2009 Ekim Anneleri

bende çok şişiyorum kıslar ya sanırım bu hiç geçmicek yemek yiyince davul gibi oluyorum karnım nasıl geriliyor böle yırtılcak gibi oluyor wc çıkmadan rahatlayamıyorum dakkalarca wcde bekliyorum

handancim cok uzuldum canim gaz yapici yiyecek ve iceceklerden oldukca uzak durmaya calis evdeysen surekli yatma yada oturma her saat basi kalk 10 dk yuru evin icinde.....

ahhh cnm keşke göğüs uclarım kaşınsa:1no2: ben sir ağda yaptırdımda dokundu bacaklarıma, kırmızı kırmızı kabarcık oldu bacaklarımda beyaz yer kalmadı, çok kaşınıyo, kaşıdıkça yayılıyo:çok üzgünüm:

bencede geçmicek zeynepcim sanırım bizim midemiz küçük oldugu için bu sorunu yaşıyoruz şimdi seni bilmiyorum ama benilk defa 50 kilonun üstüne çıktım mide küçük oldugu için sanırım şimdi biraz yemeye başlayınca sindiremio offf aslında çok yemiyorum biraz daha fazla yiyiom sadece normalden (

Kizlar catlak onleyici kremleri ne zaman kullanmaya basliyacaksiniz????hangi markalari onerdi doktorunuz???

hanimlar linki bugun verdim ama gormeyenler olabilir diye bir daha gonderiyorum yazilar hollandaca ama resimler cok guzel bebek odalari .bebek odasi hazirlamayi dusunenler icin cok guzel fikir veriyor tavsiye ederim bir bakinin tam 25 sayfa

Babykamers

canim sir agdayi ilk defami yaptirdin onun bir yan etkisi oldugunu hic duymamistim ilk defa yaptirdiysan ondan olabilir...insallah gecer ama kasimamaya calis kasidikca daha beter olur bilirim...

[
QUOTE=mehay;6025490]elali canim senin bebisin cinsiyetini soylemedi dimi doktor???[/QUOTE]

mehaycım şimdi bende sana yazacaktım sen benii niye görmüyon diye, o kadarda nirdesin özledik didik:mymeka:
yok anam sölemedi daha erkenmiş, ama eşim bebek dönerken ben pipisini gördüm diye iddia ediyor:roflol:

slm cnm benimkinin nedeni agrının stres yapıyomuşum buda bebege yansıyomuş düşük tehlikwm var die hep teraddütle hareket ediyom ya rahat bırak kendini dedi doktorum minigin kuvvetli bişi olmıcak rabbimöin izniyle dedi cinsiyeti kızmış adıda tuana simay kızlar öpüyom sizleri kocaman

bende sordumuştum doktoruma. normal boyayı ve kınayı kesinlikle dedi. naturel olanlar var dedi. gezdim baktım bende. aktarda buldum ama almadım daha. içinde soya özleri buğday özleri falan var. diğeri gibi katkı maddeleri yokmuş. 3. ayım bu hafta bitecek. cumarteside randevum var ikili testler için. tekrar bi konuşurum doktorla bakalım. dipler problem değilde. epey beyazım var benim. kendimi bakımsız mutsuz hissediyorum.baharda geldi cıvıl cıvıl her yer. :)

gecmis olsun
ilk defami sir agda yaptirdin ??ins. en kisa zamanda gecer..

mehay ben goguslerime ve karnima kullanmaya basladim goguslerim epey buyuyor
eczaci bir tanidigim var burda o onerdi puur mama isimli kremi aldim doktor bana bir oneride bulunmadi

Kizlar catlak onleyici kremleri ne zaman kullanmaya basliyacaksiniz????hangi markalari onerdi doktorunuz???

kızlar ben bir ayda iki kilo almışım hamilelige 56 lkiloyla girdim şuan 60kiloyum doktor kiloyu durdur hamur işi yasak dedi 13+2yiz bugün şişko olmuşuz hihihi

mehaycım saol canım yedigime içtigime çok dikkat ediyorum ama olmuoyor yinede çalışıyorum bütün gün masa başındayım ama 30 dk bir wc gidiorum yine bi hakeket oluyor ama yinede hareketsiz kalıyorum sanırım ya

canim sir agdayi ilk defami yaptirdin onun bir yan etkisi oldugunu hic duymamistim ilk defa yaptirdiysan ondan olabilir...insallah gecer ama kasimamaya calis kasidikca daha beter olur bilirim...

cnm bundan 2 sene öncede kendim evde yapmıştım hazır ağda bantlarından, sir bazlı. ozamanda aynısı olmuştu, ben ozaman tam emin olamamıştım ağdadan olduğundan...
ama şimdi tescillendi sir ağda dokunuyo bana, alerji yapıyo, aynısı oldu çünkü...
dün görsen ağladım doktorda bebeğime bişey olca diye çok korktum, bi zararı olur diye:çok üzgünüm:

:roflol::roflol:sırnaşık şey adam o kisma odaklanmis birtek demek kiz guldurdun beni Allah iyiligini versin....canim yazini gormedim bitanem yaa kusura bakma...a.s.

:roflol::roflol:sırnaşık şey adam o kisma odaklanmis birtek demek kiz guldurdun beni Allah iyiligini versin....canim yazini gormedim bitanem yaa kusura bakma...a.s.

:roflol::roflol::roflol: delü işte aynı bana benziyo demezmi bide:mymeka:

anladim canim o zaman birdaha yapma bundan sonra asla...normal agda yap dokunmuyorsa....

hareketsiz kalmamaya calis canim o da siskinlik yapar...

yak cnm bundan sonra makinaya devam, eşim yapma demişti bana son seferde o bile trip attı, bidaha ağda yaptırmam walla...

:roflol::roflol::roflol: delü işte aynı bana benziyo demezmi bide:mymeka:

:roflol:
bende gecen hafta gitmistim hani gobekleri sisko sisko oluyorya gobegi ayni seninkine benziyordu dedim esime once guler gibi oldu sonra nasil yani dedi yani disari dogru cikintili sisko biseydi dedim...adam sevinsemi uzulsemi anlamadi naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…