arkadaşlar bebişleriniz 12 haftayı geçince Allahın izniyle bulantılarda bitecek şişkinliklerde merak etmeyin. en zoru ilk 3 ay biliyosunuz herşey alışma evresi vücuda, hamileliğe, bebişeee
yeterki onnar sağlıklı olsun da di mi amaaa :ecrin_bebek:
hoşgeldin zeynepcim, ben kaşınıyorum onun dışında iyiyim :))
marhaba arkadaşlar bende bebeğime yavaş yavaş bişeyler almaya başladım atlet, kilot, zıbın ve takım aldım ilk olarak yavaş yavaşta almaya devam edecegim ben bugun ilk defa bebeğimi gördüm ve kalp atışlarını duydum çok güzel bir duyguydu cokkk mutluyum su anda doktor tam belli degil ama cinsiyetide erkek gibi gözüyor dedi Allah hayırlısıyla kavuştursun bizi bebiğimize tabi bütün herkezide..
selam arkadaşlar.. sürekli takip ediyorum konuşmalarınızı. bende bi şey sormak istiyorum. hiç saçını boyayan oldu mu bu zaman kadar. bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız..
selam arkadaşlar.. sürekli takip ediyorum konuşmalarınızı. bende bi şey sormak istiyorum. hiç saçını boyayan oldu mu bu zaman kadar. bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız..
fatima masallah ama sen simdiden dikkat et 3 kilo cok degil mi ??daha onumuzde 6ay var .....hoşgeldin zeynepcim, ben kaşınıyorum onun dışında iyiyim :))
bende bulantı oluyo ama çıkartacak seviyede değil o yüzden yemekleri rahat yiyorum şimdiden 3kg aldım bile:CüvCüv:
hoşbulduk canım geçmedimi hala o kaşıntı ayyy kaşı kaşı bitmez...kafamçokkarıştı
bende çok şişiyorum kıslar ya sanırım bu hiç geçmicek yemek yiyince davul gibi oluyorum karnım nasıl geriliyor böle yırtılcak gibi oluyor wc çıkmadan rahatlayamıyorum dakkalarca wcde bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?