2009 Ekim Anneleri

şu üçüncü ayımız bitsin bak nasılda iyileşicez canım ama birz daha sıkalım dişimizi tatlım bende çok beterim bugün

inş. tatlım biter canım benimde bitti bakma ticerr geriden geliyo ama bizde 12. hafta içindeyiz bebeğimle nasıl düzelte bilirim ticerıı

günaydın hanımlarrrr
nasılsınız bi kaç gündür girip takip edemedim
herkez iyidir umarımm

selam şekerler bugün 13hafta 2günlük olduk dün doktordaydık ikili test sonucumuz çok iyi çıkmış ama geceden er ayaktayım sag kasıgım çok agrıdı doktorum bunun olcagını bildigi için ignelerime devam etmemi söyledi boyu kilosu şuan gayet güzel tuana simayımın
dün ilk elbisesini aldım artık yavaş yavaş başlarım bende alışverişe buhafta rahim büyüyomuş iyice kasılmalar artıcak damarlar gerilcegi için zor geçen haftaymış 13.hafta blgilendiriyim dedim öptüm sizleri tek tek

gunaydın herkese,
Musyas bende de uzun zamandır sağ kasık agrısı var ve bazen dayanılmaz oluyooo, dr. olabilir yorgunluk veya ters bir hareket etmiş olabilirsin dedi ama ilaçta vermedi.Senin dr. agrının nedenini soyledi mi??? çok soru sordum ama bebişinin cinsiyetti belli mi?
cicileri hayırlı olsun :)

günaydın kızlarrr nasılsınızz???

cnm gözünaydın.sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim. sen bebişin cinsiyetini öğrendin mi???

günaydın hanımlarrrr
nasılsınız bi kaç gündür girip takip edemedim
herkez iyidir umarımm

günaydın cnm geçmiş olsun

günaydın kızlar topiği ben kapattım ben açtımhihoyyyt

günayın gizemcimmm NASILSIN

Günaydın kızlar;

ızinliydim, bir haftadır giremedim. ıkli testin sonuçunu bugün öğlede sonra alacağız bakalım.

Bakıyorum bebişlere bişeyler almışsınız,,,

ıyi günlerde giysinler..

günaydın kızlar....
keyifler nasıl, biraz geçmişi okuyayım...

günaydın şekerler iyiyim valla sabah çok hoş bi haberle uyandım arkadaşım doğum yapmuş şeker paresi kızı doğmuş şimdi hazırlanıp çıkacağım o gül yüzlü meleği görmek için allah inş. o günleri sağlıkla bizede nasip eder

valla ben meleğime daha hiçbirşey almadım ....

bende bebeğime bişey almadım henüz çok sabırsızlanıyorum başlıcam ufaktan almaya
kızlar çoğumuz tecrübesiz olduğumuz için abuk sabuk şeyler almayalım...
gelin neleri almak gerekir paylaşalım...
ben çok tecrübesizim bide duyduğuma göre yeni doğan çok almamak gerekirmiş, zaten büyüyolarmış çabuk, 6 aylık falan almak gerekirmiş...
fikirlerinizi bekliyorum...

GÜnaydın gÜzellerrrrrrr

bende hıÇbıŞı almadım daha erken dıe dÜŞÜnÜyorum 5.aydan sonra baŞlarım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…