evet cnm hassas bi vücüdum var, eşim azcık sıksa bile morarıyo tenim:çok üzgünüm:
yaa bebeğime bişey olmasında bu kaşınmalardan, ben razıyım çekmeye...
yoksa bu vicdan azabını hiçbi zaman üzerimden atamam:çok üzgünüm:
canim bu bulantilar tam ise gidecegim saatte baslayinca bisey yemeyede korkuyorum yollarda kusarim diye valla...tuzluda yesem istifar ediyorum cunku ben(
insallah canim....aynen bendede bir haftadir baya agri var acile gittim gecen bu yuzden normal dedi doktor korkmustum valla...insallah persembe gunu sorunsuz evine geri donersin Allah bebisine saglik versin hepimizin bebisleri saglikli olsun insallah...benimde randevum pazartesi insallah sorun cikmaz.....bende heyecanliyim...
Kizlar hamile kiyafetleri aldinizmi,???benim pantolonlarim falan hepsi oluyor bacak kisimlari bollasti bile zayifladigim icin ama karin kismi sikmaya basladi acitiyor bazen en bol pantolonlarimi giyiyorum bu yuzden...
demek eşin accık sıksa morarıyo haa kaydirigubbakcemile3 ahh ahh fatoşum burda olsa ne geyik yapardık bunun üstüne..ama edebimi bozmıyım ben yine kaydirigubbakcemile3
anacım insanın içinde sapık düşünceler olmaya görsün kısssırnaşık şey ne yapayım anacım şu aralar sıktırmadan öteye gidemiyom malum tık yok ya:roflol::roflol::roflol:
cnm ben pantolan aldım...
ben zayıfladım aslında ama göbek kısımları sıktığı için giyemiyorum eski kıyafetlerimi...
anacım insanın içinde sapık düşünceler olmaya görsün kısssırnaşık şey ne yapayım anacım şu aralar sıktırmadan öteye gidemiyom malum tık yok ya:roflol::roflol::roflol:
kıs ela doktoruna sorsana anacım düşük tehlikesimi kaldı yazık kocana:)))
bizimki her gidişte eşime dio ilişkide sorun olmadıgını sölemişmiydim benimkinin gözleri parlıyor:))
bizimki her gidişte eşime dio ilişkide sorun olmadıgını sölemişmiydim benimkinin gözleri parlıyor:))
ya sorma zuzucum adam her gidişte söylüyor ya eşim dio bendeki potansiyeli anladı bence :roflol:
ya sorma zuzucum adam her gidişte söylüyor ya eşim dio bendeki potansiyeli anladı bence :roflol:
bide %50 ihtimalle kız olan bi arkidiş vardı :)))) o kimdi zuzummm :))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?