2009 Ekim Anneleri

fatoş ve lallcim sağolun...Allah bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza versin..

anladim canim. iste degerler birazcik sinirda olunca hassas davraniyorlar ve cok iyi bence. Benim randevuda 2 Nisan. Esimin bi isi falan cikmazsa insallah gidiyoruz o gun. Biz yine goremiycez ancak kalkp atisini dinletecekler o aletle. Buna da raziyim hihoyyyt insallah iyi haberlerle doneriz canim haberleselim. a.s.

ii akşamlar kızlarrrrrrrrr napıyorsunuzzzz güzel hamişler melekler nasıl

slm kızlar bende ekim annesi olucam inş şu anda 11+4 deyiz
ikili testim yapıldı kan sonucunu yarın alcaz ama dr 11+1 de yaptı ikili testi boyunada 42 mm dedi 4.2 cm yani kısamı boyu sizde sonuçları paylasırmısınız

iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl bakalım

ben bi kaç gündür çok çabuk yoruluyorum ve nefesim daralıyo sizdede böyle sorunlar oluyomu doktor amcamıza haftaya gidicez aklıma takılıyo bunlar

eğer şimdiden bu kadar yoruluyosam sonrası nolacak kötü hissediyorum kendimi

birde yüzüm sivilce içinde kaldı alerji gibi kaşınıyo

bu sıpa canıma okuyo benim bi gelsin sağlıcakla bak nası ısırıcam onu

canım nefes darlığı bendede var..normal bunlar artık rahim büyüdükçe vücudun tüm dengesi değişiyo alışana kadar vücut bu yorgunluklar devam edicek ..sen ikili test yaptırdınmı..

yok canım haftaya cumartesi gidicez inşallah

doktor öbür haftaya çağırdı ama yeter dayanamıcam artık cumartesiye aldım randevuyu

sende inşallah hayırlı sonuçlar alırsın

ayrıca 11+1 e göre bebişin boyu normal zaten çok hızlı büyüyolar

inş canım iyi sonuçlar alırız ben bu çarş başka yerede bidaha yaptırcam erken yapıldı sanki sende iyi yapmışsın 12 hafta oluyo zaten

inş canım iyi sonuçlar alırız ben bu çarş başka yerede bidaha yaptırcam erken yapıldı sanki sende iyi yapmışsın 12 hafta oluyo zaten

sorun çıkmadıysa bence hiç içine şüphe düşürme derim sonuçta üçlüyüde yaptıracaksın 4 hafta sonra

sen yaptırdığında 12. haftalıkmışsın (doktorlara göre 11+0 dan 11+6 arası 12. hafta) o yüzden tam zamanı aslında burda çoğu arkadaş 10+ lı haftalarda bile yaptırdı için rahat olsun

doğru söylüyosun canım ama diğer yaptıran arkadaslara göre biraz boyu kısa geldi korktum dr iyi dedi çok şükür ama insan panik oluyo yinede

iyi geceler kıslar nasılsınız ?? a.s. bugun gercekten cok sessiz topik hem hafta sonu olması hemde yerel secimler buraların boş kalmasına neden olmuş gibi gorunuyor :)))

merhaba arkadaslar bugun hava burda cok guzeldı bende esımın tatılını fırsat bılıp degerlendırdık işte gezdık ben yarında ortada yokum kan tahlılımın sonucunu almaya gıdıcem alışverış yapcam öpt hepınızı kendınıze ve bebişlerinize çok ii bakın hadı byyyyyyyyy

merhaba arkadaşlar, ben de ekimde 2.kez anne olmaya hazırlanıyorum. 13+3 'üz bugün. büyük ihtimalle ekimin ilk annelerinden olucam :)

iyi geceler kıslar nasılsınız ?? a.s. bugun gercekten cok sessiz topik hem hafta sonu olması hemde yerel secimler buraların boş kalmasına neden olmuş gibi gorunuyor :)))

evet canım havada güzeldi herkes oy kullanıp gezmeye kaçtı yoruldular tabi kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlar, ben de ekimde 2.kez anne olmaya hazırlanıyorum. 13+3 'üz bugün. büyük ihtimalle ekimin ilk annelerinden olucam :)

h.geldinn maşallah bebişine bizimkilere ablamı oluyo abimi bellimi

Merhaba iyi geceler arkadaslar nasilsiniz ? kim var kim yok ?? ben 3 gundur giremedim , malum helikopter kazasindan dolayi surekli tv basinda kaldim diyebilirim bu durum beni cok etkiledi ALLAH rahmet eylesin .... sizler neler yaptiniz , geri sayfalari okuyamadim

yeni arkadasimiz daha katilmis aramiza haziran hosgeldin ALLAH bebegini sana bagislasin canim saglikla gelsin insallah :CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…