yeni arkadasimiz daha katilmis aramiza haziran hosgeldin ALLAH bebegini sana bagislasin canim saglikla gelsin insallah :CüvCüv:
ilkaycım nasılsın tatlım nası gidiyor
hazirancım aramıza hoşgeldin tatlım meleğini allah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip eder inş.
iyi geceler kızlar.Bulantılardan kurtulan varmı aranızda hiç. Ne kadar sürecek bu daha merak ediyorum eski yaşantımı özledim walla..
iyi geceler kızlar.Bulantılardan kurtulan varmı aranızda hiç. Ne kadar sürecek bu daha merak ediyorum eski yaşantımı özledim walla..
hazirancım canım ne mutlu bize ki senin gibi hoş bir hamişle daha tanışma fırsatı buluyoruz biraz kendini tanıtırmısın tatlım
henüz daha ben,mde bulantıların geçmedi insan üst değişirkende kusarmı ben kusuyorum deterjan kokusundan bile midem bulunuyorr
selam kızlar ben de ikili test sonucumu aldım ve Allahıma binlerce şükür iyi çıktıı. tüm annelerin bu güsel haberi almasını diliyorummmm sositososito
saol zeytin76 ve hazirannn darıısı hepinizeee
ben neyse ki atlattım o heyecanı, iyi çıktı test sonucum çok şükür. darısı sonucunu henüz almayanlara diyelim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?