benim eşimde beni sıkıştırıyo hep sorsana diye, ama ben bebekle ilgili soru sormaktan hep onu unutuyorum:roflol:
neyse şunun şurasında 20 nisana ne kaldı:roflol: ozaman sorarım:sm_cool:
mehaycım şimdi o dediğim pantolan üstümde resmini çekeyim telefondan ama buraya nasıl atarım bilmiyorum, biliyosan gösterim pantolonu...
selam kızlar nasılsınız ben geldim :))))) özledim siz yaff
hoşgeldim kalemiti nasılsın cnm, ben kopma noktasındayım :)))
hem kaşıntıdan, hem gülmekten...
canim cep telefonunun kablosu yokmu once pc ye kaydedip sonra foruma ekleyebilirsin..ben biraz sonra ise gidicem cikmam gerekicek geldigimde bakarim...
hoşgeldin cicimmmm
kaşıyalım aplaammm :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
elacım nerden aldın pantolu canım ya yani hamile magazasındanmı bende alıcam ne kadara aldın anlat anlat:)
kaşıma işini kocam üstlendi zevkle yapıyo, kezaa yaptığı iş şu aralar sadece buu:roflol:
sen git kendi kocanı kaşıısırnaşık şey
hoşbulduk kıslar supersiniz :))) ya kac gundur sessizdi topik hiç zevki yoktu bizde tatlı bir telaştayız bebişler geliyor m.kuşlarımın 1 yavrusu geldii
Ne kadar guzel ciciler almıssınız bayıldımdaha simdiden ben bişi alamadım daha ama yaz gelmeden bişiler örmek istiyorum bebişimi malum kış bebişi olcak :)))) inş.
:roflol: :roflol: :roflol: tüü resiiilll :roflol:
yaa çok ucuza almışsın canım ya bayrampaşa carrefourda da varmıdır acaba o magaza bakım bi ara inş vardır benimde ihtiyacım var artık
hoşbulduk kıslar supersiniz :))) ya kac gundur sessizdi topik hiç zevki yoktu
bizde tatlı bir telaştayız bebişler geliyor m.kuşlarımın 1 yavrusu geldii
Ne kadar guzel ciciler almıssınız bayıldımdaha simdiden ben bişi alamadım daha ama yaz gelmeden bişiler örmek istiyorum bebişimi malum kış bebişi olcak :)))) inş.
selamün helloooooooooooo kizlarr nabersinizz kasintimi var muahaha
kasiyalim anammm :jeyyar:
ben 3 gündür girmiyodum ondandırrrkaydirigubbakcemile3 laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?