\Meraba kizlar nasilsiniz ben birkac gundur giremedim midem bildiginiz gibi mahvediyor beni hala....1 gr bile almamisim verdigim kiloyla duruyorum....
Bu arada herseye ragmen cok mutluyum 3 gun once hastaneye gittim ultrasonda bebegimi gordum masallah deyin teyzeleri cok buyumus kollarini bacaklarini gordum cok duygulandim gobusude siskoydu biraz :))
Allahim cok sukur sana.....
insallah oyle olur canim. 5-6 kilo falan kalsa fazla raziyim. dogumdan sonra hemen spor falan zaten boyle olmaz yoksa kalir ustumde. benimde gecen hafta agrilarim vardi kasik tarafimda falan. bebis buyuyor diyorum hep kendi kendime ama turkiyedeki imkanlar daha baska canim doktorlar cok yakin hemen randevu veriyolrar o yuzden bende orda olsam bende giderdim icim rahatlasin diye. pazartesiye gitmene gerek kalmadi yani? 2li test icin biseyler istedimi doktor canim?
insallah oyle olur canim. 5-6 kilo falan kalsa fazla raziyim. dogumdan sonra hemen spor falan zaten boyle olmaz yoksa kalir ustumde. benimde gecen hafta agrilarim vardi kasik tarafimda falan. bebis buyuyor diyorum hep kendi kendime ama turkiyedeki imkanlar daha baska canim doktorlar cok yakin hemen randevu veriyolrar o yuzden bende orda olsam bende giderdim icim rahatlasin diye. pazartesiye gitmene gerek kalmadi yani? 2li test icin biseyler istedimi doktor canim?
mehay bende seni merak ediyordum midende hic bir degisiklik yok mu?bebeginin saglikli olmasina coook sevindim masaallah korkuyorduk beslenemiyoruz gelismiyorlarmi diye ama onlar bizim depolari iyi kullaniyorlar:)
\
selam rockwel nasilsin?
ya bu hollandalilar beni yalanci cikartmakla mesguller daha dogrusu bir dedikleri digerini tutmuyor bana 2 li test falan yapmayacagiz demislerde 2 nisana down send.kontrolu icin kan testi ve ultrason yapacaklar mis:) sasirdim kaldim:)
bu arada benimde kasiklarim agriyor ve goguslerimin ucu kasiniyor:)
slm kıslar nasılsınız bakalım..ben hala cok hastayım ..basım cok fena agrıyor..ev desen almıs basını gidiyor ii bi temizlik lazım ama yapamıyorum...baskasına da yaptıramıyorum çünkü içim hiç rahat etmez öle illa kendim yapacam...biran önce iilessem de biraz düzeltsem evi böle gördükce daha cok hasta oluyorum((((
canim benim kontratim haziranin 19 bitecek birdaha gitmeyecegim 5.5 aylik olmus oluyorum o zaman....ya sen??kizlar kacinci ayinizda isi birakmayi düsünüyorsunuz?
benim midem iyi cok sukur cok az bulaniyor.tam toparlandim derken carsamba gunu grip oldum 4gundur cekiyorumiyilesiyor gibiyim.hayirlisi artik
yemek yiyemiyorum bende meyve yiyorum.
slm kıslar nasılsınız bakalım..ben hala cok hastayım ..basım cok fena agrıyor..ev desen almıs basını gidiyor ii bi temizlik lazım ama yapamıyorum...baskasına da yaptıramıyorum çünkü içim hiç rahat etmez öle illa kendim yapacam...biran önce iilessem de biraz düzeltsem evi böle gördükce daha cok hasta oluyorum((((
benim midem iyi cok sukur cok az bulaniyor.tam toparlandim derken carsamba gunu grip oldum 4gundur cekiyorumiyilesiyor gibiyim.hayirlisi artik
yemek yiyemiyorum bende meyve yiyorum.
canim benim kontratim haziranin 19 bitecek birdaha gitmeyecegim 5.5 aylik olmus oluyorum o zaman....ya sen??
insallah bende duzelirim yaa...canim miden iyiyse niye yemiyorsun iyi beslenmiyorsun???benim midem iyi olsa herseyi yerim...
keske bende senin gibi olsam canim yaa....ne sanslisin valla...benim hic bulantim yok desem yeridir canim. hamileligimden beride dogru dürüst hic olmadi. benim arkadasimda senin gibiydi ama 12. haftasinda felan gecti
anladim mehaycim. pazartesi detayli kontrol var yani. hayirlisiyla temiz cikar merak etme canim.
nurefsan selam canim. be iyiyim idare iste. temizlik gunum bugun. heryer heryerde :)) 2li test diye gecmiyordur belki hollandada canim baska bi ismi vardir ondan yapmiyoruz deyip sonrada testler istemislerdir. 2. cocugumda insallah turkiyede dogum yapmak istiyorum biktim su yabancilarin degisik prosedurlerinden.
canım çok geçmiş olsunn......:1hug:
bilmiyorum ne kadar dayanirim.. hamile kalmadan önce tedavim vardi benim belimde eklem iltihabi var ve kalca kemiklerinde.. simdi öne dogru oturunca belim fena agriyor.. arkaya yaslaninca belim kendiliginden kitliyor ve bu seferde karnim yirtiliyormus gibi oluyor :S doktorum dedi ilerledikce daha kötü olacak diye sagolsun cok moral verdi:). bide 3 aylik istifa sürem var :S. üc ay önce istifami vermem lazim.. hayirlisiyla su üc ayi bi atlatimde, 7. ayda cikmak istiyorum onun icinde gelecek ayin sonuda istifami vermem lazim
fatoşum çok üzüldüm dikkat et beline...hamilelikde ister istemez ağrıyor zaten birde özel problemin varmış...ihmal etme kendini canımmmm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?