2009 Ekim Anneleri

merhaba ben geldimmmmmm... gerçi hiç eve giresim yoktu dışarda resmen yazdan kalma bir gün var...ama yarın misafirim gelecek işlerim var mecburen döndüm...ne var ne yok bakalım iyimisiniz hepiniz...

arkadaşlar bebişleriniz 12 haftayı geçince Allahın izniyle bulantılarda bitecek şişkinliklerde merak etmeyin. en zoru ilk 3 ay biliyosunuz herşey alışma evresi vücuda, hamileliğe, bebişeee
yeterki onnar sağlıklı olsun da di mi amaaa :ecrin_bebek:

kızlar bu mide şikeyetleri ne zaman bitecek ben anlamadım...aslında az kalmış olması lazım 14. haftalarda bitmesi lazım ama ben hala şişiyorum çok kötü gazım oluyo...ama çok şükür mide bulantım olmuyo....

hoşgeldin zeynepcim, ben kaşınıyorum onun dışında iyiyim :))

canım ben 12 yi devirdim ama midem yine aynı hiç değişiklik yok...bende geçer sanıyodum ama yanılmışım...umarım sizlerin geçer...

arkadaşlar bebişleriniz 12 haftayı geçince Allahın izniyle bulantılarda bitecek şişkinliklerde merak etmeyin. en zoru ilk 3 ay biliyosunuz herşey alışma evresi vücuda, hamileliğe, bebişeee
yeterki onnar sağlıklı olsun da di mi amaaa :ecrin_bebek:

bende bulantı oluyo ama çıkartacak seviyede değil o yüzden yemekleri rahat yiyorum şimdiden 3kg aldım bile:CüvCüv:

oksurukten ve bogaz acisindan adacayi sayesinde kurtuldum kesinlikle tavsiye ederim 1 cezveye su koyup az miktar adacayi koydum kaynadiktan sonra kisik ateste 5 dk. kadar kaynatip suzup suyuyla GARGARA yaptim ara ara..gece yatmadan yaptim sbah uyandigimda epey azalmisti cok sukurrr..aklinizda bulunsun...

selam arkadaşlar.. sürekli takip ediyorum konuşmalarınızı. bende bi şey sormak istiyorum. hiç saçını boyayan oldu mu bu zaman kadar. bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız..

canim nerelerdesin bende seni merak ediyordum iyi olmana sevindim...

selam arkadaşlar.. sürekli takip ediyorum konuşmalarınızı. bende bi şey sormak istiyorum. hiç saçını boyayan oldu mu bu zaman kadar. bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız..

canım benim diplerim çıktı ama boyamaya hiç niyetim yok öyle bir riske girmek istemiyorum....

canim bende boyatmak istiyordum ama hamile kaldigimi ogrenince vazgectim iyi degilmis bebege zarar veriyormus boyanin icindeki maddeler sac diplerinden emilerek...bence boyatma canim....gorumcem biryerde boyatmisti 6 aylik hamileyken ama o boyada bazi katki maddeleri yokmus hamilelere uygunmus ama bence yinede boyatipda risk alma canim...

bende çok şişiyorum kıslar ya sanırım bu hiç geçmicek yemek yiyince davul gibi oluyorum karnım nasıl geriliyor böle yırtılcak gibi oluyor wc çıkmadan rahatlayamıyorum dakkalarca wcde bekliyorum

elali neren kasiniyor:) benim gogus ucumda arada kasinti oluyor..ama onun disinda kollarinda kasinti varsa hafif kirmizi lekeler falan hamilelik alerjisi olabilir...

hoşgeldin zeynepcim, ben kaşınıyorum onun dışında iyiyim :))
fatima masallah ama sen simdiden dikkat et 3 kilo cok degil mi ??daha onumuzde 6ay var .....

bende bulantı oluyo ama çıkartacak seviyede değil o yüzden yemekleri rahat yiyorum şimdiden 3kg aldım bile:CüvCüv:

hoşbulduk canım geçmedimi hala o kaşıntı ayyy kaşı kaşı bitmez...kafamçokkarıştı

ayy cnm ne geçmesi kaşıdıkça artıyo, kaşımamak için direniyom ama o zamanda titreme geliyo, uyuşturucu müptelaları içmeyince nasıl oluyosa öle oluyom töbe töbe:bbo:
her tarafım kaşımaktan yara oldu, baldırlarımın arka kısmıda mosmor oldu kaşımaktan:çok üzgünüm:

cnm ben saçımı boyamadımda hamileliğim boyunca boyamamda...
doktorlarda kesinlikle boyamayı tasvip etmiyor, içindeki kimyasallar bebeğe zararlı:ecrin_bebek:
bence hamileliğin bitene kadar sık dişiniyerimseniben

kizlar adacayini icmek hamileyken zararliymis gargara yapilabilirmis ama gunde bir defa doktor soyledi gecen...

bende çok şişiyorum kıslar ya sanırım bu hiç geçmicek yemek yiyince davul gibi oluyorum karnım nasıl geriliyor böle yırtılcak gibi oluyor wc çıkmadan rahatlayamıyorum dakkalarca wcde bekliyorum

ah handancım ah bende en çok bu şişkinlikten rahatsız oluyorum bazen nefes alamıyorum... bak sen benden nerdeyse bir hafta öndesin demek ki hala geçmemiş belkide bizim bu şişkinliğimiz hiç geçmiycek sonuna kadar gidicez böyle ...offff offff

engidi bizim topikte bir ara sacini boyatmaya niyetlenen arkadaslar oldu ama doktorlara danisincA doktor izin vermedi tavsiye etmedi o yuzden vazgecildi kimyasal oldugu icin bebegi zarari olabilir diye ama tabi yinde sacini boyatan varmi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…