2009 Ekim Anneleri

evet yaa neden hep bir huzursuzluk insanın içinde bendede var hissetmiyoruz ndan mı acaba tatlım hissetsek gene daha rahat olabiliriz belki bize yaşadıklarına ii olduklarına dair sinyal verecekler ya o bakımdan sanki

günaydın hatunlarr
hepinize güsel bir hafta diliyorum
nasılsınız
ben grip oldum (((

günaydın herkese

dün seçimde görevliydim

çokkkk yoruldum , bir de hep oturdukk

inşallah kuzucuğum iyidir

annesiyle beraber o da çalışıyor minik kuşum benim

gunaydin arkadaslar merhaba , nasilsiniz ? ben erken kalktim bugun sol tarafimda bir agri var sanki basinc yapiyor gibi doktorumu aradim yarim saate kadar gidecegim ama kendisi yokmus asistani varmis o kontrol edecek bakalim insallah sorun yoktur bu sayede bebegimide görmüs olurum :)))

Günaydın kızlar..
Ölüyorum kaşıntıdan, bu ağda beni öldürdü:çok üzgünüm:
bacaklarımda tek beyaz yer kalmadı, her yer kırmızı kırmızı noktalı kabarcık, çok kaşınıyo, kaşındıkça yayılıyo...
bugün öleden sonra sonuçları almaya gitcem, doktora göstercem bebeğime bişey olmamıştır inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kıslarr

inş önemli bişe degildir ilkaycım bu haftalarda kasık agrıları gerlmeler olurmuş öle yasıodu nette canım

kıslar ben cumartesi 2li teest sonucumu aldım doktora gösterecek eşim bugunlerde labratuar yorum yapmıo uyus oldum doktoruza gösterin dediler inşallah temizdir ya anlamıomki stresliyim biraz bide freebeta benim 13 çıktı

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ölüyom kaşıntıdann bebeğim iyimidirr ona zarar verir mi???????????????????

elacım agda bebegine ne zara verebilir tatlım cildin hassas oldugu için olmuştur krem sür canım

senin freebeta kaç çıkmış ?

ayy handan bilmiyorum yaa ama çok korkuyorum inşallah bebeğime bi zarar vermez, bacağımda beyaz yer kalmadı, heryer kabarık kabarık görsen dudağın uçuklar ((

kıss dülü ne betafree si ben kanmı verdim...

tesekkürler canim , bende oyle dusundum aslinda ama hem gideyim baktirayim hemde bebegimi goreyim dedim cunku normalde benim randevum 21 nisan , simdi acil vaka olmus oldu :) hayirlisi

Elammmmmmmm ne yaptin oyle sana kim dedi agda yap diye jilet dururkenn hehehe saka saka jilet vursaydin daha beter olurdun ... agda yapilirken cilt enfeksiyon kapabilir sabunla guzelce yika ve kolonya sur belki iyi gelir merak etme bebegine birsey olmaz kasintidan tatlim

ayy elam seni unutuom ben hep yaaa:)) canım korkma hiçbişi olmaz sana yaramıo demekki ben heryerime sır agda yaptırıorum hiçbşi olmuo

ilkaycım senin freebeta kaç çıktı canım ayy merak ediom napım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…