2009 Ekim Anneleri

ewet nazcım kudurttuk bunnarı..haftasonu alişweriş patlaması olucak kanımca kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben dün akşam doktora gittim ama ben normalde 9 haftalık hamileyim ama ultrasonda 8 haftalık çıktı daha önce gittiğimizde herşey normaldi ama şimdi 1 hafta geriden geliyor sizde böyle şeyler yaşadınızmı çok korkuyorum ya bişey olursa doktor olmaz dedi ama of of of

ooo masallahhhh.bu ne hız yaww.ammada konusmussunuz biseyler.bebeklerinizde geveze olacak laelaelaelaelae
aldıklarınızın hepsini gule gule kullansın minnoslarrr:icecream:
bende eger bi aksilik olmazsa ctesi eyup ekiciye gidicem.240 bayılcam ama bebisimi gorurum hemde cinsiyeti falan soler:smiley-cool:

öle olursa baylırım artık fatoş allah korusun yaaaaaaa ögrenirim inşallah

inşallah seninde güzel çıkar canım

ay insallah tatlimm insallah valla ilk defa bebegimi bu kadar uzun görecem ve esim olamiyacak kimildadigini oynadigini göremiyecek (. cok üzülüyor internetden bakiyor 12. haftada ultrason videolarina :)). oy kiyamam canim kocam benim:).
sevincten ucuyorum kardesimde gelecek kameraya cekecek bebisimi babamiza gösteririz o zaman. ya kizlar ben anlamiyorumneden sat a göre degilde bazen bazilarinizda 1 hafta önceden gidiyor yada geriden? doktorum bana su kadar haftalik demedi ultraasona göre hep o kagida göre dioy:)onu bende biliyom:)))))).11 + 5 oluyom p.tesi 12. haftamin icinde. belli olmaz ama ben yinede bi sorim baaariii :))). diyecem nasilsa cevap vermiyeceksiniz belki emmee sormazsam icimde kalir belli mi:)))))))))))))))))

hayatım herkesin yumurtlaması farklı farklı ya ondan değişebiliyo ...kimininki makina gibi tık tık her ay 15. günde yumurtlar..sat tarihi tam tutar..ya da ay sonuna doğru yumurtlamıştır bebiş olmuştr,ozaman bi hafta atar..ilerleyen haftalarda gramına boyuna göre ultrasonda çıkan değerler gerçek haftanı werir

iyi iyi erkenden :))) ne güzel uyanirsin simdi seeeen:)). benimki öglenden sonra 15.00 de üff. baska randevüler olsa hayatta sabahin köründe istemem. simdi istiyom keske sabah 8 de olsaydi

özellikle sabah alıyorum randewularımı hep..uyanıp hemen gidiym diye..beklemek zor gelir

burada yenilere pek yardımcı olunmuyor anladım kadarıyla beni silin listeden ne zaman soru sorduysam yardıma ihtiyacım olduysa kimse doğru dürüst cevap vermedi

burada yenilere pek yardımcı olunmuyor anladım kadarıyla beni silin listeden ne zaman soru sorduysam yardıma ihtiyacım olduysa kimse doğru dürüst cevap vermedi

hayır seydacım öyle bişey yok..sadece bi çok arkadaşımız işyerlerindeler we arada bakıyolar..birine cewap yazarken yeni bişiler geliyo sa gözden kaçıyo..sonuçta önlerinde yapmaları gereken işleri de war..detaylı güncelliyemiyebiliyolar..kendi adıma kusura bakma..yenisi eskisi yok her gelen bizdendir bu topicte..sen tekrar sor lütfen yardımcı olalım..böyle alınganlıklar yasak bu topicte:)))

seydanhancer burada bende yeniyim ve sagolsun arkadaslar herzaman biraz sonrada olsa yiende cevap verdiler. ayriyetten herkes herkesle konusuyor ve cevap veriyor birbirine biraz sabirsizsin sanirim sen? böyle ön yargili olmana hic gerek yok! arkadaslarada iftira atma hepsi herzaman yenilerle hep ilgilenmislerdirler sagolsunlar.

selam kızlar ben dün akşam doktora gittim ama ben normalde 9 haftalık hamileyim ama ultrasonda 8 haftalık çıktı daha önce gittiğimizde herşey normaldi ama şimdi 1 hafta geriden geliyor sizde böyle şeyler yaşadınızmı çok korkuyorum ya bişey olursa doktor olmaz dedi

ben bu şekilde soru soruyorum arkadaşlar ve çok kötü durumdayım bence buradaklilerinde beni anlaması gerekiyor ve ben burada yaklaşık 4-5 tane soru sordum hiç birisine doğru dürüst cevap alamadım ve kırgınlığımda ordan

seydacım düzgün we detaylıca bi açıklama yaptığımı düşünüyorum soruna cewap alamamanla ilgili..ama illede kasıt arıycaksan yapıcak bişey yok..iyi niyetimizi bil yeter..topic açmışsın oraya cewap yazdım azönce...lütfen gerilmeyelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…