Hosgeldin lalll nasil gecti randevu bugun okuyamadim sayfalar coktu neler yapti bebegin balemi oryantalmi hihoyyyt
iyi akşamlar ne ç.ok yazmışınız ya oku oku anca bitti :) bu arada çok fena hastayım öksürükten ölüyorum kaç gündür doktorumu aradım anlattım bronşit olmuşsun sen büyük ihtimal dedi
iyi akşamlar ne ç.ok yazmışınız ya oku oku anca bitti :) bu arada çok fena hastayım öksürükten ölüyorum kaç gündür doktorumu aradım anlattım bronşit olmuşsun sen büyük ihtimal dedi
cnm hoşbulduk...ikili test sonucumu aldım işte çok güzel dedi dr.şuan bende bebişde çok iyiyizz....
naberler kızlar nasılsınız iyimisiniz bende gezdim geldim...
bencede kendin yapmaaak daha mantıklı...zuzumm ulusta buluşuruz bütün ankaralı kızlar..bebek şekeri malzemesi almaya gideriz..ciddiyim ama bakk...:asigim:
naberler kızlar nasılsınız iyimisiniz bende gezdim geldim...
selam kizlar. soyle bi eylul annelerine goz attim cogu kisi cinsiyeti ogrenmis gibi gozukuyor. yani bizimde 1 ayimiz var insallah.
selam kizlar. soyle bi eylul annelerine goz attim cogu kisi cinsiyeti ogrenmis gibi gozukuyor. yani bizimde 1 ayimiz var insallah.
valla kızlar evde oturunca kendimi çok halsiz hissediyom gezince daha iyi gibi oluyom...yalan yok zuzucum keyfimde fene deil
zuzuu dimi düşünemiyorum böyle bir bebişi banyomda yerim onu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?