anamm yok o kadar tacize rağmen öğrenemedim cinsiyeti, gerçi çeken doktor bayandı, yoksam ne yapar ne eder öğrenirdim dermişimmm :)))))
cnm güzel geçti kıpır kıpırdı meleğimiz, arada başparmağını emiyordu, doktor dürttükçe çekiyor kollarını hareket ettiriyordu, sanki bize el sallıyordu bebeğim (maşallah)
ama eşim ben dönerken pipisini gördüm diyo :))))
ense kalınlığı 1,6mm boyuda 6,70cm miş, benden kan almadılar cnm, ense ölçümü 2nin altında çıkanlarda almıyoruz sonuç iyi olacağı için dediler, fazla takmamaya çalışıyorum bunu heralde bi bildikleri vardır...
canım benimde ense 1,2 mm çıktı dr büyük ihtimalle bu bebekte hiçbir sorun yok dedi ama yinede testi yapalım dedi...analarsın ya mani mani yerimseniben..neyse kanı verdim ayın 2 sinde alıcam sonucu...
gelelim bebeğime kızım ben şanslı sayılırım dr um erkekti uzun uğraşlar sonucu dr u kandırdım ve cinsiyetine baktırdım...bayağı inceledi veeeeeeeee kıza benziyor dedi...hihoyyythihoyyyt ama daha çok yeni olduğunuda hatırlattı...tam kapıdan çıkıyodum kolay kolayda yanılmam dedi...bakalım yanılacakmı yanılmayacakmı görecez....CADIARZU
cnm ben devlet hastanesinde yaptırdığım için mani kaygıları olmadığı için almadılar belkideyerimseniben
Allah inşallah gönlündekini verir cnm yeterki sağlıklı olsunlar, ben başka bişey istemiyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
walla eşim ısrarla bu bana benziyo koca kafalı diyo, bide pipisini gördüm diye idda ediyo, bakalım göreceğiz, öbür kontrolüm 20 nisanda, belki söylerler o zamanayerimseniben
Gunaydin kizlar, bugun cumartesi ve bir çogunuz uyuyorsunuz evlerinizde ben yinede güzel haberimi vereyim istedim. Dün yani cuma gunu randevum vardi tiroid bezi için. Neyseki cok sorun yokmus yani benim tiroidler normalden cok cok hafif az çalisiyomus hatta doktorlar hap vermek için tereddüt bile ettiler ama yinede cok az gramlik hap yazdilar emniyete almak için beni ve bebegi. Ben orada bulunan bir hemsireyle konusuyordum daha bebegimin kalbini falan duymadim çok merak ediyorum falan diye. Oda cok anlayisli çikti ve gitti dogum hemsiresiyle gorustu ve benim icin özel olarak öteki hemsireye rica etti oda saolsun kabul etmis. Beni ve esimi aldi odaya :teytey: ve kalbini aramaya basladi ve bi cok kez buldu kaçirdi cok güzeldi artik içimde gercekten bir bebegin olduguna inanmistim sesinide cep telefonuna çektik ve böylece tam 12ci haftamizda kalbini duymustuk olduk bebegimizin. 2 nisanda 2li test için rendevum var ozamanda bebegin kendisini görecegiz insallah.Çok buyuk bir mutlulukmus sadece yasadigini bile bilmek.kizlar Insallah 9 ay boyuncada hep mutlu haberler aliriz birbirimizde.:sm_cool:
canım senin eşin ne sitediğini belirtmiş bulunuyo ...zaten erkeklerin ilk tercihleri hep erkektir o yüzden pipiye benzetmiştir o....yerimseniben benimde eşim ilk çocuğumuzu erkek istemişti ve istediği oldu şimdide bunu kız istiyo bakalım yine istediği olacakmı...sende artık nisanda kesin öğrenirsin..
günaydınn güzelleriiimmm..naaperrr..ewet ewet ewett hawa haarika erkenden kalktımm gezdim gezdim geldiimmm...papatyalım nisannurum gözünüz aydın cannarımm..
zuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm masallahhh valla sanaaa! erkenden nasil kalkip yürüyüs yapiyorsun calismasam ben uyuyor olacam simdi :))) sanada günaydin canimmm nasilsin bugün? burdada hava muhtesem
fatoşuuummm merrsi kuşuuummm...7,5 8 gibi kalkıorus cicim bis..kafaltı yapıp beraber dışarı gidoorus..yürüyorus..soona kocimcim işe gidio ben de ewe dönüorumm...3 km filan yürüyorum sabahları
fatoşuuummm merrsi kuşuuummm...7,5 8 gibi kalkıorus cicim bis..kafaltı yapıp beraber dışarı gidoorus..yürüyorus..soona kocimcim işe gidio ben de ewe dönüorumm...3 km filan yürüyorum sabahları
pzt gidicektim aslında kuzumm..ama doktorum burda olmıcakmış perşembeye kaldı..2 sinde görces iişallah bebikimiziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?