2009 Ekim Anneleri

ilkaycım nasılsın tatlım nası gidiyor

hazirancım aramıza hoşgeldin tatlım meleğini allah sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip eder inş.

iyi geceler kızlar.Bulantılardan kurtulan varmı aranızda hiç. Ne kadar sürecek bu daha merak ediyorum eski yaşantımı özledim walla..

hazirancım canım ne mutlu bize ki senin gibi hoş bir hamişle daha tanışma fırsatı buluyoruz biraz kendini tanıtırmısın tatlım

henüz daha ben,mde bulantıların geçmedi insan üst değişirkende kusarmı ben kusuyorum deterjan kokusundan bile midem bulunuyorr

iyi geceler kızlar.Bulantılardan kurtulan varmı aranızda hiç. Ne kadar sürecek bu daha merak ediyorum eski yaşantımı özledim walla..

Canımm benimm mide bulantılarım epey azaldıı artık hergünn çıkarmıyorummm allaha şükürrr ama midem aynı derecede kötü sadece bulantı gitti.delikafaduldendelikafadulden

teşekkürler gizemcim, sizler de çok hoşsunuz hepiniz, birkaç gün okudum topiği, herkesi tanımış gibi oldum şimdiden.

benim 4 yaşında bir kızım var, Allah'ın izniyle 2. bebeğimi bekliyorum, hamileliğimin ilk 3 ayı çok zor geçti, bulantılar, halsizlik, tam bir depresyon hali, ama şimdi çok şükür toparlandım biraz, belki de benimle aynı durumda olan birilerinin varlığını görmek işe yaradı :))

beninde kusmalarım bitti ama tam anlamıyla ne zaman kurtulacağımı merak ediyorum.Midem sanki gırtlağımda gibi hissediyorum

selam kızlar ben de ikili test sonucumu aldım ve Allahıma binlerce şükür iyi çıktıı. tüm annelerin bu güsel haberi almasını diliyorummmm sositososito

Son düzenleme:
hazirancım canım ne mutlu bize ki senin gibi hoş bir hamişle daha tanışma fırsatı buluyoruz biraz kendini tanıtırmısın tatlım

henüz daha ben,mde bulantıların geçmedi insan üst değişirkende kusarmı ben kusuyorum deterjan kokusundan bile midem bulunuyorr

paptyacım gözün aydın tatlım bebğinin test sonucu ii çıkmış çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…