yak cnm bundan sonra makinaya devam, eşim yapma demişti bana son seferde o bile trip attı, bidaha ağda yaptırmam walla...
kızlar ilkayı merak ediyorum epeydir girmiyo, bilgisi olan varmı?
kızlar ilkayı merak ediyorum epeydir girmiyo, bilgisi olan varmı?
Kizlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr geri kalan 11 kisi nerdesiniz acabaaa???herkes okumaklami mesgul :))
makinaylada surekli yapinca batiklar oluyorya ona sinir oluyorum ben kil donmesi falan...birde onlari cikarmayla ugrasiyorum sonra...:1no2:
vucut neye alışırsa onda rahat ediyo ilk sefer olduğu için döktü 2.dede olabilir ama 3. ye geçer. çok kaşıma ufak ufak döker vucudun geçmiş olsun. ben uzun süre ara verince hemen vucudum tepki veriyo hassas bir yapımız var sanırım.yak cnm bundan sonra makinaya devam, eşim yapma demişti bana son seferde o bile trip attı, bidaha ağda yaptırmam walla...
Sanirim midem yine basliyor bulanmaya keyfim kacicak yine yaa bir rahat yok bana(birazdan ise gidicem ustelik offff
sabah çok konuştuk çenem ağrımış :))) naber mehay..nerelerdesin epeydir göremiyorum..yolunda dimi herşeyyy
iyidir canim yaa bu hafta aksamci oldugum icin yatiyorum oglene kadar cunku geceleri uyuyamiyorum bulantidan...bazende midemden dolayi hic giremiyorum foruma cok kotu oluyor zaman zaman midem....su anda biraz daha iyi ama bazen butun gunum istifar etmekle geciyor....sen nasilsin,???
handan bendede şişkinlik var sürekli oturark çalışıyorum arada wc için kalkıyorum sadece o kadar akşama doğru karnım dahada büyüyo kalkım dolaşıyım istiyorum ama olmuyo.
benim kg almama gelince midem bulanmadığı için sürekli yemek yemiş olsamda açlık hissi oluyo bende onu bastırmak için meyve, çubuk kraker,çerez falan atıştırıp duruyorum sanırım ondan aldım 3 kg yemeyim diyorum ama frenlemek nerdeyse imkansız tokluk nası bişi unuttum kaydirigubbakcemile3 biçaresi varsa banade söyleyim bide benim dr hiçtartmadı ben kendim takip ediyorum sanırım onun gözüne batmadı henüz kg larım:))
vucut neye alışırsa onda rahat ediyo ilk sefer olduğu için döktü 2.dede olabilir ama 3. ye geçer. çok kaşıma ufak ufak döker vucudun geçmiş olsun. ben uzun süre ara verince hemen vucudum tepki veriyo hassas bir yapımız var sanırım.
canim bu bulantilar tam ise gidecegim saatte baslayinca bisey yemeyede korkuyorum yollarda kusarim diye valla...tuzluda yesem istifar ediyorum cunku benayy cnm yaa geçecek inşallah bi kaç g-haftaya kadar, tuzlu bişeyler ye belki bastırır azcık...
geçer inşallah canım artık şu tatsızlıklar..iyiyim ben de şükür..2-3 gündür karnım biraz fazla ağrıyo ama 13 bitiyo artık..normalmiş bu haftalarda..iyicene büyüyo ya sıpamın ewi ,ondan,baskı yapıyo sanırsam çewresindeki komşularına :)) perşembe ikili testimiz war..heycanla onu bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?