2009 Ekim Anneleri

zuzu inan çok kötüyüm ben kimseyi kötülemek niyetinde değilim ve bu bebek benim için çok farklı bunu anlatmam imkansız

Selam kızlar ya takip ediyorum ama bi türlü yazamıyorum yaaa....
saatt 3 de randevumm varrrrr:))))) bebişimi görücem herşey yolundadır inş......

zuzu inan çok kötüyüm ben kimseyi kötülemek niyetinde değilim ve bu bebek benim için çok farklı bunu anlatmam imkansız

mutlaka öyledir seydacım..seni bizim kadar iyi kim anlıyabilir ki şuan..hepimiz ayn ıendişeleri yaşıyoruz..kimimiz kaç kez düşük yaşadı,kimimiz belki senin gibi uzun uğraşlar sonucu hamile kaldı..diğer tarafta da söylediğim gibi sen bu gerginlikle kendine edersin anca,sakin olmak durumundasın..stress bizim için çok büyük bi düşmannn

kizlar bu arada konular cicilerdi dün gezerken öyle güzel seyler gördümki bayildim valla patikelr felan cok güzeldii. ama almadim esimle gidince alacam. kizlar valla niye yalan diyim hep diyorduk 6. ayimdan önce almicam bisi diye ama cinsiyetini ögrendigim gün bisiler almaya gidecem muahahaha

al kıızz çok zewkli oluyoooo

al kıızz çok zewkli oluyoooo

eheheheh ay cinsiyeti belli olsa bana kalsa odasinida hazirlarim :)). dün annem bendeydi, dediki eger lazimsa siladan kalma bi bebek yikama seyi var dedi hemde mavi dedi :))))))))))))))))))) anne hemde mavi ne demek dedim yani nerden biliyosun erkek oldugunuda hemde mavi diyosun dedim ay ne bilim agzimdan öyle cikiverdi dedi :)))

ultrosonda 8 haftalik cikinca doktorun birsey soylemedi mi?yani bi aciklama falan yapmadi mi bu normal vs. doktor demiski birsey olmaz doktorun oyle dedikten sonra stres yapip kendini bosuna SIKINTIY A Sokma..hem kendine hem bebegine zarar..mesela stresli hamilelik geciren annelerin bebekleri dogduktan sonra stressiz hamilelik gecirenlere gore daha huzursuz ,surekli aglayan bebekler oldugu bilimsel sekilde ispatlanmistir.evham,korku,stres uzak kalmaya calismaliyiz.sen Allaha havale et Ona dayan Ona guven sonucta Allah ne isterse o olmuyor mu?DUA ET bol bol ve huzurlu bir hamilelik gecirmeye calis ben bunu yasamaya calisiyorum acizane benden tavsiye olsun

seyda bu çokkkk normal bir durum 1 hafta geriden olması şimdi eğer yumurtan 14.gün çatladı ve döllenme olduysa tam zamanında bebek geliri 21.gün yumurtan olduysa bebek 1 hafta geriden gelir mesela benim 19.gün çatlamam oldu ve 5 gün geriden geliyorum. sen bunlara takılma canım dediğim gibiçok normal.

mehay ben bugun dha iyi gibiyim mide bulantim azaldi oksurukte ama basim donuyor cok fena hic birsey yapamiyorum ..
sen nasilsin mide bulantin nasil?

merhaba kızlar. nasılsını bakalım..benım hafta sonum tam anlamıyla berbar gectı mide bulantısında...sizlerınkı naısldı?mehay sende düzelme varmı?
gecmedi canim aynen devam sabahlari daha bir dayanilmaz oluyor....:1no2:haftasonumda seninkinden farksiz degildi evde hapis gibi kaldim bu yuzden...

canim oksuruge dikkat et iyilesmeye bak....benimde midem ayni canim ne zaman gececek diye dusunup duruyorum...midesi hic bulanmayan arkadaslar ne kadar sansli....

mehay ben bugun dha iyi gibiyim mide bulantim azaldi oksurukte ama basim donuyor cok fena hic birsey yapamiyorum ..
sen nasilsin mide bulantin nasil?

canim sabah yine ilk kostugum yer lavobo oldu her sabah ayni sekilde uyanip ayni seyleri yasiyorum inan....15 20 dakikam istifar etmekle geciyor ...canim tansiyonun dusuyordur belki basin ondan donuyordur bol bol dinlen evdeysen...

burada yenilere pek yardımcı olunmuyor anladım kadarıyla beni silin listeden ne zaman soru sorduysam yardıma ihtiyacım olduysa kimse doğru dürüst cevap vermedi

cnm kesinlikle gözden kaçmıştır, yenisi eskisi yok bu işin, benimde bazen sorduğum sorular gümbürtüye gidiyor, üstelik ben eski bi üyeyim...
şahsen kendi adıma benimde bebeğim önden gidiyo dr. normal dedi bazen bu konuda bende acaba diyorum, yani konuyla ilgili bilgisi olan az arkadaşımızda olabilir...
doktorun normal dediyse bence korkma, herşey olacağına varıyor herşey tkır tıkır giderken bile...

Selam kızlar ya takip ediyorum ama bi türlü yazamıyorum yaaa....
saatt 3 de randevumm varrrrr:))))) bebişimi görücem herşey yolundadır inş......

hadi bakalım esmacım güzel haberlerle gel...

kizlar meraba nasilsiniz canlarim??

hoşgeldin mehay özledim seni, karşılaşamıyoruz pek, girmiyosun fazlaCADIARZU

midesi bulanmayanlara ozenmiyorum desem yalann olur.soyle istedigimi yesem ne guzel olur canim bir hamur isi cekti ta gittik baska sehire lokantaya ama 1 dilim anca yedim agir gelde.. mercimek corbasi ictim ama midemde 1 saat durmadi canim cok sey cekiyor ama yiyemiyorum hayirlisi olsun artik ne yapalim uzulmemeye calisiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…