2009 Ekim Anneleri

cnm demir ilacı alıyorsan o yüzden olabilir...

aaa olabilir lalcim demir ilacı ferrum fort alıyorum sabah aç karnaa.s
ilk kez olunca sormak istedim, ayy ne güzel yaa iyiki varsınız canlarımmkaydirigubbakcemile5Şeniz

fatoş bende merak ediyorum ilkayı girmedi 2 gündür bende görmüyorum...

keremim bana doktor en güvendiğimiz test ikili testtir çünkü bebek ne kadar ufak olursa o kadar erken teşhis önemli dedi

eveeeeeeeeeeeeeet gel vatandasss geeeell elimde paraaa yaziiiya gell turayaa gellll piyasada 20 liraaa bende 19.80 :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Yaa kızlar size bişey daha soracağım
şimdi bilinler bilir geçen perşembe akşamı ben ağda yaptırdımya sırnaşık şey sir di.
bundan 2 sene önce tatile giderken hazır ağda banlarından yapmıştım bacaklarıma, ve alerji olmuştum tüm bacaklarım böle nokta, nokta kabarık kabarık olmuştu, ve felaket kaşınıyodu, kaç kez doktora gitmiştim krem vermişlerdi...
bu sabah uyandığımda bacağımın baldır kısımlarının kaşındığını hissettim farkında olmadanda gece kaşımışım, nasıl böle göz göz, kabarık kabarıktı...
yaa bebeğime kötü bi etkisi olurmu çok merak ediyorum, korkuyorum...
eşimede söleyemedim, o bana yaptırma ağda demişti...
pazartesi sonuçları almaya gidince doktora bi göstericem, ama ozaman kadarda endişe ediyorum, bu konuda bi bilgisi olan var mı?

eveeeeeeeeeeeeeet gel vatandasss geeeell elimde paraaa yaziiiya gell turayaa gellll piyasada 20 liraaa bende 19.80 :))))))))))))))))))))))))))))))))))

hanıım hanııımmmm piyasalardaki krizden haberin yok gaaba seninn..ay yookk kazıkçı bu kazıkçıııkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

hımm bilemicem canımm..alerji olmuş yine demekki..seni kocana sölielimmiiii
hihoyyytkaydirigubbakcemile

becerdim sanırımmmm ::)))))

canım hoşgeldinn...bebişin hayırlı olsun...oğlunda pek yakışıklı maşallahhh....

denemeee:)))))

bilmiyorum dadlum ama sanmiyorum acikcasi bi zarari olsun. istersen bi doktoru ara yada bilgi alabilecegin biyeri icin rahatlar

bişey olucağını sanmıyorum elcımmm

hımm bilemicem canımm..alerji olmuş yine demekki..seni kocana sölielimmiiii
hihoyyytkaydirigubbakcemile

:roflol: nolur sölemeeeee:roflol:
yaa böle kaşıdıkça çoğalıyo, mesela bacamı kaşim, sonra aynı elle koluma kaşim kolumada geçiyo :)) o yüzden duvarlara sürtünüyom:roflol::roflol::roflol:

bilmiyorum dadlum ama sanmiyorum acikcasi bi zarari olsun. istersen bi doktoru ara yada bilgi alabilecegin biyeri icin rahatlar

bişey olucağını sanmıyorum elcımmm

yaa bende bişey olcanı pek sanmıyorumda ne bilim işte annelik içgüdüsü herşeyden tırsar olduksırnaşık şey

hoşgeldin cnm aramızaaa hayırlı olsun bebişinnn

bende görmüyoruuummmmm

eferimm..ee kuzumm hocan kiimmm:jeyyar: hihoyyyt

bende denicem eheheh ögrenmis oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…