2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar....hepinize güzel hafta sonları olsun...bugün istanbuldada hava güzel...artık iyice bahara girdik bencede zaten burda ağaçlar hep çiçek açtı...

papatyalım nisanur ikinizide tebrik ederim gözünüz aydın inşallah hep böyle mutlu olursunuz...

anamm yok o kadar tacize rağmen öğrenemedim cinsiyeti, gerçi çeken doktor bayandı, yoksam ne yapar ne eder öğrenirdim dermişimmm :)))))
cnm güzel geçti kıpır kıpırdı meleğimiz, arada başparmağını emiyordu, doktor dürttükçe çekiyor kollarını hareket ettiriyordu, sanki bize el sallıyordu bebeğim (maşallah)
ama eşim ben dönerken pipisini gördüm diyo :))))
ense kalınlığı 1,6mm boyuda 6,70cm miş, benden kan almadılar cnm, ense ölçümü 2nin altında çıkanlarda almıyoruz sonuç iyi olacağı için dediler, fazla takmamaya çalışıyorum bunu heralde bi bildikleri vardır...

canım benimde ense 1,2 mm çıktı dr büyük ihtimalle bu bebekte hiçbir sorun yok dedi ama yinede testi yapalım dedi...analarsın ya mani mani yerimseniben..neyse kanı verdim ayın 2 sinde alıcam sonucu...
gelelim bebeğime kızım ben şanslı sayılırım dr um erkekti uzun uğraşlar sonucu dr u kandırdım ve cinsiyetine baktırdım...bayağı inceledi veeeeeeeee kıza benziyor dedi...hihoyyythihoyyyt ama daha çok yeni olduğunuda hatırlattı...tam kapıdan çıkıyodum kolay kolayda yanılmam dedi...bakalım yanılacakmı yanılmayacakmı görecez....CADIARZU

cnm ben devlet hastanesinde yaptırdığım için mani kaygıları olmadığı için almadılar belkideyerimseniben
Allah inşallah gönlündekini verir cnm yeterki sağlıklı olsunlar, ben başka bişey istemiyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
walla eşim ısrarla bu bana benziyo koca kafalı diyo, bide pipisini gördüm diye idda ediyo, bakalım göreceğiz, öbür kontrolüm 20 nisanda, belki söylerler o zamanayerimseniben

canım senin eşin ne sitediğini belirtmiş bulunuyo ...zaten erkeklerin ilk tercihleri hep erkektir o yüzden pipiye benzetmiştir o....yerimseniben benimde eşim ilk çocuğumuzu erkek istemişti ve istediği oldu şimdide bunu kız istiyo bakalım yine istediği olacakmı...sende artık nisanda kesin öğrenirsin..

papatyalım gözün aydın cnm çok sevindim senin adınahihoyyythihoyyythihoyyyt
tiroid mevzun dikkatimi çektiCADIARZU TSH değerin kaç cnm öğrenebilirmiyim?
hamile kalmadan öncede benimde TSH değerim 4,60lardaydı, max. değeri ise 4tü, az bi fazlalık vardı, yani tiroid bezlerim az çalışıyomuş, çünkü doğuştan sol loob'um yokmuş, sintigrafi sonucunda anlaşılmıştı buda...
çok şükürki hamile kaldıktan sonra Allahın bir mucizesi 2 kez TSH testi yapıldı ve ikisindede 2,5lardaydı hep seviyem, yani normale dönmüştü (MUCİZEM İŞTE)
bildiğim kadarıyla hamilelikte tiroid hormonu almak hamilelikte zararlı değil için rahat olsun, ama dozunun ayarlanması çok önemli kontrollerini ihmal etme sakın...
duymuşsundur ihmal sonucu bebekte Allah korusun, zeka geriliğine kadar götürürebiliyor...
İnşallah sanada benimki gibi bi mucize olur değerlerin normale döner, dönmessede dr. kontrolünde bi işi halledersin, hamilelikte o kadar çok varki çünkü...
Çok yazdım kusura bakma, sevgilerŞeniz

aslında eşim kız bebeklerini çok seviyo sanırım biraz annesinin etkisinde kaldı, çünkü o erkek torununun olmasını çok istiyorda, yaşları çok ilerledi 1 tane torunları var ve oda kız, 2. torunu kısmetse bizimkisi olcak gönlünden erkek geçiyor, bunu ilk zamanlar söylemişti...
Sağlıkla kucağımıza alalımda ben başka bişey istemiyorum kızıda erkeğide aynı benim için, Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
zeynebim seninde kontrollerin güzel geçmiş çok sevindim cnm gözün aydın, geçmiş sayfalara yazmıştım ama dikkatinden kaçmış olabilir diye tekrarlamak istedimyerimseniben Şeniz

günaydinn güzel annelerrr! :CüvCüv:
nasilsiniz bugün? hava muhtesemmm güneslliii cok güzelll bu havada calismak igrenccc..
haberler nasil?
papatyalim canim gözün aydin cok sevindim a.s.

günaydınn güzelleriiimmm..naaperrr..ewet ewet ewett hawa haarika erkenden kalktımm gezdim gezdim geldiimmm...papatyalım nisannurum gözünüz aydın cannarımm..

günaydınn güzelleriiimmm..naaperrr..ewet ewet ewett hawa haarika erkenden kalktımm gezdim gezdim geldiimmm...papatyalım nisannurum gözünüz aydın cannarımm..

zuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm masallahhh valla sanaaa! erkenden nasil kalkip yürüyüs yapiyorsun calismasam ben uyuyor olacam simdi :))) sanada günaydin canimmm nasilsin bugün? burdada hava muhtesem

zuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm masallahhh valla sanaaa! erkenden nasil kalkip yürüyüs yapiyorsun calismasam ben uyuyor olacam simdi :))) sanada günaydin canimmm nasilsin bugün? burdada hava muhtesem

fatoşuuummm merrsi kuşuuummm...7,5 8 gibi kalkıorus cicim bis..kafaltı yapıp beraber dışarı gidoorus..yürüyorus..soona kocimcim işe gidio ben de ewe dönüorumm...3 km filan yürüyorum sabahları

fatoşuuummm merrsi kuşuuummm...7,5 8 gibi kalkıorus cicim bis..kafaltı yapıp beraber dışarı gidoorus..yürüyorus..soona kocimcim işe gidio ben de ewe dönüorumm...3 km filan yürüyorum sabahları

masallahhh valla sizee. benim kocamda istiyor sabahlari yürümek ama malum sadece pazar günleri ordada uyandirmaya kiyamiyo beni :)). güne hergün formda giriyorsunuz desenee.. senin bidahaki randevün ne zaman canim

pzt gidicektim aslında kuzumm..ama doktorum burda olmıcakmış perşembeye kaldı..2 sinde görces iişallah bebikimiziiii

maşallah canım sana.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…