Ayyyy Zuzu 4 gun sonra 3 ay bitmis olacak senin alalhin izniyle ne guzel darisi basimiza ben gunleri sayiyorum 3 ay sonra hersey yoluna girecek bulantilar agiz tadi halsizlik yok olacak diye
pembe inci send ebenım gibisin deterhan kokusu benı mahfedıyor boyle bırsey olabılırmı..kaynvalıdemdeterjan getırmıs kadına yaklasamadım kokusu ustune sınmıs sankı
benım neredeyse hıc bulantım olmadı, sanslıyım galıba
ewet canım şükür bitirdik ilk üç ayı..inşallah denildiği gibi keyifli 3 aya giriyorum..bulantıların geçtiği keyfinin çıkarılcağı tatlı göbüşümle fıldır fıldır geziceğim ikinci 3 aya..
Hem ne guzel yazada denk geliyor hamileligimizin en guzel aylari sonra serinlikte doguracaz oh bebislerde rahat edecek serin serin
ya kızlar benım hıc boyle belırtılerım yok, tıksınmıyorum bıseyden, mıdem bulanmıo, bı tek halsızım bıraz.. ya ben hamıle gıbı bıle degılım bazen bısey oldu sanıp oyle korkuyorum kı..
ya kızlar benım hıc boyle belırtılerım yok, tıksınmıyorum bıseyden, mıdem bulanmıo, bı tek halsızım bıraz.. ya ben hamıle gıbı bıle degılım bazen bısey oldu sanıp oyle korkuyorum kı..
gevezelerr...yine ne çok sayfa olmuşş..iyiki biraz dinleneyim dedimm...herşeyi herkesi kaçırmışım...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...yerimseniben
unutmadan bebek şekerine suluhanda bende baktım kendim yapacağım 0,50 kuruşa geliyor....bence 1,50 ytl fazla...yerimseniben
gevezelerr...yine ne çok sayfa olmuşş..iyiki biraz dinleneyim dedimm...herşeyi herkesi kaçırmışım...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...yerimseniben
unutmadan bebek şekerine suluhanda bende baktım kendim yapacağım 0,50 kuruşa geliyor....bence 1,50 ytl fazla...yerimseniben
benimki kesin oryantal yapar..hele anasına çektiyse kesinn içerde biyerlerde bi masa bulurrr,çıkar onun üstüne çakkıdı çakkıdı oynarrr:dance: :dance:hihoyyyt
Hahahaha kizsa dansozluk etsin erkekse halay ceksin delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 ayhh accık konuşmuştuk halbukii kaydirigubbakcemile3 ben de kendim yapmayı düşünüyorum cicimm..bakmadım henüz hiç..bikaç ay daha geçsin de alcam malzememi yapcam ewde iişallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?