nurefsan dikkat et canım öksürükten ben günlerdir neler çekiyorum sabaha kadar öksürmekten uyuyamıyorum antibiyotik ve şurup kullanıyorum aman diyim dikkat edin((
gecmis olsun canim bende bir hafta boyunca oyle oksurukten uyuyumamistim , berbat birsey seni anliyorum , bol bol c vitamini al , ve doktorun dediklerini yerine getir kisa zamanda iyilesirsin insallah canim
nurefsan dikkat et canım öksürükten ben günlerdir neler çekiyorum sabaha kadar öksürmekten uyuyamıyorum antibiyotik ve şurup kullanıyorum aman diyim dikkat edin((
pancita hatamin cezasini cekiyorum hasta adamin sogukla isi ne ozendim yedim iste simdide oksuruk mide bulantisi grip berbat oldu!biraz once lavabodan geliyorum sabah yedigim birkac meyveyide cikarttimbilmiyorum ya HERSEY ALLAHTAN sabretmek gerekiyor millet ne hastaliklarla ugrasiyor ama yinede kendimi moral bozuklugundan kurtaramiyorum artik iyi olup evimi temizlemek kendime bakmak istiyorum dunya kadar camasirim birikti esimin her sabah :hayatim ben ne giyecegim sorusundan biktim..ya bilmiyorum gurbette olmanin zorluguda var sanirim kendi anneme yakin olsam belki bana yardimi dokunurdu .burda kayinvalidemin ilgilendigi yok
Ilkay bebegini gormen iyi olmus hasret gidermissiniz nasipse bende bu persembe gorecegim heyecanla bekliyorum..ikili testlerimiz olacak
[
kızlar benım cuma gunu dr randevum var acaba gecıktımmı 2lı teste gercı yapmayı ıstemıyorum nasılsa 3lu test hepsını kapsıyormus cuma gıtsem dr ıstermı acaba 2lı testı sızler nezaman yaptırdınız
sağol nazyazcım, seninde gözün aydın...
yaaa ben bu işi anlamadım bugünkü ultrasondada bebeğim 13+6 çıktı, ben hangine inanıcam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?