2009 Ekim Anneleri

sağol ilkayım bida yaptırmıcam ağda falan napi yaa....
öleden sonra gidicem belki bebeğimide gösterirler bana...

günaydın esmacım, ben uyuz gibi kaşınıyom walla ((
hadi bakalım güzel haberlerle geleceksin inşallah yarın...

Günaydın esma hoşgeldin hayırlı haberlerle dönersin inş bende cumartesi gitcem sabırsızlanıyorum cinsiyetini öğrenmmek istiyorum kuzenimin 12 haftalık bebeğinin cinsiyeti belli oldu kızmış

handan kıss senin betaya göre oğlun oluyo dimi yanii, hurafeye göre....

evet handan bende onu duyunca sabırsızlanıyorum biran önce öğrenmek için :) cumartesi 13+4 oluyoruz belki bizimde belli olur inş.

kesin belli olur pançita ben gitsem benimde belli olur ama gidemiyorum 16.haftamda gidicem artık o zaman nasılsa ögrenirim sabretcem bakalım

günaydın esmacım, ben uyuz gibi kaşınıyom walla ((
hadi bakalım güzel haberlerle geleceksin inşallah yarın...

ay canım ya sen hala kaşınıyo musun??? yavrum krem falan bişeyler sürseneee

Günaydın esma hoşgeldin hayırlı haberlerle dönersin inş bende cumartesi gitcem sabırsızlanıyorum cinsiyetini öğrenmmek istiyorum kuzenimin 12 haftalık bebeğinin cinsiyeti belli oldu kızmış

benim ablamda 2 li teste öğrenmişti cinsiyetini bakalım ben öğrenebilicem miii ablamla gidicem. onun doktorunaaaa:))))

esmacım ezbere ne kremi kullanayım ki?
doktor inşallah bişeyler yazar...

ilkay bişi yoktur umarım ama o tarz ağrılar oluyo geneldeee sen için ferah tut emi, ne güsel bebişini görcen sositososito

benim ablamda 2 li teste öğrenmişti cinsiyetini bakalım ben öğrenebilicem miii ablamla gidicem. onun doktorunaaaa:))))[/QUOTE .!.:

ben ikili test için gittiğimde de 3 kişiye söylemişti dr hepside erkekti o ultrason 2. düzey olduğu için daha net gözüküyor sanırım

kıslar anane oldum :)))) benim kuşların ilk bebişi dunyaya merhaba dedi minik et parcası gibi :))))) ama simdiden belli geveze olacagıı

slm kızlarrr nasılsınız bebişler nasıl

kıslar anane oldum :)))) benim kuşların ilk bebişi dunyaya merhaba dedi minik et parcası gibi :))))) ama simdiden belli geveze olacagıı

ay çok sevindim canım ya 20 gün sonra falan nası sevimli olur o benimde iki tane kuşum var yuvaya girip çıkıyo ama icraat yok henüz inanıyorum benden önce doğuracak torunumu:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…