ultrosona aldı ve ben hıc doktoru tacız etmeden hımm bu erkeğe benzıyor dedi gercı bunu söylemek için erken ama dedı pekde yanılmam dedı hersey cok guzel dedı bu arada ben 11+6 gunluk hesaplıyodum ilaç yazdıgı kagıdın uzerıne 12+6 yazmış yanı doktora gore bugun 13 haftalık bebegım demır hapı basladı ense kalınlıgı 1,1 cm dedi boyu 6,75 cm kılosuda ıyı dedı karnı tok galıba cok akıllı duruyo dedı p.tesı sonucumu alcam kan tahlılı sonucunu ondan da bişey cıkmaz galıba ama yınede yapalım dedı yanı paşa gelıyor kızlar paşa
ultrosona aldı ve ben hıc doktoru tacız etmeden hımm bu erkeğe benzıyor dedi gercı bunu söylemek için erken ama dedı pekde yanılmam dedı hersey cok guzel dedı bu arada ben 11+6 gunluk hesaplıyodum ilaç yazdıgı kagıdın uzerıne 12+6 yazmış yanı doktora gore bugun 13 haftalık bebegım demır hapı basladı ense kalınlıgı 1,1 cm dedi boyu 6,75 cm kılosuda ıyı dedı karnı tok galıba cok akıllı duruyo dedı p.tesı sonucumu alcam kan tahlılı sonucunu ondan da bişey cıkmaz galıba ama yınede yapalım dedı yanı paşa gelıyor kızlar paşa
selam kizlar. Nasil gidiyor pazar gununuz?
papatyalim bende tiorid kontrolu yaptiriyorum biliyorsun. Hamilelikten once degerim 2 kusurdu gecen hafta yaptirdigimda 1.59 olmus. yani dusmus ki benim icin cok iyi cunku nodullerde oldugu icin dusuk olmasi gerek. Seninkilerde az calisiyormus demek onceden ama simdi bebis dengelemise benziyor. aynen benimkide hamile kaldiktan sonra dusmus.
zeze26 ben İstanbul Tıp Fakültesinde yaptırdım 3 günde aldım ikili test kan sonucunu haftaya cmts de dr.ma göstericem.
Bu arada kızlar gebelik takvimi yaptım da prfilimde nerden ekliceğimi bulamadım yardım edermisiniz
anam o da çok demiş yaa..20. hafta mııkaydirigubbakcemile
hoşgeldin ciciimmmm
kesin yok henüz canım..kesin bilinmesi için erkennn
canım ben de yatmıyorum yatarsam rahatsız oluyo karnım zaten..yan yatıyorum genelde cenin pozisyonunda..midem çok bulanıyosa da sırt üstü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?