ya kuzuumm coşturma nan benii delikafadulden bidaakine die şeyediorumm beennn..ayhh heycan bastıııhihoyyyt
zuzum benim çatlak dr.20 haftada sölücem dedi cinsiyeti...kendisi gibi benide çatlak yapmaya çalışıo adamcağızzz:roflol::roflol:
ya kuzuumm coşturma nan benii delikafadulden bidaakine die şeyediorumm beennn..ayhh heycan bastıııhihoyyyt
selam kızlarrrrr nasılsınızz
işlerin yoğunluğundan girmedim bi türlü yaaaa çok yorgunummmm akşamada misafirim varrrrr
selam kızlar...bikaç sorum vardı cevalamadan geçmeyin olur mu:asigim:
yüzüstü yatıyo musunuz? ne zamana kadar yatabiliriz acaba?ben yüzüstü yatmayı çok severim de..
bi de 2'li test için alınan kanın sonucu kaç günde belli oluyo,yaptıranlar söylerse çok sevinirim..
yaw lallcim oda cok demisklava: o ne öyle. bekle dogumu sen en iyisi:))). ne diyecem ehehehe sen 14. hafta felan gitsene baska bi doktora :) o kadar nasil bekliyeceksin
selam kızlarrrrr nasılsınızz
işlerin yoğunluğundan girmedim bi türlü yaaaa çok yorgunummmm akşamada misafirim varrrrr
iiyiyiz canım...2009 anneleri çok geveze..ama hafta sonu sakin geçiyor burası....hafta içi dayfalara yetişilmiyor..atlı kovalıyor sankiiiii:1rolleyes:
dikkat et kendine yorma kendini...yerimseniben
canım zaten 27 nisanda randevum var.. o zaman taciz aderim dr...söletirim zorlaaa....:roflol::roflol:
selam canimmm cok sükür sen nasilsin? bebis nasil? cok isim var benimde cok is var cokkk ama bende yapacak istek yokkk :) saat 4 olsun bi an önceee
yüzüstü yatıyo musunuz? ne zamana kadar yatabiliriz acaba?ben yüzüstü yatmayı çok severim de..
bi de 2'li test için alınan kanın sonucu kaç günde belli oluyo,yaptıranlar söylerse çok sevinirim..
zuzum benim çatlak dr.20 haftada sölücem dedi cinsiyeti...kendisi gibi benide çatlak yapmaya çalışıo adamcağızzz:roflol::roflol:
hoşgeldin ciciimmmmselam kızlarrrrr nasılsınızz
kesin yok henüz canım..kesin bilinmesi için erkennntopicte hic cinsiyeti belli olan varmi?
valla zuzumm masallahh sana anamm ben olsam catlardim 27 nisana kadar. ya ben neden böyle oldum. hic öylemeraklilik yada nebilim sabirsizlik yoktu bende hamilelikten öncee amaaan
anam o da çok demiş yaa..20. hafta mııkaydirigubbakcemile
hoşgeldin ciciimmmm
hoşbulduk zuzum naberr???
ya sorulara birlikte nasıl cvp yazıyosun böyle alt alta ben onu beceremiyorum
hoşbulduk zuzum naberr???
ya sorulara birlikte nasıl cvp yazıyosun böyle alt alta ben onu beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?