cumartesi günü bebeğe ilk defa birşeyler aldık...beyaz 3 tane tulum 3 body ,eldiven, patik olan bir set aldık.....mothercareden...1 tanede minicik yeşil bir yelek aldım...birşeyler alan varmı?vuarada birde puset aldık....
cumartesi günü bebeğe ilk defa birşeyler aldık...beyaz 3 tane tulum 3 body ,eldiven, patik olan bir set aldık.....mothercareden...1 tanede minicik yeşil bir yelek aldım...birşeyler alan varmı?vuarada birde puset aldık....
kızlar bu arada hazır puset demısken ne tur bebek arabalarına bakıyorsunuzfisfisfisfisfisfis
ben ılk basta chıcco ct02 taravel setı almayı dusunuyodum ama tek basıma kullanınca arabası agır olur dıye vazgecer gıbı oldum sımdı kraft matrıx takıma bakıyorum sızın fıkrınız varmı hem şık hemde hafıf travel setteCADIARZU
chıcco trıo forme olanı ıskeletıne ıster pusetı ıster arabayı takarak kullanabılıyorsun ama oda pahalı ben acıkcası okadar parayı bır arabaya verme taraftarı degılım..
evet agırlıgı cok onemlı nede olsa erkeklerın pazuları gıbı kollarımız yokkaydirigubbakcemile3
hep alırsam chıcconun alırım dıyordum bakalım kısmet hangısıne olacak...
acaba arabayı hangı ay alsam dıye dusunuyorum..
kacıncı haftada dusunuyorsun sen meselafisfisfis
SLM KIZLAR NASILSINIZ..ooo arabalar düşünülüyo ciciler alınmış...bende cınsyet bellı olana kadar almıyacağım bişey..
evet canım arabaları konusmaya basladıkkaydirigubbakcemile3
benım bu cuma kısmetse bellı olacak dr 10+3 ken erkek olabılır ama 13.haftada net soylerım dedı cumayı beklıyorum bende sonra kendımı atıcam magazalarakaydirigubbakcemile3
tabıkı ben 3defa kanama gecırdıgımden 14. haftaya kadar dınlenme tembıhım var dısarılar yasak bana ozamana kadar fisfisfisneysekı az kaldı yasagımasırnaşık şeysonra ver elını dısarılar:teytey:
pekı sen ne dusunuyosun araba konusunda
merhaba kızlarrr nasıl gdiyır hamişlik bebişler nasıllar ben bugün berbatım bebiğimin ikili sonuçu ii çıksın helva yapıp yasin okutacağım demiştim bugün o adağımı yaptım yoruldum ama bebğime herşey feda belim berbat ama annelerde yaptık yasin işini ama genede acayip yoruldum olsun yaaa meleğim sağlıklı olsun ben herşeye katlanırım
Hazİrancım kalemİtİ nasılsınız kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?