2009 Ekim Anneleri

gerçekten çok güzel şeyler vaaaar........

ewet zararlı canım ama malesef kullanmadan da olmuyo ki..ağız burun kısmını ince tülbent gibi bişeyle kapa istersen..ben öyle yapıym diyorum..ister istemez soluyosun çünkü
yaaa kızlar bence ayrı bi topik açalım, ve aldığımız herşeyin resimlerini paylaşalım güzel fikir olur, ne dersiniz?

bencede ii fikir cicimmm..ilerleyen aylarda bisürü resim olur çünkümm

kesinlikle bende aynı şekilde düşünüyorum...yavaş yavaş içimize sine sine almalıyız bence her ay ufak tefek birşeyler alsak hem maddi hem manevi iyi olur..sonuçta odasını hazırlamadık....hoşumuza giden birkaç şeyin erkeni olmaz bencede....

tam zuzum sen arabanı, nazyazcım sende pusetini ve aldıklarının resimleri çekebilirseniz çekin...
topiği kim açmak için gönüllü bakim?

kuşum bişey yok açmakta, ekim anneleri topiğinin içinde solda yukarda cevap yaz var oraya tıkla, üstte başlığını yaz, alta mesajını yaz resmini ekle...

nazyazz verdiğin linkte ben göremedim cnm...
üyelik istiyo sanırım..

haklısın zuzucum öle yapım bende

biz bitek etkı bere eldiven takımı almıştık eşimle daha yeni hamişken çok begenmiştık:)) başka hiçbişi almadım daha havalar düzelio artık dışarı yürüyüşe çıktıkça alabiiliriz aslında azar azar

ya ne bilim kıslar benim aklıma bişiler almak gelmio hala korkum var sanırım ilginç

handancım o korku bendede hala olduğu için korkularımı yenmek adına üstüne üstüne gitmek istiyom...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…