2009 Ekim Anneleri

haklısın ela yenmek için bişiler almak lasım sanırım ama ben 4 ayı bitirene kadar beklerim galiba hem cinsiyeti ögrenmiş olurum

korku hepimizde war kızlar ewet ama eğer rabbim bize ewlat imtihanı yazmışsa onu 3 aylıkken de 9 aylıkken de doğduktan bi hafta sonra da kaybedebiliriz..inşallah artık en riskli dönemi geçti hemen hemen hepimiz...ikinci 3 aya girdik biçoğumuz..o yüzden kafamızı gereksiz korkularla doldurup şu günlerimizi zehir etmiyelim..

gunaydın kızlar bende almaya korkuyorum 3defa kanama gecırınce dahada korkar oldum ama almak ıstıyorum
travel set bende almayı dusunuyordum ama erken dıye almadım maasallah almıssınız bılekaydirigubbakcemile2
olmazsa bende 1ay sonra alayım bende son ana bırakmak ıstemıyorum zaten cogu esyamı annemler alıcagı ıcın ufak tefek seylerı ben alıcam oyuzden rahatımdelikafadulden

hoşgeldin fatoşcumm özledim kıs seni:))

sonuçları aldım canım ama doktoruma gösteremedim daha çok merak ediyorum ama sanırım bi kaç gün daha beklicez mecbur eşiminde işleri çok yogun inşallah temizdir elime alıom öle bakıom

freebeta 13 çıktı canım benimde erkek çıktı bakalım tutcakmı:)))

handancım bende çoğunu cinsiyetten sonra alıcam...
ama şimdi beyaz, turuncu, yeşil, sarı gibi renkleri alabiliriz...

noktasından, virgülüne kadar katılıyorumkaydirigubbakcemile5
Allah hepimizin meleklerini korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bende özledim valla giremedim dündee meraktanda catladim kac cikti diyee delikafadulden
ahahah bu sonuca göre irkek bidahaki randevün ne zamandi?

kıs fatoş valla normalde 11 nisanda gitmem lazım ama ben dayanamıcam hem sonuçlarımı göstermek için gidicem çok sıkışıcam ama şimdi bu cumartesi sabah 9 da sınavım var tek ders sınavdan 10 da çıksam doktorum 12ye kadar hastanede koştura koştura metroya binip inşallah yetişebilirsem doktora gidicem:)) sonra 14,30 da diger sınavım var ordan koştura koştura o sınava yetişcem ama bebegim için deger yoksa çatlıcam bu cumartesi çok hereketli olcak benim için:))

ahahah kiz allha iyiligini versin sen sikisma doktoru sikistir naniknanik kiz ay benide heycan basti desene c.tesi allah nasip ederse ögrenecen he ahahahah bide tam 11.50 de orda oluyormussun doktor cikmis oluyormus o kadar kosturmada bosuna ahahahahha benim p.tesi randdvüm testlerim var

öle olursa baylırım artık fatoş allah korusun yaaaaaaa ögrenirim inşallah

inşallah seninde güzel çıkar canım

kızlarr iki günüm kaldı yawruşumu görmemee..pzt sabah randewum war..ayh keşkem cinsiyet söölese

kızlar ben gidiyorum..arabamı servise götüreceğim....öptüm hepinizi.....hehehe hepiniz gaza geldiniz cicileri görünce dimi......haydi alışverişe:)

perşembe doktora giderken tam 13 bitiyo cicimm..ay benim tickerim nie görünmüo bugün ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…