hoşgeldin cnm aramızaaa hayırlı olsun bebişinnn
çok tşkler....2 cetvel koyamıyormuyuz
yaptır bencede canım hem bebeğini öyle uzun uzun ve net görüyorsun ki heyecandan kalbim çıkacaktı :dance:
eferimm..ee kuzumm hocan kiimmm:jeyyar: hihoyyyt
kızlar ben çıkıyorum çok memenun oldum daha uzun bi zamanda detaylıca tanışırız..hihoyyyt
güzel hocama teşekkürlerimi sunuyorummm...... :lepi:
kIZLAR BEN ÇIKIYORUM BUGÜN YARIM GÜN:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ŞÖLEE AİLECEK DENİZ KENARINA GİDİCEZ, ORDA BİŞEY YAPICAZ (SÖLEMİM ADINI) HAVA ÇOKKK GÜZEL, İÇİM KIPIR KIPIRhihoyyythihoyyythihoyyyt
HEPİNİZE İYİ HAFTASONLARIİ PAZARTESİ GÖRÜŞÜRÜZ GÜZELLERİM...
KENDİNİZE VE MELEKLERİNİZE İYİ BAKIN, ÖPTÜM SİZİŞenizŞenizŞeniz
selam kizlar. selam mehaycim. coktandir cyoktun canim meger midendenmis. Insallah gececek diyoruz sabir ediyoruz :)) Bende sen yazinca gidip tartildim 3 ayda 1 kilo almisim. benim icin cok iyi cunku zaten cok kiloluyum 1 kiloya sevindim. Ilk aylarda kilo almamak senin avantajina canim. zaten mide bulantsii ceken annelerin kilo kaybi veya ayni olmasi normal. bebisinide gormussun masallah canim tebrikler. bizim randevu haftaya bakalim insallah guzel gecer.
meraba canim senin fazla kilo alacagini sanmiyorum ben cunku normal kilosundan fazla kiloda hamile kalanlar cok kilo almazmis zayif hamile kalanlara gore....bu arada benimde randevum haftaya pazartesiydi ama agrim vardi o yuzden gitmistim doktora bebek buyudugu icin normal dedi ve bebisimide gormus oldum bu arada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?