alalı 1 ay oldu da dalga geçersinis bukadar erken diye söliyemedimdii kaydirigubbakcemile3
kizlar verdigim linkte listeler uzayip gidiyor ben fikir olsun diye koydum yoksa bencede daha erken...ben daha hic birsey almadim cinsiyetini bekliyorum ...
bu arada nasipse tasinmaya karar verdik ev ariyoruz bakalim o yuzden 6aydan sonra bebegin esyalarini alacagim odasini hazirladiktan sonra....
arkdaslar birde site hollandaca ama resimler cok guzel bebek odasi resimleri cogu sahane olsun bebek odasi hakkinda fikir edinmek isteyenlere gorsel kolaylik sagliyor
Babykamers
kıslar bide bişe dicem çamaşır suyu bize zararlımı yani ben her hafta sonu wc banyo çamaşır suyu ile yıkıyorum ellerime eldiven takıyorum ama biraz soluyorum tabi bi zararı olurmu acaba bide bi cumartersi camlarımı sildim perdelerimi yıkatım astım çok yoruldum ama bahar temizligine başladım yavaş yavaş
yaaa kızlar bence ayrı bi topik açalım, ve aldığımız herşeyin resimlerini paylaşalım güzel fikir olur, ne dersiniz?
doğru diyon 1 ay önce desen gülerdik herhalnaniknaniknaniknaniknaniknanik
pierre cardin canım..son ana bırakmak istemiyorum her şeyi..nası olucağım belli diil sıcaklarda..belki çok rahatsızlanıcam,we herşey alınmak zorunda olduğu için son zamanlarda içime sinmeden olucak..ben tedbirimi alıym da:))) bi de hepsi biraraya gelince ciddi masraf..ufak ufak halledelim dedim bebiş olanan kadar..son aylar da bez depolarız ewe:))))
yaaa kızlar bence ayrı bi topik açalım, ve aldığımız herşeyin resimlerini paylaşalım güzel fikir olur, ne dersiniz?
tam zuzum sen arabanı, nazyazcım sende pusetini ve aldıklarının resimleri çekebilirseniz çekin...
topiği kim açmak için gönüllü bakim?
zuzum süpersinn, açmışın bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?