cnm demir ilacı alıyorsan o yüzden olabilir...
bu arada ben ilkayi kac gündür göremiyorum( haberiniz varmi?
çok teşekkürler canım kaydirigubbakcemile3
yazı tura atmaktan yorgun düşmüştürr..hihoyyytşaka biyana da gelemdi hakkat..kötü düşünmielim..işi wardır belkimm
rica ederiimmmm:CüvCüv:
eveeeeeeeeeeeeeet gel vatandasss geeeell elimde paraaa yaziiiya gell turayaa gellll piyasada 20 liraaa bende 19.80 :))))))))))))))))))))))))))))))))))
Yaa kızlar size bişey daha soracağım
şimdi bilinler bilir geçen perşembe akşamı ben ağda yaptırdımya sırnaşık şey sir di.
bundan 2 sene önce tatile giderken hazır ağda banlarından yapmıştım bacaklarıma, ve alerji olmuştum tüm bacaklarım böle nokta, nokta kabarık kabarık olmuştu, ve felaket kaşınıyodu, kaç kez doktora gitmiştim krem vermişlerdi...
bu sabah uyandığımda bacağımın baldır kısımlarının kaşındığını hissettim farkında olmadanda gece kaşımışım, nasıl böle göz göz, kabarık kabarıktı...
yaa bebeğime kötü bi etkisi olurmu çok merak ediyorum, korkuyorum...
eşimede söleyemedim, o bana yaptırma ağda demişti...
pazartesi sonuçları almaya gidince doktora bi göstericem, ama ozaman kadarda endişe ediyorum, bu konuda bi bilgisi olan var mı?
iyiyim canım saol..cwp yazmak istediğin mesajın sağ altında alıntı yap- NQ- HIZLI YANIT diye 3 sekme war ya..NQ ya bas.. hangi mesajlara cwp yazıcaksan bas sonra sayfanın alt solunda cewap yaza gel..açılan sayfada altalta hepsi çıkıcak...aralara cewaplarını sokulturursun:)) becerebildimmi anlatmayı:)
canım hoşgeldinn...bebişin hayırlı olsun...oğlunda pek yakışıklı maşallahhh....
keremim bana doktor en güvendiğimiz test ikili testtir çünkü bebek ne kadar ufak olursa o kadar erken teşhis önemli dedi
şimdi bilinler bilir geçen perşembe akşamı ben ağda yaptırdımya sırnaşık şey sir di.
bundan 2 sene önce tatile giderken hazır ağda banlarından yapmıştım bacaklarıma, ve alerji olmuştum tüm bacaklarım böle nokta, nokta kabarık kabarık olmuştu, ve felaket kaşınıyodu, kaç kez doktora gitmiştim krem vermişlerdi...
bu sabah uyandığımda bacağımın baldır kısımlarının kaşındığını hissettim farkında olmadanda gece kaşımışım, nasıl böle göz göz, kabarık kabarıktı...
pazartesi sonuçları almaya gidince doktora bi göstericem, ama ozaman kadarda endişe ediyorum, bu konuda bi bilgisi olan var mı?
canım adım şeymanur....doğru söylemiş en kısa zamnda yaptırayım
bu arada ben ilkayi kac gündür göremiyorum( haberiniz varmi?
hımm bilemicem canımm..alerji olmuş yine demekki..seni kocana sölielimmiiiihihoyyytkaydirigubbakcemile
bilmiyorum dadlum ama sanmiyorum acikcasi bi zarari olsun. istersen bi doktoru ara yada bilgi alabilecegin biyeri icin rahatlar
bişey olucağını sanmıyorum elcımmm
becerdim sanırımmmm ::)))))
denemeee:)))))
canım adım şeymanur....doğru söylemiş en kısa zamnda yaptırayım
hoşgeldin cnm aramızaaa hayırlı olsun bebişinnn
bende görmüyoruuummmmm
:roflol: nolur sölemeeeee:roflol:
yaa böle kaşıdıkça çoğalıyo, mesela bacamı kaşim, sonra aynı elle koluma kaşim kolumada geçiyo :)) o yüzden duvarlara sürtünüyom:roflol::roflol::roflol:
yaa bende bişey olcanı pek sanmıyorumda ne bilim işte annelik içgüdüsü herşeyden tırsar olduksırnaşık şey
eferimm..ee kuzumm hocan kiimmm:jeyyar: hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?