Doktor bana dediki aslinda hamile olmasan degerin normal fakat hamile olunca biraz degisiyor dedi. Daha tam bilgili degilim bu konuda ama endiseye gerek yok dedi iste. Insallah öyledir. Simdilik 2 nisani 4 gozle bekliyorum :) bebegi gorecez insallah. Senin randevunda 2 nisandi sanirim hatirladigima gore. Haberleselim
iyi akşamlar kızlar keyifler nasıl bakalım
ben bi kaç gündür çok çabuk yoruluyorum ve nefesim daralıyo sizdede böyle sorunlar oluyomu doktor amcamıza haftaya gidicez aklıma takılıyo bunlar
eğer şimdiden bu kadar yoruluyosam sonrası nolacak kötü hissediyorum kendimi
birde yüzüm sivilce içinde kaldı alerji gibi kaşınıyo
bu sıpa canıma okuyo benim bi gelsin sağlıcakla bak nası ısırıcam onu
yok canım haftaya cumartesi gidicez inşallah
doktor öbür haftaya çağırdı ama yeter dayanamıcam artık cumartesiye aldım randevuyu
sende inşallah hayırlı sonuçlar alırsın
ayrıca 11+1 e göre bebişin boyu normal zaten çok hızlı büyüyolar
inş canım iyi sonuçlar alırız ben bu çarş başka yerede bidaha yaptırcam erken yapıldı sanki sende iyi yapmışsın 12 hafta oluyo zaten
sorun çıkmadıysa bence hiç içine şüphe düşürme derim sonuçta üçlüyüde yaptıracaksın 4 hafta sonra
sen yaptırdığında 12. haftalıkmışsın (doktorlara göre 11+0 dan 11+6 arası 12. hafta) o yüzden tam zamanı aslında burda çoğu arkadaş 10+ lı haftalarda bile yaptırdı için rahat olsun
doğru söylüyosun canım ama diğer yaptıran arkadaslara göre biraz boyu kısa geldi korktum dr iyi dedi çok şükür ama insan panik oluyo yinede
ben bu konularda doktora güvenme taraftarıyım ama aklına takıldıysa içinde kalmasın tabiki
benim bebiş 10+2 de 35 mm di
iyi geceler kıslar nasılsınız ?? a.s. bugun gercekten cok sessiz topik hem hafta sonu olması hemde yerel secimler buraların boş kalmasına neden olmuş gibi gorunuyor :)))
merhaba arkadaşlar, ben de ekimde 2.kez anne olmaya hazırlanıyorum. 13+3 'üz bugün. büyük ihtimalle ekimin ilk annelerinden olucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?