Selam kızlar ya takip ediyorum ama bi türlü yazamıyorum yaaa....
saatt 3 de randevumm varrrrr:))))) bebişimi görücem herşey yolundadır inş......
zuzu inan çok kötüyüm ben kimseyi kötülemek niyetinde değilim ve bu bebek benim için çok farklı bunu anlatmam imkansız
insallah esmacimmmm testlerde bugünmü yapilacak?
kizlar bu arada konular cicilerdi dün gezerken öyle güzel seyler gördümki bayildim valla patikelr felan cok güzeldii. ama almadim esimle gidince alacam. kizlar valla niye yalan diyim hep diyorduk 6. ayimdan önce almicam bisi diye ama cinsiyetini ögrendigim gün bisiler almaya gidecem muahahaha
al kıızz çok zewkli oluyoooo
selam kızlar ben dün akşam doktora gittim ama ben normalde 9 haftalık hamileyim ama ultrasonda 8 haftalık çıktı daha önce gittiğimizde herşey normaldi ama şimdi 1 hafta geriden geliyor sizde böyle şeyler yaşadınızmı çok korkuyorum ya bişey olursa doktor olmaz dedi
ben bu şekilde soru soruyorum arkadaşlar ve çok kötü durumdayım bence buradaklilerinde beni anlaması gerekiyor ve ben burada yaklaşık 4-5 tane soru sordum hiç birisine doğru dürüst cevap alamadım ve kırgınlığımda ordan
gecmedi canim aynen devam sabahlari daha bir dayanilmaz oluyor....:1no2:haftasonumda seninkinden farksiz degildi evde hapis gibi kaldim bu yuzden...merhaba kızlar. nasılsını bakalım..benım hafta sonum tam anlamıyla berbar gectı mide bulantısında...sizlerınkı naısldı?mehay sende düzelme varmı?
berbatim mehaymidemi usuttum sanirim dun benim icin bir kabustu midemde hic birsey durmadi .dun brde soguk birseyler yedim sabahtan beri nasil oksuruyorum bogazim aciyor...moralim bozuk 5haftadir kendime gelemedim ...
seni sormali sende durumlar nedir?
mehay ben bugun dha iyi gibiyim mide bulantim azaldi oksurukte ama basim donuyor cok fena hic birsey yapamiyorum ..
sen nasilsin mide bulantin nasil?
burada yenilere pek yardımcı olunmuyor anladım kadarıyla beni silin listeden ne zaman soru sorduysam yardıma ihtiyacım olduysa kimse doğru dürüst cevap vermedi
kizlar meraba nasilsiniz canlarim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?