2009 Ekim Anneleri

mehay bende seni merak ediyordum midende hic bir degisiklik yok mu?bebeginin saglikli olmasina coook sevindim masaallah korkuyorduk beslenemiyoruz gelismiyorlarmi diye ama onlar bizim depolari iyi kullaniyorlar:)

\
selam rockwel nasilsin?
ya bu hollandalilar beni yalanci cikartmakla mesguller daha dogrusu bir dedikleri digerini tutmuyor bana 2 li test falan yapmayacagiz demislerde 2 nisana down send.kontrolu icin kan testi ve ultrason yapacaklar mis:) sasirdim kaldim:)
bu arada benimde kasiklarim agriyor ve goguslerimin ucu kasiniyor:)

canim pazartesi gitmem sart cunku ikili test yapilacak zaten bu sefer cok detayli baklmadi bebek sagliklimi diya bakti boyunu olctu cokda bisey soylemedi bebek iyi dedi kimildiyor birde kalbide hala atiyor bak dedi guldu....cunku cok korkmustum....senden ne istedi ikli test icin...

saolasin canimcigim...midem ayni canim zor yiyorum biseyler yesemde bulaniyor yemesemde uzun zamandir sebze yemiyorum yemekte hep ya ufak bir sandvic yada genelde hep meyve surekli istifar ediyorum hele sabahlari ac karinla midem berbat mahvoluyorum isyerinde zirt pirt tuvalete kosuyorum...sen iyimisin??

kizlar benim kadar sikayetci olan yok bulantilardan sanki herkes gayet iyimi yaa bulantilariniz gectimi???benimki niye hic azalmiyor cok kotu midem su anda bile ((

benim midem iyi cok sukur cok az bulaniyor.tam toparlandim derken carsamba gunu grip oldum 4gundur cekiyorum iyilesiyor gibiyim.hayirlisi artik
yemek yiyemiyorum bende meyve yiyorum.

benim hic bulantim yok desem yeridir canim. hamileligimden beride dogru dürüst hic olmadi. benim arkadasimda senin gibiydi ama 12. haftasinda felan gecti

slm kıslar nasılsınız bakalım..ben hala cok hastayım ..basım cok fena agrıyor..ev desen almıs basını gidiyor ii bi temizlik lazım ama yapamıyorum...baskasına da yaptıramıyorum çünkü içim hiç rahat etmez öle illa kendim yapacam...biran önce iilessem de biraz düzeltsem evi böle gördükce daha cok hasta oluyorum((((

oyy oyy kiyamam cok gecmis olsun dadlum a.s. bosver ne zaman iyi olursan o zaman yap. sagligin daha önemli. ama bilirim o hissi bende hasta olunca bisey yapamayinca kötü hissediyorum kendimi..

kizlar kacinci ayinizda isi birakmayi düsünüyorsunuz?
canim benim kontratim haziranin 19 bitecek birdaha gitmeyecegim 5.5 aylik olmus oluyorum o zaman....ya sen??
benim midem iyi cok sukur cok az bulaniyor.tam toparlandim derken carsamba gunu grip oldum 4gundur cekiyorum iyilesiyor gibiyim.hayirlisi artik
yemek yiyemiyorum bende meyve yiyorum.

insallah bende duzelirim yaa...canim miden iyiyse niye yemiyorsun iyi beslenmiyorsun???benim midem iyi olsa herseyi yerim...

anladim mehaycim. pazartesi detayli kontrol var yani. hayirlisiyla temiz cikar merak etme canim.

nurefsan selam canim. be iyiyim idare iste. temizlik gunum bugun. heryer heryerde :)) 2li test diye gecmiyordur belki hollandada canim baska bi ismi vardir ondan yapmiyoruz deyip sonrada testler istemislerdir. 2. cocugumda insallah turkiyede dogum yapmak istiyorum biktim su yabancilarin degisik prosedurlerinden.

mehaycım ve seldus çok çok geçmiş olsun....mehaycım en kısa zamanda geçer inşlah mide bulantıların.....seldus dikkat et canım kendine......

selducum cok gecmis olsun a.s. insallah kisa surede toparlanirsin canim. tam dogru durust ilacta alamadigimiz icin iyilesme sureci uzuyor. Ancak bol bol dinleneceksin, bol su iceceksin, portakal suyu falan toparlanirsin canim.

canim benim kontratim haziranin 19 bitecek birdaha gitmeyecegim 5.5 aylik olmus oluyorum o zaman....ya sen??

insallah bende duzelirim yaa...canim miden iyiyse niye yemiyorsun iyi beslenmiyorsun???benim midem iyi olsa herseyi yerim...

bilmiyorum ne kadar dayanirim.. hamile kalmadan önce tedavim vardi benim belimde eklem iltihabi var ve kalca kemiklerinde.. simdi öne dogru oturunca belim fena agriyor.. arkaya yaslaninca belim kendiliginden kitliyor ve bu seferde karnim yirtiliyormus gibi oluyor :S doktorum dedi ilerledikce daha kötü olacak diye sagolsun cok moral verdi:). bide 3 aylik istifa sürem var :S. üc ay önce istifami vermem lazim.. hayirlisiyla su üc ayi bi atlatimde, 7. ayda cikmak istiyorum onun icinde gelecek ayin sonuda istifami vermem lazim

benim hic bulantim yok desem yeridir canim. hamileligimden beride dogru dürüst hic olmadi. benim arkadasimda senin gibiydi ama 12. haftasinda felan gecti
keske bende senin gibi olsam canim yaa....ne sanslisin valla...

selduscum cok gesmis olsun...

cnm inşlahh allah gönlüne göre verir ve ikinci bebişini burada dünyaya getirirsin....bende senin gibi düşündüm belki orada ikili test die geçmiodur olabilir yaniiiiyerimseniben

fatoşum çok üzüldüm dikkat et beline...hamilelikde ister istemez ağrıyor zaten birde özel problemin varmış...ihmal etme kendini canımmmm:1hug:

fatoşum çok üzüldüm dikkat et beline...hamilelikde ister istemez ağrıyor zaten birde özel problemin varmış...ihmal etme kendini canımmmm:1hug:

sagol lallcimm hamile olunca hamileler icin özel kanun. ama bunlari tam bilmiyorum arastirmam lazim. 3 aylik süreci belkide doldurmak zorunda degilim. valla niye yalan diyim bana kalsa simdiden cikarim :1rolleyes: ahh keske

Kizlar zor yetistim lavoboya midemde ne varsa cikardim cok fena hala midem ben cikip dinleneyim biraz size iyi sohbetler canlarim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…