2009 Ekim Anneleri

evet canım yenibosnada hayrünisa asıl adıda nisa diyo herkes bende öyle diyom :) doktorumda mürvet hanım

ya ne çok duydum mürvet hanımla nisa hastanesini ama bana ters yeri yoksa kesin oraya giderdim yani hep çok iyi diolar

ben ilk başta dr. vildan ağa ya gidiyordum sonra değiştirdim mürvet hanıma gidiyorum çok bilgili bir dr hastanenin 2. katı sadece kadın doğuma ait ve kadın doğumda çalışan bütün doktorlar asistanlar bayan doğumada hep bayanlar giriyomuş gerçi ben burasıyla pek ilgilenmiyorum ama mürvet hanımı herkes çok övüyor ben daha yeni başladım ama gerçekten ilgili dr

ssk önemli ya bir sürü ıvır zıvır çıkıyo nisada istedikleri testler ssk dahil 192,5 tl tuttu ikili testte içinde çapada ücretsiz yaptırdım ssk ile

ilkaycim benimde birkac gundur kasiklarimda cok agri var ozellikle geceleri duz yatarken oluyor gunduzleride ara ara batmalar ve agri oluyor doktora gitmistim ilk aylarda normal bu agrilar dedi......

merhaba kızlar. nasılsını bakalım..benım hafta sonum tam anlamıyla berbar gectı mide bulantısında...sizlerınkı naısldı?mehay sende düzelme varmı?

berbatim mehay midemi usuttum sanirim dun benim icin bir kabustu midemde hic birsey durmadi .dun brde soguk birseyler yedim sabahtan beri nasil oksuruyorum bogazim aciyor...moralim bozuk 5haftadir kendime gelemedim ...
seni sormali sende durumlar nedir?
selam kizlar nasilsiniz?????nurefsancim miden nasil oldu canim???

nurefsan dikkat et canım öksürükten ben günlerdir neler çekiyorum sabaha kadar öksürmekten uyuyamıyorum antibiyotik ve şurup kullanıyorum aman diyim dikkat edin ((

tekrar merhaba arkadaslar , ben geldim :))) doktordan geldim sol tarafimdaki agri vardi ve doktorun asistani bakti hersey normal dedi agrilar bazen olabilir dedi aslinda bunun farkindaydim ama bebegi gormek istemistim ayni zamanda :)) bebegimizi gorduk surekli yön degistirdi cok dönüyor ve kipirdiyordu , cinsiyetini sakin sormayin dedi :)))))) bu bebek cok kipirdiyor goremiyorum dedi , ustelik henuz erken dedi , zaten asistan doktordu , kendi doktorumda ayin 21 de randevum bakalim o zaman belli olur sanirim , kizlar sizler ne yaptiniz ?????????????

nisasum doktorum verdi zaten bu antibiyotiği largopen 1gr verdi bu gebelikte kullanılıyormuş b grubu bir antibiyotik zaten alırken eczacıylada görüştüm gebelikte kullanımında bir sakıncası yoktur dedi doktoruma güvendim ve içiyorum hayırlısı inş. bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…