perşembe doktora giderken tam 13 bitiyo cicimm..ay benim tickerim nie görünmüo bugün ayyy
hadi inşallah.....söylerde bizde ilk cinsiyeti öğrenmiş oluruz....:dance:
zuzuumm kesin ögrenirsin dadlum ayy kacta randevün?
öle olursa baylırım artık fatoş allah korusun yaaaaaaa ögrenirim inşallah
inşallah seninde güzel çıkar canım
sabah 9,5 ta hayatıımm...
ay insallah tatlimm insallah valla ilk defa bebegimi bu kadar uzun görecem ve esim olamiyacak kimildadigini oynadigini göremiyecek(. cok üzülüyor internetden bakiyor 12. haftada ultrason videolarina :)). oy kiyamam canim kocam benim:).
sevincten ucuyorum kardesimde gelecek kameraya cekecek bebisimi babamiza gösteririz o zaman. ya kizlar ben anlamiyorumneden sat a göre degilde bazen bazilarinizda 1 hafta önceden gidiyor yada geriden? doktorum bana su kadar haftalik demedi ultraasona göre hep o kagida göre dioy:)onu bende biliyom:)))))).11 + 5 oluyom p.tesi 12. haftamin icinde. belli olmaz ama ben yinede bi sorim baaariii :))). diyecem nasilsa cevap vermiyeceksiniz belki emmee sormazsam icimde kalir belli mi:)))))))))))))))))
iyi iyi erkenden :))) ne güzel uyanirsin simdi seeeen:)). benimki öglenden sonra 15.00 de üff. baska randevüler olsa hayatta sabahin köründe istemem. simdi istiyom keske sabah 8 de olsaydi
kıslar işlerim yogun yazamıom
benimde 14 bitio olucek c.tesi sölesin artık bizahmetttttttttttttttt
burada yenilere pek yardımcı olunmuyor anladım kadarıyla beni silin listeden ne zaman soru sorduysam yardıma ihtiyacım olduysa kimse doğru dürüst cevap vermedi
burada yenilere pek yardımcı olunmuyor anladım kadarıyla beni silin listeden ne zaman soru sorduysam yardıma ihtiyacım olduysa kimse doğru dürüst cevap vermedi
selam kızlar ben dün akşam doktora gittim ama ben normalde 9 haftalık hamileyim ama ultrasonda 8 haftalık çıktı daha önce gittiğimizde herşey normaldi ama şimdi 1 hafta geriden geliyor sizde böyle şeyler yaşadınızmı çok korkuyorum ya bişey olursa doktor olmaz dedi
ben bu şekilde soru soruyorum arkadaşlar ve çok kötü durumdayım bence buradaklilerinde beni anlaması gerekiyor ve ben burada yaklaşık 4-5 tane soru sordum hiç birisine doğru dürüst cevap alamadım ve kırgınlığımda ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?