bende çok şişiyorum kıslar ya sanırım bu hiç geçmicek yemek yiyince davul gibi oluyorum karnım nasıl geriliyor böle yırtılcak gibi oluyor wc çıkmadan rahatlayamıyorum dakkalarca wcde bekliyorum
ayy cnm ne geçmesi kaşıdıkça artıyo, kaşımamak için direniyom ama o zamanda titreme geliyo, uyuşturucu müptelaları içmeyince nasıl oluyosa öle oluyom töbe töbe:bbo:
her tarafım kaşımaktan yara oldu, baldırlarımın arka kısmıda mosmor oldu kaşımaktan:çok üzgünüm:
ayy ya allah yardımcın olsun bir dr a gözüksen çekilmezki bu böyle...
elali neren kasiniyor:) benim gogus ucumda arada kasinti oluyor..ama onun disinda kollarinda kasinti varsa hafif kirmizi lekeler falan hamilelik alerjisi olabilir...
fatima masallah ama sen simdiden dikkat et 3 kilo cok degil mi ??daha onumuzde 6ay var .....
ahhh cnm keşke göğüs uclarım kaşınsa:1no2: ben sir ağda yaptırdımda dokundu bacaklarıma, kırmızı kırmızı kabarcık oldu bacaklarımda beyaz yer kalmadı, çok kaşınıyo, kaşıdıkça yayılıyo:çok üzgünüm:
ayy cnm ne geçmesi kaşıdıkça artıyo, kaşımamak için direniyom ama o zamanda titreme geliyo, uyuşturucu müptelaları içmeyince nasıl oluyosa öle oluyom töbe töbe:bbo:
her tarafım kaşımaktan yara oldu, baldırlarımın arka kısmıda mosmor oldu kaşımaktan:çok üzgünüm:
ayy ya allah yardımcın olsun bir dr a gözüksen çekilmezki bu böyle...
dün 2li test sonuçlarımı göstermeye gittiğimde doktora gösterdim bebeğe bişey olmaz dedi, ilaç vermek istemedi...
slm cnm benimkinin nedeni agrının stres yapıyomuşum buda bebege yansıyomuş düşük tehlikwm var die hep teraddütle hareket ediyom ya rahat bırak kendini dedi doktorum minigin kuvvetli bişi olmıcak rabbimöin izniyle dedi cinsiyeti kızmış adıda tuana simay kızlar öpüyom sizleri kocamangunaydın herkese,
Musyas bende de uzun zamandır sağ kasık agrısı var ve bazen dayanılmaz oluyooo, dr. olabilir yorgunluk veya ters bir hareket etmiş olabilirsin dedi ama ilaçta vermedi.Senin dr. agrının nedenini soyledi mi??? çok soru sordum ama bebişinin cinsiyetti belli mi?
cicileri hayırlı olsun :)
ahhh cnm keşke göğüs uclarım kaşınsa:1no2: ben sir ağda yaptırdımda dokundu bacaklarıma, kırmızı kırmızı kabarcık oldu bacaklarımda beyaz yer kalmadı, çok kaşınıyo, kaşıdıkça yayılıyo:çok üzgünüm:
Kizlar catlak onleyici kremleri ne zaman kullanmaya basliyacaksiniz????hangi markalari onerdi doktorunuz???
canim sir agdayi ilk defami yaptirdin onun bir yan etkisi oldugunu hic duymamistim ilk defa yaptirdiysan ondan olabilir...insallah gecer ama kasimamaya calis kasidikca daha beter olur bilirim...
:roflol::roflol:sırnaşık şey adam o kisma odaklanmis birtek demek kiz guldurdun beni Allah iyiligini versin....canim yazini gormedim bitanem yaa kusura bakma...a.s.=mehay;6025490]elali canim senin bebisin cinsiyetini soylemedi dimi doktor
mehaycım şimdi bende sana yazacaktım sen benii niye görmüyon diye, o kadarda nirdesin özledik didik:mymeka:
yok anam sölemedi daha erkenmiş, ama eşim bebek dönerken ben pipisini gördüm diye iddia ediyor:roflol:
canim sir agdayi ilk defami yaptirdin onun bir yan etkisi oldugunu hic duymamistim ilk defa yaptirdiysan ondan olabilir...insallah gecer ama kasimamaya calis kasidikca daha beter olur bilirim...
:roflol::roflol:sırnaşık şey adam o kisma odaklanmis birtek demek kiz guldurdun beni Allah iyiligini versin....canim yazini gormedim bitanem yaa kusura bakma...a.s.
cnm bundan 2 sene öncede kendim evde yapmıştım hazır ağda bantlarından, sir bazlı. ozamanda aynısı olmuştu, ben ozaman tam emin olamamıştım ağdadan olduğundan...
ama şimdi tescillendi sir ağda dokunuyo bana, alerji yapıyo, aynısı oldu çünkü...
dün görsen ağladım doktorda bebeğime bişey olca diye çok korktum, bi zararı olur diye:çok üzgünüm:
mehaycım saol canım yedigime içtigime çok dikkat ediyorum ama olmuoyor yinede çalışıyorum bütün gün masa başındayım ama 30 dk bir wc gidiorum yine bi hakeket oluyor ama yinede hareketsiz kalıyorum sanırım ya
:roflol::roflol::roflol: delü işte aynı bana benziyo demezmi bide:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?