2009 Ekim Anneleri

Bende biraz disarda oturup hava alayim cok yazmayin gelirim birazdan okumak zor oluyor klava:

benım yıne bulantım basladı kızlar... hepiniiz cok sevıyom bebeişlerınızıde öpüyorum...hoşcakalın..şimdiidlk fazla sayfaları ilerletmeyın yaw

kocim geldi kızlarr..ben kaçıyorumm...öpücükk hepinisee

kızlar bende öptüm ve kaçtım ..iyi bakın kendinize..zuzum öpüldünn..yerimseniben

ii akşamlar kızlar baya kaynatmışız gene geçmişi okumak gerek doktora giden güzel hamişler naptınız nasıl geçti okuyunca öğrwneceğim ama merak ettim doğrusu

Hem ne guzel yazada denk geliyor hamileligimizin en guzel aylari sonra serinlikte doguracaz oh bebislerde rahat edecek serin serin

canım yanılıyorsunuz, benım ikinci hamileliğim,ilkini de eylül 19da doğum yapmıştım, bir daha kesinlikle kışın hamile kalmam diyordum ama Allah böyle kararlamış...maalesef ki en kötüzaman, bir defa hamileliğimizin en ağır dönemi,en şişman ve sıcaklara tahammül edemeyeceğimiz dönem yazın sıcaklarına gelecek,vucut ısımız zaten bırkac kat artmış olacak( sonra bebişimiz 2-3 aylıkken soğuklar geliyor, hadi onu geçtim ertesi yaz bebekler yaşına gelmemiş olacak ve en zor dönemleri olacak yürümedikleri için ve de hareketli oldukları için onları gezdirmek epey yorucu olacak, yürüyünce rahatlıyor insan hersey çok keyifli oluyor tatile bile gidilebilir ama yürümeden önceki son aylar offf yani...hele bir de emeklerlerse... neyse korkutmıyım sizi, yine de Allah sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..

hosgeldin canim.bende oyle seviniyordumki ekimde serin olacak havalar rahat oluruz diye

hosgeldin canim.bende oyle seviniyordumki ekimde serin olacak havalar rahat oluruz diye

bitanem ekimde havalar serin oluyorda....haziran temmuz ağustoss çok sıcak oluyor...benimde kızım 27 ağustos doğumlu..son 3 ayım yaz dönemiydi..gerçekten çekilmioooo:bbo:ama herşeyin hayırlısı..allah sabrını veriyor....yerimseniben

vallaha napalim kizlar klima + balkon boylece gecistirmeye bakicaz son 3 ayi. bence ekim cok guzel bi ay bebegin dogumu icin. hastaneden cikartirken falan soguk olmiycak. evdede ilk aylar fena olmaz.

Gunaydin kizlar, bugun cumartesi ve bir çogunuz uyuyorsunuz evlerinizde ben yinede güzel haberimi vereyim istedim. Dün yani cuma gunu randevum vardi tiroid bezi için. Neyseki cok sorun yokmus yani benim tiroidler normalden cok cok hafif az çalisiyomus hatta doktorlar hap vermek için tereddüt bile ettiler ama yinede cok az gramlik hap yazdilar emniyete almak için beni ve bebegi. Ben orada bulunan bir hemsireyle konusuyordum daha bebegimin kalbini falan duymadim çok merak ediyorum falan diye. Oda cok anlayisli çikti ve gitti dogum hemsiresiyle gorustu ve benim icin özel olarak öteki hemsireye rica etti oda saolsun kabul etmis. Beni ve esimi aldi odaya :teytey: ve kalbini aramaya basladi ve bi cok kez buldu kaçirdi cok güzeldi artik içimde gercekten bir bebegin olduguna inanmistim sesinide cep telefonuna çektik ve böylece tam 12ci haftamizda kalbini duymustuk olduk bebegimizin. 2 nisanda 2li test için rendevum var ozamanda bebegin kendisini görecegiz insallah.Çok buyuk bir mutlulukmus sadece yasadigini bile bilmek.kizlar Insallah 9 ay boyuncada hep mutlu haberler aliriz birbirimizde.:sm_cool:

günaydın güzel anneler....:asigim:hava bugün başka güzel burada..gerçekten bahar gelmiş gibi...:sm_cool:kaç gündür baya soğukdu....:bbo:
papatyalım senin ve bebişin adına çok sevindim....ikili test sonuçlarında inşlah güzel çıkarrr...:Saruboceq:

herkese günaydın kızlar gerçekten bugün ankarada hava güzel olacağa benziyor.ama ben çalışıyorum inşallah yarında güzel olur

günaydın kızlar 1 aksamda ne kadar kaynatmışsınız ya bebegimi gördum cok mutluyum ayrıntıları sız gelınce yazarım su anda tek basımayım sitede yenı gelen arkadaslar hoşgeldınız kazada hayatını kaybedenlerede allahtan rahmat ailesınede bas saglıgı dılıyorum

sizi gidi uykucu uyuşuk anneler yatın yatın ben 6_7 ay snra sorarım size yatmayı vızık vızık öten cimcimelerimiz olacak inş siz yatarken ben evımı topluyayım bugün cok formumdayım bebegımı gördum ya deşarz oldum gezmeye bıle gıdebılırım siz uyuyunnnnnnnnnnnn uykucularrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 sengözlerimebaksanab şakkıdı delikafadulden

günaydınn hatunlar...
nisancım iyi geçmiş kontolün hadi anlat yaww, diğer gacılar gelince okurlar :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…