2009 Ekim Anneleri

valla kızlar bakın kendinize eşlere hoş gözükün zaten i çoğumuzun eşi belki enim gibi bunalımdadır bebeği çok sevcezde onlarla ilgilenmicez diye dokuz ay daha gönüllerini yapalım dokuz ay sonunda allah kerim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

1-penye battaniye
2-2-3 tane yeni doğan tulum
3-çıt çıtlı body
4-çorap

yakışmış hamişlik gizemcim :))) henüz göbiş çok çıkmasada :)))

nazyazcım 0-3 aylık mantıklı cnm, ne aldın zıbın falan mı?

mothercareden set aldım beyaz....3 tane tulum,3 body,2 eldiven,1 patik var içinde....hepsi 40 tl hemde

evet neden daha göbişim yok şekerim benim sizde var mı göbiş halbuki bebişim 9 gr olmuş ama göbiş yok hala aynı kıyafetlerimi giyiyorum hamiş kıyafeti alamay bile gitmedim öle aynıyım 3 ayda 1 kilo fazlalığım var kaydirigubbakcemile2

gizemcim hamiş oldugun belli degil valla göbiş varmı kıs maşallah çok tatlısın canım

elacım efet öyleymiş çok almamak lazımmış çünkü çok hızlı büyücekler ben ucuzlardan almayı düşünüyorum biraz büyüyyene kadar çünkü sonra onları giyemicek pahalı alıpta kenara atmaya gerek yok die düşünüyorum ele avuca gelince kalitelilerini almaya başlıcam beylükdüzü pazarında her marka her çeşit var hemde çok uygun onlardan alıcam kısmetse yeni dogan

nazyazcım iyi almışın kızz, bende haftasonu bakmayı düşünüyorum bişeyler...

Kızlar günaydın bir kaç gündür giremiyordum işler falan da yoğundu özledim sizi şekerler.
ben çıtçıtlı body aldım 2 tane oda sanırım 3 aylık olunca falan giyebilecek....

beyazı kızda erkekde giyer...hemde yıkanınca pırıl pırıl olur diye düşündüm...birde puset aldım...

yaa herkes bişiler almış ben meleğime daha hiç bişi almadım hoş kendimede almadım acaba beklemekle hata mı ediyom ki ???

handancım yok valla göbiş falan sadece hamiş olduğumu kendim biliyom :))) bide sölersem aa hamileymiş diyolar

benim göbiş belli kızlar top gibi çıktı ama belim ince oldugu için direk göbiş çıktı sanırım ben böle öne dogru füze gibi olucam:)))))

iyi almışın kızz, bende haftasonu bakmayı düşünüyorum bişeyler...

mothercarede hala indirim var..bence bak..40 tl ye 9 parça aldım normal fiyatı 60 tl imiş.birde mothercarede her ayın 15 inde bazı ürünler %50 indirimli oluyormuş..

olsun handancım yakışır hamiş olduğun belli olsun tadını çıkar göbişinin bak bende daha eser yok bi anda fırlarsa bilememde:))))))))

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...bisler-icin-alinmasi-gerekenler-nelerdir.html

canim burda tecrueli arkdaslar listelemisler cok faydali burdan bakabilirsiniz ....

tamamen vucut yapısından kıslar ablam benden 1 hafta büyük beebgi ama görseniz göbişini 5 aylık diomuş soranlara yoksa bu ne göbek diolarmış:)) yanlamasına genişledi enine büyüyo o herkesin vucut farklı yanyana geldigimizde benim göbiş minicik kalıo:)) bide iç karın meselesi kiminin dar oluomuş göbiş çok çıkıomuş

KENDıNıZ ıÇıN NELER ALACAKSINIZ ?
• Kolay emzirmeyi sağlayan önü açık gecelikler
• Emzirme sütyeni
• Göğüs pedleri
• ıç çamaşırları
• Hijyenik pedler
• Lohusa külodu
• Göğüs koruyucular • Göğüs pompası
• Emzirme sütyenleri
• Göğüs koruması ve göğüs kremi
• Emzirmek için yastık

BEBEK ıÇıN NELER ALACAKSINIZ?
• Tulumlar
• Bodyler
• Temizleme havluları
• Anakucağı
• Patik, eldiven, bere, çorap
• Mendil, önlük
• Hırka, yelek
• Minik boy bebek bezleri
• Battaniye
• Biberon
• Emzik
• Toz mamalar • Önlük
• Biberon ısıtıcısı
• Biberon fırçası
• Dişlik
• Tırnak Makası
• ılaç kaşığı
• Vücut termometresi
• Göbek bağı bandı
• Burun aspiratörü
• Islak mendil
• Çocuk bezi
• Kulak pamuğu
• Pişik kremi
• Şampuan, bebek sabun, bebek kremi
• Küvet ve filesi
• Bebek banyo süngeri
• Banyo termometresi
• Oyuncak
• Başlıklı havlu
• Mama tabağı ve kaşığı
• Bebek bardağı
• Babycook
• Mama sandalyesi
• Önlük

kız nazyaz sen baya hızlı çıktın nasıl puset aldın, de bakimm :)))
hamileliğimizin son ayları çok sıcaklara gelcek, fazla ağırlaşmadan ben tamamlamak istiyom aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…