2009 Ekim Anneleri

selam kizlar.

ilkaycim bebisin iyiymis masallahcanim. boylece arada bir gormus oldun :))

ikili testleri temiz cikan arkadaslar gozunuz aydin canlar. insalalh teker teker hep guzel cikacak testler.

Benim dunden beri belimde ve kasigimda agrilar var sanki. her seferinde bisey mi oldu bebegime diyorum. kendimi dinlemek istemiyorum ama elimde degil. buyuyorlar bu haftalarda onu da biliyorum ama iste.

marhaba arkadaşlar bende bebeğime yavaş yavaş bişeyler almaya başladım atlet, kilot, zıbın ve takım aldım ilk olarak yavaş yavaşta almaya devam edecegim ben bugun ilk defa bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum çok güzel bir duyguydu cokkk mutluyum su anda doktor tam belli degil ama cinsiyetide erkek gibi gözüyor dedi Allah hayırlısıyla kavuştursun bizi bebiğimize tabi bütün herkezide..

Canım inş. güzel günlerde giyer bebişin bende haftasonu dr gideyim göreyim bebişimi alacağım artık yavaş yavaş kıyafet bebişime :ecrin_bebek:

canım ya pusete daha erken degılmı
bende alacaktım travel ama erken dıye vaz gectım
chıccodan 5lı yenı dogan kısa kollu,chıcconun alından atesolcerini,
bıde sarılı beyazlı battanıye ordumsırnaşık şey
bıryandan almak ıstemıyorum dıger yandanda elımde olmadan alasım gelıyor
ama cınsıyetı bellı olana kadar almayacagım daha-tatlicadiarzu-

kızlar bu arada hazır puset demısken ne tur bebek arabalarına bakıyorsunuzfisfisfisfisfisfis
ben ılk basta chıcco ct02 taravel setı almayı dusunuyodum ama tek basıma kullanınca arabası agır olur dıye vazgecer gıbı oldum sımdı kraft matrıx takıma bakıyorum sızın fıkrınız varmı hem şık hemde hafıf travel setteCADIARZU

canım travel sistem yerine puset kısmı takılıp çıkarılan arabaların daha kullanışlı ve hafif olduğunu söylüyolar sanırım chicco da var ben daha hiç bakmadım ama gittiğim seminerde tek elle kullanabileceğimiz ve 6-7 kiloyu geçmeyen arabaları önermişlerdi

chıcco trıo forme olanı ıskeletıne ıster pusetı ıster arabayı takarak kullanabılıyorsun ama oda pahalı ben acıkcası okadar parayı bır arabaya verme taraftarı degılım..
evet agırlıgı cok onemlı nede olsa erkeklerın pazuları gıbı kollarımız yokkaydirigubbakcemile3
hep alırsam chıcconun alırım dıyordum bakalım kısmet hangısıne olacak...
acaba arabayı hangı ay alsam dıye dusunuyorum..
kacıncı haftada dusunuyorsun sen meselafisfisfis

SLM KIZLAR NASILSINIZ..ooo arabalar düşünülüyo ciciler alınmış...bende cınsyet bellı olana kadar almıyacağım bişey..

evet canım arabaları konusmaya basladıkkaydirigubbakcemile3
benım bu cuma kısmetse bellı olacak dr 10+3 ken erkek olabılır ama 13.haftada net soylerım dedı cumayı beklıyorum bende sonra kendımı atıcam magazalarakaydirigubbakcemile3
tabıkı ben 3defa kanama gecırdıgımden 14. haftaya kadar dınlenme tembıhım var dısarılar yasak bana ozamana kadar fisfisfisneysekı az kaldı yasagımasırnaşık şeysonra ver elını dısarılar:teytey:
pekı sen ne dusunuyosun araba konusunda

ben sanırım 8. ayda falan alırım tabi eşim durursa şimdiden beşik alıcak nerdeysekaydirigubbakcemile
erken alma taraftarı değilim pek evde koyacak fazla yerimde yok nolur bilmiyorum iyi bi fiyat araştırması yapmak lazım

inşş görürüsün canım bende çokkk meraklıyımmmm bellı olsada bende çatlamaktan kurtulsam naniknanik benım 2.bebişim olduğu için araba konusunda tecrubelıyım ve 8 araba değiştim en sonunda bı araba buldum oğluma ama oda yenı doğan için uygun değil çünkü tam yatmıyor 2 pozısyon yatıyor 3 tekerlekli tek elle kapanıyor ve mınıcık oluyor bu araba çok rahat yanı...

oğluma yenı doğduğunda pıeere cardın araba almıştık o var yenı doğan için o ıyı bıraz buyuncede diğerine bıner şimdilik böyle düşünüyorum..

merhaba kızlarrr nasıl gdiyır hamişlik bebişler nasıllar ben bugün berbatım bebiğimin ikili sonuçu ii çıksın helva yapıp yasin okutacağım demiştim bugün o adağımı yaptım yoruldum ama bebğime herşey feda belim berbat ama annelerde yaptık yasin işini ama genede acayip yoruldum olsun yaaa meleğim sağlıklı olsun ben herşeye katlanırım

Selammm

Allah kabul etsin insallah bizimkilerde iyi gecer

slm kızlarrrr ikili test sonucu alan tüm arkadaşların gözü aydınnn .Benim de cuma günü doktor randevum şimdiden heycanlanıyorummm ...İnşallah herşey iyi çıkarrr...:Saruboceq:

inş. tatlım ii çıkar yaa ben çok korkuyordumm valla ama ii çıktı allaha binlerce şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…