2009 Ekim Anneleri

iyi akşamlar ne ç.ok yazmışınız ya oku oku anca bitti :) bu arada çok fena hastayım öksürükten ölüyorum kaç gündür doktorumu aradım anlattım bronşit olmuşsun sen büyük ihtimal dedi

iyi akşamlar ne ç.ok yazmışınız ya oku oku anca bitti :) bu arada çok fena hastayım öksürükten ölüyorum kaç gündür doktorumu aradım anlattım bronşit olmuşsun sen büyük ihtimal dedi

Hosgeldin gecmis olsun ilac alamiyorsundur simdi nasil gececekmis

herkes gezıyor ne güzel ben magara adamı gıbı oldum hep evdeyım hıc cıkmıyorumkiii

selam kizlar. soyle bi eylul annelerine goz attim cogu kisi cinsiyeti ogrenmis gibi gozukuyor. yani bizimde 1 ayimiz var insallah.

bencede kendin yapmaaak daha mantıklı...zuzumm ulusta buluşuruz bütün ankaralı kızlar..bebek şekeri malzemesi almaya gideriz..ciddiyim ama bakk...:asigim:

olur hayatım neden olmasınn..yaza doğru hayırlısıyla bi 5-6 aylık olalım ,cinsiyetler tamamen kesinleşsin buluşurus iişallah...ben de isterim walla buluşmayı

geçmiş olsun cicimm dikkat et kendine..
naberler kızlar nasılsınız iyimisiniz bende gezdim geldim...

ooh ii etmişsin güselimmm..keyfin yerinde tabii yerinde duramıyosun dimii:))

valla kızlar evde oturunca kendimi çok halsiz hissediyom gezince daha iyi gibi oluyom...yalan yok zuzucum keyfimde fene deil

valla kızlar evde oturunca kendimi çok halsiz hissediyom gezince daha iyi gibi oluyom...yalan yok zuzucum keyfimde fene deil

ben de ööleyim canım..ewdeyken daha biuyuşuk oluyo insan..temiz hawa iyi geliyoo..hergün çıkıyorum genelde ben de..bugün souktu sabah çıkmadım gerçi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…