2009 Ekim Anneleri

ahaaaa bi sapuk daha geldüüü, sen gette kocanı kaşıı.........

gel fatoşum gell bu elaya iyilik yaramıyo..laelaelaelaelaenaapsak yaranamıyosss...naniknanikgel gidek bu diyardan fatoşummmgamyoncuiremsu

:)))))))))) ayy zuzumm cildi hassaslasmisya dokunsa morariyormusya ahahah aciyom elalimaa doktor izin verdigi an artik sen kac kizim ahahahahhahahahahahahahahaha 3 ayin acisini artik morluktan lülülülülülü

:)))))))))) ayy zuzumm cildi hassaslasmisya dokunsa morariyormusya ahahah aciyom elalimaa doktor izin verdigi an artik sen kac kizim ahahahahhahahahahahahahahaha 3 ayin acisini artik morluktan lülülülülülü

delüü karııÇok üzgünüm çoooknaniknaniklülülülülülülülülülülülülülülülülülü

bi ara düsündüm doktora gizliden diyim yasak versin diye bizeede gerek kalmadi yarin esim ise basliyor :))))))))))))))))))))))))))

insan uyuşuk olmaya görsün:dilcikar:
benim eşim çalıştığı günlerde bile tam gaz devam ederdik:1closedeyes: ahh ahh nerde kaldı o günler:jeyyar:

alemsiniz kıslar he

gözünaydın fatoşcum eşin işe başlıomuş şu cumartesi bi gelse derste çalışamadım napcam bilmiom 2.sınavlarda kurtarırım inş

töbe töbe tabi yeni evlinin hali bi başka oluyor hahahahahahah bizde ilk zamanlar öleydik günde bi kaç kereler sonra normale döner ehhehehehehe

ne yeni evlisi handancım bize ağustosta 8 sene olcek...
ama maşallah performansımız her geçen gün arttı :))))

alemsiniz kıslar he

gözünaydın fatoşcum eşin işe başlıomuş şu cumartesi bi gelse derste çalışamadım napcam bilmiom 2.sınavlarda kurtarırım inş

sagol canimmm insallah bakalim deniyecekler yarin begenirlerse alacaklar ise. ALLAHIMA sükürler olsun bebek berekettir diye bosuna dememisler.
allah kolaylik versin canim

tabi mazide kaldı o günler :))))))))))))))))))))))

yok ben fatoşa diom kıs:)))

8 senemi kıs sen kaç yaşındasın bizde 9 senedir birlikteyiz ama 4 yıldır evliyiz maşallahhh

ne yeni evlisi handancım bize ağustosta 8 sene olcek...
ama maşallah performansımız her geçen gün arttı :))))

masallahhh nice 8seneleree dadlummm.. bizim 14 temmuzda bir sene olcak :). bendede degisikler oluyor hormonlarim ffazla zipliyo sanirim delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…