2009 Ekim Anneleri

evet iste o yüzden bu kadar heycanliyim ve sabirsizim.. dün sordum doktoruma bidahaki randevüde kemiklere beyne ense kalinligina herseye bakacamis heycandan ölüyorum bebegimi o kadar uzun görebilecem ilk defa :)). benim doktor biraz aceleci hemen bitiriyo 1 dk göremiyorum bebisimi. en cok uzun görecegime seviniyorum valla. camerayida alacam hehe. ya kizlar bebegimi görünce hersey aklimdan siliniyor soracaklarimda hersey o yüzden artikin kagida yaziyorum :). bakalim allahtan hayirlisi.. sonuclar ne zaman cikar dedim 4-5 günde felan dedi.

kızlarr yaa az önce ağzımda böle metalimsi bi tat oldu, sanki demir yalamışım gibi :))
sizede oldumu hiç?

zeze26 ben ıstanbul Tıp Fakültesinde yaptırdım 3 günde aldım ikili test kan sonucunu haftaya cmts de dr.ma göstericem.

Bu arada kızlar gebelik takvimi yaptım da prfilimde nerden ekliceğimi bulamadım yardım edermisiniz

kızlarr yaa az önce ağzımda böle metalimsi bi tat oldu, sanki demir yalamışım gibi :))
sizede oldumu hiç?

oolmadı canım aman bi obari eksik kalsın..ama hamilelik belirtilerinde de hep yazılır ya ağızda metal tadı diye..yawruşunun cilwesi işte anası..yapabileceği herşeyi yapıo sana:)))

iyiyim cok sükür rabbime esmacim ama kendimi cok ac hissediyorum ama canimda bisey cekmiyor :) gözüm hep disarda hava muhtesem .. kocacimla söyle gezmek istiyorum biyerde oturup donduyma yemek istiyom :icecream:

kızlar şu ımzadaki cetvellerı nasıl yapılıyo detaylı anlatırmısınız yada sıtede anlatılmışsmı bulamadımda

canım kontrol panelinden profil düzenleye gir..orda alt kısımda kilo çizelgesi yazan boş kısma kopyala

oolmadı canım aman bi obari eksik kalsın..ama hamilelik belirtilerinde de hep yazılır ya ağızda metal tadı diye..yawruşunun cilwesi işte anası..yapabileceği herşeyi yapıo sana:)))

ayy sormaa zuzumm ilk defa oldu, resmen hohlayınca demir kokuyodu sanki:roflol::roflol::roflol:
normalse sorun yok, iyi bariyerimseniben
ayy dün ben yavrumu öle kıpır kıpır, hareketli, parmanı emerken gördümyaa, yavrum senin için diyip gözüm kapalı tiksinmeden süt içtim az önce, tavsiye ederim:sm_cool:
yapsın anam iyi olsunda tüm cilvelerine razıyım:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…