gözünaydın elaacımm nazcım seninde tatlım darısı başıma kıslar ya sonucumuz çıktı ama daha doktora gösteremedik 2 gün sonra felan eşim anca gösterebilir onunda işleri yogun çatlıcam meraktan
nazyazcım bazen ileride bazen geride normalde biri sorduğunda insan net şukadarlığım demekte güçlük çekiyo, bende ilk kalp atışlarını duyduğum günü baz alıyorum...
kızlar ben bugün çok halsizim canım hiç birşey yapmak istemiyor ..
canım gözünaydınKızlar ben doktordan geldim, 2li test sonuçlarım güzel risk oranımız 10000/1 yani çok iyi dedi dr.
gelelim bacaklarıma;
kendimi tutamadım ağlıyodum, bebeğime bişey olcak diye doktor bana güldü, bebeğime baktı iyiydi, dönüyodu gene :))
her gebelikte risk vardır hani öle kötü bi durum olsa bile bu kesinlikle ağdadan değildir dedi, bide ben bi kitap yazıcam ve senide yazıcam dedi :))))
ilaç vermedi, cildiyeye yönlendirebilirz ama onlarda ilaç yazmazlar dedi hamile olduğun için, bende 2 sene önce olmuştu gene 1 hafta 10 gün sürmüştü dedim, bebeğime bişey olmasında razıyım ben çekmeye dedim :)))
geçmiş olsun elalı.......benimde test sonuçlarımı doktorum bildirdi....mongolizm riski 15.000/1 diğer kromozom hastalıkları riski 100.000/1 imiş çok iyi dedi.....
yok yok bugün birşeyler olmuş....kimseden tık yok
cumartesi günü bebeğe ilk defa birşeyler aldık...beyaz 3 tane tulum 3 body ,eldiven, patik olan bir set aldık.....mothercareden...1 tanede minicik yeşil bir yelek aldım...birşeyler alan varmı?vuarada birde puset aldık....
canım iyi günlerde sağlıcakla kullanın inşallah bebişinle
ben 6-7 aylara ulaşmadan bişi almaktan korkuyorum hep son ayları beklerim derdim çünkü sizde böyle hissediyomusunuz benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?