2009 Ekim Anneleri

Kizlar hamile kiyafetleri aldinizmi,???benim pantolonlarim falan hepsi oluyor bacak kisimlari bollasti bile zayifladigim icin ama karin kismi sikmaya basladi acitiyor bazen en bol pantolonlarimi giyiyorum bu yuzden...

demek eşin accık sıksa morarıyo haa kaydirigubbakcemile3 ahh ahh fatoşum burda olsa ne geyik yapardık bunun üstüne..ama edebimi bozmıyım ben yine kaydirigubbakcemile3

saol hayatım iişallah güzel haberlerle gelirisss hepimiss

Kizlar hamile kiyafetleri aldinizmi,???benim pantolonlarim falan hepsi oluyor bacak kisimlari bollasti bile zayifladigim icin ama karin kismi sikmaya basladi acitiyor bazen en bol pantolonlarimi giyiyorum bu yuzden...

benim karnım iyice belli olmaya başladıüı için pantolonlarımın karınları kapanmıyo açık:)) hamişş pantolonu giyiyorum artıkınn

cnm ben pantolan aldım...
ben zayıfladım aslında ama göbek kısımları sıktığı için giyemiyorum eski kıyafetlerimi...

benimde göbiş belli oldugu için eski pantollarımı göbişi açık giyiniyorum üstüne uzun badi giyiniyorum bide beli lastikli pantolon aldım onu giyiniyiroum bi kaçtane daha belden lastikli almam lazım hep uzun badi giymekten sıkıldım:))

bende aldım çok rahat ediyorum sabahki göbekle akşamki göbek arası çok farkvar akşama kadar şiştikçe şişiyorum normal paltolonlar imkansız olmaz.

kızlar cinsiyetleri belli olan bebekleri cetvelin oraya eklermisiniz. kim belli oldu pek bilemiyorum merakta ediyoum.

kıs ela doktoruna sorsana anacım düşük tehlikesimi kaldı yazık kocana:)))

bizimki her gidişte eşime dio ilişkide sorun olmadıgını sölemişmiydim benimkinin gözleri parlıyor:))

cnm kot aldım, en kısa zamanda kumaşda alıcam...
pantolan dışardan bakıldığında normallerden hiç bi farkı yok sadece bel kısmında iç tarafta lastik var, ordan sıkılığını ayarlayabiliyosun...
ben asıl şık şık elbiseler, etekler almak istiyorum şimdiden, ama karnım ne kadar büyür kestiremediğim için tutuyorum kendimi...

anacım insanın içinde sapık düşünceler olmaya görsün kısssırnaşık şey ne yapayım anacım şu aralar sıktırmadan öteye gidemiyom malum tık yok ya:roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol: naniknanik

bizimki her gidişte eşime dio ilişkide sorun olmadıgını sölemişmiydim benimkinin gözleri parlıyor:))

sizin doktorda süpermiş handanım heekaydirigubbakcemile3

daha % 100 kesin belli olan yok sanırım fatıma bi arkadaşımıza doktoru %70 kız demişti ama hatırlamıorum

benim eşimde beni sıkıştırıyo hep sorsana diye, ama ben bebekle ilgili soru sormaktan hep onu unutuyorum:roflol:
neyse şunun şurasında 20 nisana ne kaldı:roflol: ozaman sorarım:sm_cool:

bide %50 ihtimalle kız olan bi arkidiş vardı :)))) o kimdi zuzummm :))))))))))))))))

mehaycım şimdi o dediğim pantolan üstümde resmini çekeyim telefondan ama buraya nasıl atarım bilmiyorum, biliyosan gösterim pantolonu...

ya sorma zuzucum adam her gidişte söylüyor ya eşim dio bendeki potansiyeli anladı bence :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bide %50 ihtimalle kız olan bi arkidiş vardı :)))) o kimdi zuzummm :))))))))))))))))

ay hakkat kimdi oo..hatırlıyamıyorum yaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…