çektiyse kesinn içerde biyerlerde bi masa bulurrr,çıkar onun üstüne çakkıdı çakkıdı oynarrr:dance: :dance:hihoyyyt

Hahahaha kizsa dansozluk etsin erkekse halay ceksin delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 ayhh accık konuşmuştuk halbukii kaydirigubbakcemile3 ben de kendim yapmayı düşünüyorum cicimm..bakmadım henüz hiç..bikaç ay daha geçsin de alcam malzememi yapcam ewde iişallahhh

bencede kendin yapmaaak daha mantıklı...zuzumm ulusta buluşuruz bütün ankaralı kızlar..bebek şekeri malzemesi almaya gideriz..ciddiyim ama bakk...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…