2009 Ekim Anneleri

bende ağda yapmaya korkuyom ya çok acımıştı en son yaptığımda hamişlikten diyolar hassas olurmuş cilt

gögüslerimden yatamiyorum artik dogru dürüst bile. yürüken bile bi sizlama giriyor..kizlar ben acliktan ölecem valla neden böyle aciktim anlamadim.. ben bisiler alip geleyim öpüldünüzzzz mucuxxx

kIZLAR BEN ÇIKIYORUM BUGÜN YARIM GÜN:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ŞÖLEE AİLECEK DENİZ KENARINA GİDİCEZ, ORDA BİŞEY YAPICAZ (SÖLEMİM ADINI) HAVA ÇOKKK GÜZEL, İÇİM KIPIR KIPIRhihoyyythihoyyythihoyyyt
HEPİNİZE İYİ HAFTASONLARIİ PAZARTESİ GÖRÜŞÜRÜZ GÜZELLERİM...
KENDİNİZE VE MELEKLERİNİZE İYİ BAKIN, ÖPTÜM SİZİŞenizŞenizŞeniz

ama ama ama ben istanbulu çook özlediimm..denizi de çook özledimm...al işte canım çekti aşerdim istanbula:))) beni de götüürrrrr

Gel zuzum gelll ne demekk :))))))))
canınız Çekmesın dıye yapcamızı sÖlemedım ama bu seferde ıstanbulu ÇekmıŞ canın :))) netseek acep atla gel bacımm

Meraba kizlar nasilsiniz ben birkac gundur giremedim midem bildiginiz gibi mahvediyor beni hala....1 gr bile almamisim verdigim kiloyla duruyorum....
Bu arada herseye ragmen cok mutluyum 3 gun once hastaneye gittim ultrasonda bebegimi gordum masallah deyin teyzeleri cok buyumus kollarini bacaklarini gordum cok duygulandim gobusude siskoydu biraz :))
Allahim cok sukur sana.....

selam kizlar. selam mehaycim. coktandir cyoktun canim meger midendenmis. Insallah gececek diyoruz sabir ediyoruz :)) Bende sen yazinca gidip tartildim 3 ayda 1 kilo almisim. benim icin cok iyi cunku zaten cok kiloluyum 1 kiloya sevindim. Ilk aylarda kilo almamak senin avantajina canim. zaten mide bulantsii ceken annelerin kilo kaybi veya ayni olmasi normal. bebisinide gormussun masallah canim tebrikler. bizim randevu haftaya bakalim insallah guzel gecer.

meraba canim senin fazla kilo alacagini sanmiyorum ben cunku normal kilosundan fazla kiloda hamile kalanlar cok kilo almazmis zayif hamile kalanlara gore....bu arada benimde randevum haftaya pazartesiydi ama agrim vardi o yuzden gitmistim doktora bebek buyudugu icin normal dedi ve bebisimide gormus oldum bu arada...

insallah oyle olur canim. 5-6 kilo falan kalsa fazla raziyim. dogumdan sonra hemen spor falan zaten boyle olmaz yoksa kalir ustumde. benimde gecen hafta agrilarim vardi kasik tarafimda falan. bebis buyuyor diyorum hep kendi kendime ama turkiyedeki imkanlar daha baska canim doktorlar cok yakin hemen randevu veriyolrar o yuzden bende orda olsam bende giderdim icim rahatlasin diye. pazartesiye gitmene gerek kalmadi yani? 2li test icin biseyler istedimi doktor canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…