2009 Ekim Anneleri

cnm inşlahh allah gönlüne göre verir ve ikinci bebişini burada dünyaya getirirsin....bende senin gibi düşündüm belki orada ikili test die geçmiodur olabilir yaniiiiyerimseniben

vallahi canim bir arkadas var burda kiz uctu turkiyeye ve orda dogurdu. annesinin yaninda. en ucuz yollu besik ve bebek arabasi falan almislar cunku buraya getirmedi onlari gelirken. bebek 3 aylikti donduler. Gerci simdi o da ikinciyi istiyor ve kesinlikle amerikada dogurmak istiyorum diyor. tam tesri yani :)) cok masraf oluyor turkiyede hastane doktor. biz burda hic bisey odemiyoruz. herseyi sigorta karsiliyor.

kızlar merhaba..hala gecmedı mıde bugun gectı dıyorum ama yok mide agzımda sürekli suan bıle ...sinirlerim yıprandı iyice..gerıldım...

nisasum selam canim. ya ne bileyim 3. ayda gecer diyorlardi hala gecmedi bizdeki mide bulantilari. bakalim 4. aya girince ne olacak. cok gicik bi durum biliyorum canim. insanin cani hicbisey yapmak istemiyor midesi kotu olunca. evdeysen hep uzan canim. o iyi geliyor bana.

evdeyım canım hatta evden hıc cıkmıyorum.uzanmkatan baska çare yokki?en kısa zamand agecsın ümidim.biizmki bır hafta falan gec basladı bulantılar mehayla benım..sanırım gecde bıtecek

anladim canim. bende hicbiyere cikmiyorum desem yalan olmaz. bi isim varsa hemen yarim saate halledip geliyorum. Uyumasam bile uzanma ihtiyaci hissediyorum. insan fobisi basladi birde hamilelikten beri. kimse gelip gitsin istemiyorum. insallah gecer dogum yaptiktan sonra.

rockvell bendede var o kımseyi ıstemıyorum... magara adamı gıbı evd eduruyorum gelenıde ıstemıyorum

geçer cnm üzülme bebeğin sana kendını hıssettırıyor :ecrin_bebek: 3.aydan sonra geçiyor sen ne kadarlıksın..benım çokk çokk azaldı artık...

rockvell bendede var o kımseyi ıstemıyorum... magara adamı gıbı evd eduruyorum gelenıde ıstemıyorum

ya canim inanki neden kaynaklaniyor anlamiyorum. birisi karsimda oturup biseyler anlattimi falan suratina hadi kalk git cekemiyorum demek geliyor :mymeka: arayip naber napiyorsun evdemisin falan dediklerinde sanki kufuretmis gibi geliyor bana. vucut enerjimiz eskisi gibi degil ondanmi acaba? kafamiz rahat degil ya da. bebgim iyi mi falan diye dusunuyoruz. bu gidisle kimse kalmayacak etrafimda.

ozum2007 tip gelisti canim ama hala cok arastiriyorlar hangi ilacin ne etki yaptigini anne karnindaki bebege. o yuzden dogal yollarla gecimeye bakin diyorlar. insallah 3. aydan sonra gececek.

geçer geçer sıkma canını gerçi bazılarının geçmiyormuş ama umarım atlatırsın...
rokwell aynen bende eşimi bile görmek ıstemıyorum bazen kimseyi çekemiyorum şuan normal bunlar herşeyimiz değişiyor ya sanırım ondan dediğin gibi kimsemiz kalmıcak bebeklerimizle başbaşa kalcaz....kaydirigubbakcemile3

vallahi canim hadi eslerimiz anlayisla karisiliyor fazla ustumuze gelmiyor ama diger insanlara ne oluyor. keske herkes anlayisli olsa ' bende senin gibi hissetmistim ' deseler. ama yok ustumuze gelip illa naber napiyosun? evdemisin? geleyimmi? sen gel istersen? disariya cikalimmi? ayyyyy laelaelaelaelae

aslında bu ne kadar sevildiğimizi gösterıyor bıze ama işte huyumuz değişti eşim dıyorkı ben napıcam senle :)))))) daha yolun başındayız ama nafile...:roflol::roflol::roflol:

aslında bu ne kadar sevildiğimizi gösterıyor bıze ama işte huyumuz değişti eşim dıyorkı ben napıcam senle :)))))) daha yolun başındayız ama nafile...:roflol::roflol::roflol:

evet aslinda bende haksizlik yapmak istemiyorum kimseye ama napayim icimden gelmiyor. kalpte kirmak istemiyorum. 6 ay kaldi sabir kaydirigubbakcemile3

yok canim bi arkadasim oglunun resmi o. 3 senede 2. hamilesin bile. tebrikler vallahi. bende hayirlisiyla ilki dogsun ikinciye cok beklemek istemiyorum. beraber buyusunler.

merhaba kızlar kaynatmışınız gene geçmişi okumam gerek ama nerde misafir varyaa okuyamayacağım onlar gidince ancak
genede halinizi sorayım dedim ne var ne yok beni özleyeniniz var mıbakim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…