2009 Ekim Anneleri

yak cnm bundan sonra makinaya devam, eşim yapma demişti bana son seferde o bile trip attı, bidaha ağda yaptırmam walla...

makinaylada surekli yapinca batiklar oluyorya ona sinir oluyorum ben kil donmesi falan...birde onlari cikarmayla ugrasiyorum sonra...:1no2:

kızlar ilkayı merak ediyorum epeydir girmiyo, bilgisi olan varmı?

ilkay dün geldi canım iiyiydi agrısı vardı doktora gitti normal demşti doktoru bebişide görmüştü mutluydu:)

handan bendede şişkinlik var sürekli oturark çalışıyorum arada wc için kalkıyorum sadece o kadar akşama doğru karnım dahada büyüyo kalkım dolaşıyım istiyorum ama olmuyo.
benim kg almama gelince midem bulanmadığı için sürekli yemek yemiş olsamda açlık hissi oluyo bende onu bastırmak için meyve, çubuk kraker,çerez falan atıştırıp duruyorum sanırım ondan aldım 3 kg yemeyim diyorum ama frenlemek nerdeyse imkansız tokluk nası bişi unuttum kaydirigubbakcemile3 biçaresi varsa banade söyleyim bide benim dr hiçtartmadı ben kendim takip ediyorum sanırım onun gözüne batmadı henüz kg larım:))

Kizlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr geri kalan 11 kisi nerdesiniz acabaaa???herkes okumaklami mesgul :))

sabah çok konuştuk çenem ağrımış :))) naber mehay..nerelerdesin epeydir göremiyorum..yolunda dimi herşeyyy

makinaylada surekli yapinca batiklar oluyorya ona sinir oluyorum ben kil donmesi falan...birde onlari cikarmayla ugrasiyorum sonra...:1no2:

öyle oluyo mehaycım ama yapacak pek bişeyde kalmıyo, cımbızla çıkartırım artık:çok üzgünüm:

Sanirim midem yine basliyor bulanmaya keyfim kacicak yine yaa bir rahat yok bana (birazdan ise gidicem ustelik offff

hmm ilkayın iyi olmasına sevindim, karşılaşamadık demekki...

yak cnm bundan sonra makinaya devam, eşim yapma demişti bana son seferde o bile trip attı, bidaha ağda yaptırmam walla...
vucut neye alışırsa onda rahat ediyo ilk sefer olduğu için döktü 2.dede olabilir ama 3. ye geçer. çok kaşıma ufak ufak döker vucudun geçmiş olsun. ben uzun süre ara verince hemen vucudum tepki veriyo hassas bir yapımız var sanırım.

Sanirim midem yine basliyor bulanmaya keyfim kacicak yine yaa bir rahat yok bana (birazdan ise gidicem ustelik offff

ayy cnm yaa geçecek inşallah bi kaç g-haftaya kadar, tuzlu bişeyler ye belki bastırır azcık...

sabah çok konuştuk çenem ağrımış :))) naber mehay..nerelerdesin epeydir göremiyorum..yolunda dimi herşeyyy

iyidir canim yaa bu hafta aksamci oldugum icin yatiyorum oglene kadar cunku geceleri uyuyamiyorum bulantidan...bazende midemden dolayi hic giremiyorum foruma cok kotu oluyor zaman zaman midem....su anda biraz daha iyi ama bazen butun gunum istifar etmekle geciyor....sen nasilsin,???

geçer inşallah canım artık şu tatsızlıklar..iyiyim ben de şükür..2-3 gündür karnım biraz fazla ağrıyo ama 13 bitiyo artık..normalmiş bu haftalarda..iyicene büyüyo ya sıpamın ewi ,ondan,baskı yapıyo sanırsam çewresindeki komşularına :)) perşembe ikili testimiz war..heycanla onu bekliyorumm

canim aclik hissediyorsan ye tabi daha hafif seyler yemeye calis kucuk bir sandvic yemen cerezden abur cuburdan daha iyi mesela..kilolari hic takma verirsin insallah sonra ben hic takmiyorum bebegim beslensin yeterki kilo verilir diyorum...

evet cnm hassas bi vücüdum var, eşim azcık sıksa bile morarıyo tenim:çok üzgünüm:
yaa bebeğime bişey olmasında bu kaşınmalardan, ben razıyım çekmeye...
yoksa bu vicdan azabını hiçbi zaman üzerimden atamam:çok üzgünüm:

fatımacım evet aynı meslegiz zaten ne olacaz böle bilmiyorum masa başında sabahları eşim bırako işe yürüyemiyorum akşamları otobüsle dönüyorum yine biraz yürüyorum iyi geliyor hafta sonları çok hareketliyim aama hafta içi böle maalesef akşamları yorgun olmazsam evde egzersiz yapıyorum oda iyi gelio ama hergün yapamıyorum yorgunluktan inş geçer yada mide alışır yoksa hem hazımsız dolaşcaz valla

ayy cnm yaa geçecek inşallah bi kaç g-haftaya kadar, tuzlu bişeyler ye belki bastırır azcık...
canim bu bulantilar tam ise gidecegim saatte baslayinca bisey yemeyede korkuyorum yollarda kusarim diye valla...tuzluda yesem istifar ediyorum cunku ben (

insallah canim....aynen bendede bir haftadir baya agri var acile gittim gecen bu yuzden normal dedi doktor korkmustum valla...insallah persembe gunu sorunsuz evine geri donersin Allah bebisine saglik versin hepimizin bebisleri saglikli olsun insallah...benimde randevum pazartesi insallah sorun cikmaz.....bende heyecanliyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…