naberler kızlar nasılsınız iyimisiniz bende gezdim geldim...
cnm hoşgeldin...randevunda iyi geçmiş çok sevindimmmm:asigim:
Hem ne guzel yazada denk geliyor hamileligimizin en guzel aylari sonra serinlikte doguracaz oh bebislerde rahat edecek serin serin
canım yanılıyorsunuz, benım ikinci hamileliğim,ilkini de eylül 19da doğum yapmıştım, bir daha kesinlikle kışın hamile kalmam diyordum ama Allah böyle kararlamış...maalesef ki en kötüzaman, bir defa hamileliğimizin en ağır dönemi,en şişman ve sıcaklara tahammül edemeyeceğimiz dönem yazın sıcaklarına gelecek,vucut ısımız zaten bırkac kat artmış olacak( sonra bebişimiz 2-3 aylıkken soğuklar geliyor, hadi onu geçtim ertesi yaz bebekler yaşına gelmemiş olacak ve en zor dönemleri olacak yürümedikleri için ve de hareketli oldukları için onları gezdirmek epey yorucu olacak, yürüyünce rahatlıyor insan hersey çok keyifli oluyor tatile bile gidilebilir ama yürümeden önceki son aylar offf yani...hele bir de emeklerlerse... neyse korkutmıyım sizi, yine de Allah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..
hosgeldin canim.bende oyle seviniyordumki ekimde serin olacak havalar rahat oluruz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?