2009 Ekim Anneleri

nurefsan dikkat et canım öksürükten ben günlerdir neler çekiyorum sabaha kadar öksürmekten uyuyamıyorum antibiyotik ve şurup kullanıyorum aman diyim dikkat edin ((

gecmis olsun canim bende bir hafta boyunca oyle oksurukten uyuyumamistim , berbat birsey seni anliyorum , bol bol c vitamini al , ve doktorun dediklerini yerine getir kisa zamanda iyilesirsin insallah canim

gecmis olsun canim bende bir hafta boyunca oyle oksurukten uyuyumamistim , berbat birsey seni anliyorum , bol bol c vitamini al , ve doktorun dediklerini yerine getir kisa zamanda iyilesirsin insallah canim

çok saol canım sanada geçmiş olsun dikkat etmek lazım yaa iyileşmekte uzun sürüyo geçen hafta pazartesiden beri içmediğim ne bal ne ıhlamur ne nişasta hiç bişey kalmadı bir türlü geçmedi öksürükten ölcem sanıyodum en son dr bunları verince mecbur kullanmaya başladım en azından biran önce iyileşirim yoksa öksür öksür içi dışına çıkıyo bebeğinde sabaha kadar uyuyamamamızda cabası senağlama

pancita hatamin cezasini cekiyorum hasta adamin sogukla isi ne ozendim yedim iste simdide oksuruk mide bulantisi grip berbat oldu!biraz once lavabodan geliyorum sabah yedigim birkac meyveyide cikarttimbilmiyorum ya HERSEY ALLAHTAN sabretmek gerekiyor millet ne hastaliklarla ugrasiyor ama yinede kendimi moral bozuklugundan kurtaramiyorum artik iyi olup evimi temizlemek kendime bakmak istiyorum dunya kadar camasirim birikti esimin her sabah :hayatim ben ne giyecegim sorusundan biktim..ya bilmiyorum gurbette olmanin zorluguda var sanirim kendi anneme yakin olsam belki bana yardimi dokunurdu .burda kayinvalidemin ilgilendigi yok

Ilkay bebegini gormen iyi olmus hasret gidermissiniz nasipse bende bu persembe gorecegim heyecanla bekliyorum..ikili testlerimiz olacak

nurefsan dikkat et canım öksürükten ben günlerdir neler çekiyorum sabaha kadar öksürmekten uyuyamıyorum antibiyotik ve şurup kullanıyorum aman diyim dikkat edin ((

[

insallah kizlar biran önce bu durumlari atlatirsiniz , üzülmeyin yakinda duzelir hastaliklar yok olur bulantilar gecer :)) yemek de yersiniz afiyetle

canım ilk aylarda biraz halsizlik falan oluyo insanın canı hiç bişey yapmak istemiyo ama sonradan geçiyo düzeliyo eski dinamiğine kavuşursun sende inş. acil şifalar diliyorum

ilkaycım herşeyin yolunda olmasına sevindim canımm bende kendimi yorduğum zaman bel ağrısı oluyorr normall yaniii adet dönemlerimiz yaklaşıyo bideee

Kızlar ben doktordan geldim, 2li test sonuçlarım güzel risk oranımız 10000/1 yani çok iyi dedi dr.
gelelim bacaklarıma;
kendimi tutamadım ağlıyodum, bebeğime bişey olcak diye doktor bana güldü, bebeğime baktı iyiydi, dönüyodu gene :))
her gebelikte risk vardır hani öle kötü bi durum olsa bile bu kesinlikle ağdadan değildir dedi, bide ben bi kitap yazıcam ve senide yazıcam dedi :))))
ilaç vermedi, cildiyeye yönlendirebilirz ama onlarda ilaç yazmazlar dedi hamile olduğun için, bende 2 sene önce olmuştu gene 1 hafta 10 gün sürmüştü dedim, bebeğime bişey olmasında razıyım ben çekmeye dedim :)))

geçmiş olsun elalı.......benimde test sonuçlarımı doktorum bildirdi....mongolizm riski 15.000/1 diğer kromozom hastalıkları riski 100.000/1 imiş çok iyi dedi.....

kızlar benım cuma gunu dr randevum var acaba gecıktımmı 2lı teste gercı yapmayı ıstemıyorum nasılsa 3lu test hepsını kapsıyormus cuma gıtsem dr ıstermı acaba 2lı testı sızler nezaman yaptırdınız

12+5 dim 2li test yapıldığında...11-14.haftalarda yapılıyor......bazı dr istemiyormuş...ense kalınlığını ölçüyormuş sadece...

sağol nazyazcım, seninde gözün aydın...

yaaa ben bu işi anlamadım bugünkü ultrasondada bebeğim 13+6 çıktı, ben hangine inanıcam ((

sağol nazyazcım, seninde gözün aydın...

yaaa ben bu işi anlamadım bugünkü ultrasondada bebeğim 13+6 çıktı, ben hangine inanıcam ((

neguzel ıste benımkı sımdılık 3gun gerıde
ultrason 1haftaya kadar degısıyormus dr oyle demıstı ılerde olması ıyı bence demkkı gelısımı guzel

kızlar mrb benim midem acayip kötü o yüzden sohbetlerinize katılamıyorum bütün günüm yatarak geçio biraz daha ii hissettiğimde kendimi sizlere ve o özlediğim sohbete katılıcam kendinize ii bakın

bebeek bazen ileride bazende geri olabiliyormuş....çok takmayın kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…