2009 Ekim Anneleri

rrose cum dikkat et kendine bikaç haftaya kadar daha iyi olacaksın inşallah...
çoğumuzda böyle oldu...

gözünaydın elaacımm nazcım seninde tatlım darısı başıma kıslar ya sonucumuz çıktı ama daha doktora gösteremedik 2 gün sonra felan eşim anca gösterebilir onunda işleri yogun çatlıcam meraktan

nazyazcım bazen ileride bazen geride normalde biri sorduğunda insan net şukadarlığım demekte güçlük çekiyo, bende ilk kalp atışlarını duyduğum günü baz alıyorum...

nazyazcım bazen ileride bazen geride normalde biri sorduğunda insan net şukadarlığım demekte güçlük çekiyo, bende ilk kalp atışlarını duyduğum günü baz alıyorum...

sen normalde kaç haftalıksan bence onu söyle...

öle faksla olmaz nazcım ya doktorum çok yogun zaten o faks ona gideene kadar ohoo bi kaç gün daha sabredicem mecbur degerler yazıo ama anlamadıgım için

inşallah canım inşallah

ela son adet tarihine göre sölesene ne kadarlıksın ben ona göre takip ediyorum kafanı karıştırma

slm kızlarr hepiniz güzel haberlerle geliyosunuz süper
sonuçlarını alanlar bizlerede dua etsin almayanlarada rabbim hayırlısını versin inşallah hepimiz güzel sonuçlarla gelelim :dance:

bu arada ekim annelerine gerçekten nazar değdi galiba sayfalar çok yavaş gidiyo bugün :1shok:

pazartesi sendromu var herhelde bugün...hadi kızlar canlanıııın....

canım gözünaydın:sm_cool:hemde geçmiş olsunn...kendine dikkat et...tabai bacaklarınada..yerimseniben
geçmiş olsun elalı.......benimde test sonuçlarımı doktorum bildirdi....mongolizm riski 15.000/1 diğer kromozom hastalıkları riski 100.000/1 imiş çok iyi dedi.....

canım sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindimmmmm

cumartesi günü bebeğe ilk defa birşeyler aldık...beyaz 3 tane tulum 3 body ,eldiven, patik olan bir set aldık.....mothercareden...1 tanede minicik yeşil bir yelek aldım...birşeyler alan varmı?vuarada birde puset aldık....

canım iyi günlerde sağlıcakla kullanın inşallah bebişinle

ben 6-7 aylara ulaşmadan bişi almaktan korkuyorum hep son ayları beklerim derdim çünkü sizde böyle hissediyomusunuz benneyaptımki

canım iyi günlerde sağlıcakla kullanın inşallah bebişinle

ben 6-7 aylara ulaşmadan bişi almaktan korkuyorum hep son ayları beklerim derdim çünkü sizde böyle hissediyomusunuz benneyaptımki

ben öyle hissetmiyorum...yavaş yavaş birşeyler almak ekonomik olarakda iyi oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…