2009 Ekim Anneleri

tabi bebişler rızkıyla bereketiyle gelecek inşallah fatoşcum hayırlısıyla bi iş bulur eşin inşallah canım

yok ben fatoşa diom kıs:)))

8 senemi kıs sen kaç yaşındasın bizde 9 senedir birlikteyiz ama 4 yıldır evliyiz maşallahhh

tamam ne bağırıyon aski anılarım canlandı birden, atlayıverdim hemen:roflol:
ben haziranda 27 yaşında olcam evlendiğimde 19dum...

sormayın ya bu aralar benimde hormonlar azıttı 2. üç ayda böle oluomuş ya eşiminde öle oldu hahaha hafta sonları full çekioz artık heheh

oyyy genç evlendin demek diyene bak bende 19 da nişanlandım 21 de evlendim hahahah biz sabırsız hatunlardanız demekki:)))

masallahhh nice 8seneleree dadlummm.. bizim 14 temmuzda bir sene olcak :). bendede degisikler oluyor hormonlarim ffazla zipliyo sanirim delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sağol bidenem darısı size bi yastıkta paralanın inşallah:roflol:

anam bu kadında hiç utanma yoklaelaelaelaelae laelaelaelaelae

kıskanma şekerim çalış seninde olursırnaşık şey

sormayın ya bu aralar benimde hormonlar azıttı 2. üç ayda böle oluomuş ya eşiminde öle oldu hahaha hafta sonları full çekioz artık heheh

al işte buda sonradan açılanlardan:roflol::roflol:

oyyy genç evlendin demek diyene bak bende 19 da nişanlandım 21 de evlendim hahahah biz sabırsız hatunlardanız demekki:)))

evet genç evlendim, hala genç ve güzelim ama neysee:1closedeyes:
evet sende benden aşşa değilsinyerimseniben

bak sen bakkk yere bakan yürek yakan samyeli :)))
ne fgüzel şey kız onlar, güle güle kullanın inşallah...
senin resimler niye sayfada çıkmıyo...

neden kuduruk olduunuz anlaşıldı anam..bunnar zaten koca diye ölüyolarmış tee ne zamandır...anam bizim gözümüz sınawdı okuldu bişe görmüyodu ben geçen sene ewlendim ki 26 yaşındayım..hala erkenmi ewlendim diye düşünüyorum şunnara bak ayy hihoyyyt

anaaaa yanlış sayfaya yazmışım :))))))))))9
2 sayfa açık önümde diğer cicilerimizin tipiği :)))))))))9

hahah kıs zuzu bende kocişimi üniversitede tanıdım daha 17 yaşında körpeciktim hehe sevdim aşık oldum ne die bekleeyelim ki erkeni geçimi var bu işin aşkı buldunmu iş bitmiştirdelikafadulden

ya hamiş kıyafetlerine bakıodumda kıslar topicde gördüm evdeki pantolu terziye veriomuşuz 10 tlye hamiş pantolu yapıolarmış belini kesip lastik felan ama o pantolu hamişlikten sorna giyemeyiz pantolumuza yazık olur demi

bak sen bakkk yere bakan yürek yakan samyeli :)))
ne fgüzel şey kız onlar, güle güle kullanın inşallah...
senin resimler niye sayfada çıkmıyo...

gewezeeee:))) nereye yazcaanı şeşırmış çok konuşmaktannn

ben de 17imde aşık oldum da 25 te anca ewlendim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…