2009 Ekim Anneleri

ultrosona aldı ve ben hıc doktoru tacız etmeden hımm bu erkeğe benzıyor dedi gercı bunu söylemek için erken ama dedı pekde yanılmam dedı hersey cok guzel dedı bu arada ben 11+6 gunluk hesaplıyodum ilaç yazdıgı kagıdın uzerıne 12+6 yazmış yanı doktora gore bugun 13 haftalık bebegım demır hapı basladı ense kalınlıgı 1,1 cm dedi boyu 6,75 cm kılosuda ıyı dedı karnı tok galıba cok akıllı duruyo dedı p.tesı sonucumu alcam kan tahlılı sonucunu ondan da bişey cıkmaz galıba ama yınede yapalım dedı yanı paşa gelıyor kızlar paşa

kızlaaar geçmişi okumadım hemen haber vereyim dedim ikili test sonucum temiz çıktı çok şükürr şu bahsedilen değerde 97.6
50den yüksek kızmı olucak bu durumda neydi unuttum ben

nisannur gözün aydın sonuçlarda güzel çıkmış
cinsiyetide öğrenmişsin paşamız geliyo hee ne güsell hihoyyyt

Selam kizlar, herkese tek tek tessekur ederim guzel dilekleriniz icin.:1hug:

Elali, canim benim degerim bir keresinde ilkinde 4 cikmis ve hafta sonrakin tahlillerde 3'e inmis. Acaba seninki gibi gittikce normalemi dönecek? Doktorum dediki bazilarina göre 2.5 den yuksek ise normalin üstunde oluyomus fakat 3 yil onceye kadar 4'ü normal olarak algiliyorduk dedi yani cok sorun degil dedi.Dedigim gibi hap verdi 1 ay kullancam yine tahlil yapip ona gore ayarlanacakmis. Ayrica bende sordum zeka geriligi falan filan diye okudum netten diye oda dediki o bazi ( gelismemis ülkelerde ) iyot'un sofralara gelmedigi yerlede gerceklesir bizim burda o yönden hic sorun yok endiselenme dedi. Yani bebek benden alacagini alirmis fakat kendimde eksilme olursa tiroid bezi kabarabilirmis onuda engellemek adina simdiden kontrol altina alindim. Bu arada senin durumuna cok sevindim gercektende bir mucize olsa gerek. Insallah saglicakla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi.

tebrık ederım canım herşeyın güzel olmasına sevindim...bende sırf cınsıyetı öğrenmek için haftaya bigün tekrar gitcem ulatrasona yoksa çatlıcam...
benım bebişiminde boyu6,78 cnm 12.haftada uzun boylu olcak kızımm ayyyyy kızım dedım inşşş kızım olur:CüvCüv:

gunaydinn arkadaslar nasilsiniz?
nisanur cok sevindim masallah cinsiyet tahminide yapilmis..DARISI BASIMIZA:)
nisanin 27sinde ayrintili ultrason var gosterirse orasini ogrenecegiz ins:)

günaydın kızlar......
nisacım oğluşun geliomuş hayırlı olsun canım...bulcuk gözünaydın bitanem çok sevindimmmmmyerimseniben

Kızlar ayrıntılı ultrosan dedıĞınız neydı ya...kaÇıncı haftalarda ne ıÇın yapılıyor benım dr bıraz m....l bıŞey anlatmıo..

canim ben hollandadayim burda 15.ve 20.haftada bebekte bir hastalik varmi yokmu diye ultrasonda ayrintili bakilacak basina,sirtina,ayaklarina,kalbine vs.

tmm şimdi hatırladım keremde 6 aylıktı baktırdığımzıda bıraz gecıkmıştık....dopler demıştı o zamn dr bana organları için..tşk ederim..daha varmış bizim..daha 2 liyi yaptırmadım ben...onun zamanıda gelıyor artık...

canim cok sevindim senin adina ...demek karinlari tok olunca uslu duruyorlar he :)))) cok hosuma gitti bu :))kaydirigubbakcemile3

merhaba güzel anneler...nisacım demek erkek geliyor ha eee banada kız dedi dr inşallah yanılmazlar...yavaş yavaş bebklerimiz belli olmaya başladı...aslında cinsiyetleri içinde bir liste yapılsa çok güzel olur...

kızlar bu arada ben ne yiyorum biliyormusunuz aşertmek gibi olmasın sizi ama malta eriği buldum ay ekşi ekşi harika gidiyor...istanbulda oturanlar için söyliyim carrefourlarda var...kavunda var...ayyy yaz gelsede hepsini rahat rahat bulup yesek dimi...

selam kizlar. Nasil gidiyor pazar gununuz?

papatyalim bende tiorid kontrolu yaptiriyorum biliyorsun. Hamilelikten once degerim 2 kusurdu gecen hafta yaptirdigimda 1.59 olmus. yani dusmus ki benim icin cok iyi cunku nodullerde oldugu icin dusuk olmasi gerek. Seninkilerde az calisiyormus demek onceden ama simdi bebis dengelemise benziyor. aynen benimkide hamile kaldiktan sonra dusmus.

Doktor bana dediki aslinda hamile olmasan degerin normal fakat hamile olunca biraz degisiyor dedi. Daha tam bilgili degilim bu konuda ama endiseye gerek yok dedi iste. Insallah öyledir. Simdilik 2 nisani 4 gozle bekliyorum :) bebegi gorecez insallah. Senin randevunda 2 nisandi sanirim hatirladigima gore. Haberleselim

çok sağol canım..teşekkür ederim..bu hafta yaptırıcam o yüzden stresliyim biraz Allah korktuğumuz şeyleri başımıza vermesin...

cevabın için sağol caım..ben de biraz başladı rahatsızlık..sırtüstü yatınca benim midem bulanıyokafamçokkarıştı..sanırım yan yatıcaz artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…