slm bende geldim 12 haftalık hamıleyım..3 yaşındada oğlum var..
canım çatlıyacak bi durum yok..ama ilk hamişlikde oluoo..bende ilkinde merak ediyordumm....şimdi daha rahatım..ikili testi atlattım dahada rahatladım...cinsiyetten önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun başka bir şey istemiyorumm....:asigim:
kızlarr yaa az önce ağzımda böle metalimsi bi tat oldu, sanki demir yalamışım gibi :))
sizede oldumu hiç?
kızlarr yaa az önce ağzımda böle metalimsi bi tat oldu, sanki demir yalamışım gibi :))
sizede oldumu hiç?
fatoşşş :)))))))))))))))))))
sizede oldumu hiç?
zeze26 ben İstanbul Tıp Fakültesinde yaptırdım 3 günde aldım ikili test kan sonucunu haftaya cmts de dr.ma göstericem.
Bu arada kızlar gebelik takvimi yaptım da prfilimde nerden ekliceğimi bulamadım yardım edermisiniz
hosgeldinnn aramiza a.s.hayirli olsunn. oglusunun ismi kerem mi? ikili test yapildimi?
oolmadı canım aman bi obari eksik kalsın..ama hamilelik belirtilerinde de hep yazılır ya ağızda metal tadı diye..yawruşunun cilwesi işte anası..yapabileceği herşeyi yapıo sana:)))
hoşbulduk tşk ederim sayfanın hızına yetişemedım naniknanik kerem salih oğlumun adı 2 li tst ıstedı dr ama karasız kaldım..
canım kontrol panelinden profil düzenleye gir..orda alt kısımda kilo çizelgesi yazan boş kısma kopyala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?