2009 Ekim Anneleri

benim eşimde beni sıkıştırıyo hep sorsana diye, ama ben bebekle ilgili soru sormaktan hep onu unutuyorum:roflol:
neyse şunun şurasında 20 nisana ne kaldı:roflol: ozaman sorarım:sm_cool:

benimki kendisi soracakti bu sefer isini saglama almak icin doktor genc bir kadin olunca utandi:roflol::roflol:

hoşgeldim kalemiti nasılsın cnm, ben kopma noktasındayım :)))
hem kaşıntıdan, hem gülmekten...

mehaycım şimdi o dediğim pantolan üstümde resmini çekeyim telefondan ama buraya nasıl atarım bilmiyorum, biliyosan gösterim pantolonu...

canim cep telefonunun kablosu yokmu once pc ye kaydedip sonra foruma ekleyebilirsin..ben biraz sonra ise gidicem cikmam gerekicek geldigimde bakarim...

canim cep telefonunun kablosu yokmu once pc ye kaydedip sonra foruma ekleyebilirsin..ben biraz sonra ise gidicem cikmam gerekicek geldigimde bakarim...

mehaycım bu telefonun kablosu yoki blututla (ayy nasıı yazdım, anladın sen onu:roflol:) atılıyo sanırım...

hoşgeldin cicimmmm

kaşıyalım aplaammm :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

kaşıma işini kocam üstlendi zevkle yapıyo, kezaa yaptığı iş şu aralar sadece buu:roflol:
sen git kendi kocanı kaşıısırnaşık şey

anladim elali anladim canim :)))))
kizlar muhabbetinize doyum olmuyor ama simdi cikmam lazim gorusmek uzere...opuldunuz..

elacım nerden aldın pantolu canım ya yani hamile magazasındanmı bende alıcam ne kadara aldın anlat anlat:)

ümraniye carrefourun içinde DOROTHY PERKINS diye bi mağaza vardı ordan almıştım, hemde indirimdeydi 30TL ye aldım...

öptüm seni mehaycım kendine ve meleğine iyi bak...

yaa çok ucuza almışsın canım ya bayrampaşa carrefourda da varmıdır acaba o magaza bakım bi ara inş vardır benimde ihtiyacım var artık

hoşbulduk kıslar supersiniz :))) ya kac gundur sessizdi topik hiç zevki yoktu
bizde tatlı bir telaştayız bebişler geliyor m.kuşlarımın 1 yavrusu geldii
Ne kadar guzel ciciler almıssınız bayıldım daha simdiden ben bişi alamadım daha ama yaz gelmeden bişiler örmek istiyorum bebişimi malum kış bebişi olcak :)))) inş.

ben 3 gündür girmiyodum ondandırrrkaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae

:roflol: :roflol: :roflol: tüü resiiilll :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yaa çok ucuza almışsın canım ya bayrampaşa carrefourda da varmıdır acaba o magaza bakım bi ara inş vardır benimde ihtiyacım var artık

evet cnm %50 ucuzlamıştı, zuzumun arabası gibi denk geldi...

al anam al sende alkaydirigubbakcemile2 bu gacılar beni tahrik etti, bu akşam bende bebek mağazasına gidip bikaç kıyafet alcamyerimseniben

ahaaaa bi sapuk daha geldüüü, sen gette kocanı kaşıı.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…