ne yeni evlisi handancım bize ağustosta 8 sene olcek...
ama maşallah performansımız her geçen gün arttı :))))
yok ben fatoşa diom kıs:)))
8 senemi kıs sen kaç yaşındasın bizde 9 senedir birlikteyiz ama 4 yıldır evliyiz maşallahhh
masallahhh nice 8seneleree dadlummm.. bizim 14 temmuzda bir sene olcak :). bendede degisikler oluyor hormonlarim ffazla zipliyo sanirim delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
anam bu kadında hiç utanma yoklaelaelaelaelae laelaelaelaelae
sormayın ya bu aralar benimde hormonlar azıttı 2. üç ayda böle oluomuş ya eşiminde öle oldu hahaha hafta sonları full çekioz artık heheh
sormayın ya bu aralar benimde hormonlar azıttı 2. üç ayda böle oluomuş ya eşiminde öle oldu hahaha hafta sonları full çekioz artık heheh
oyyy genç evlendin demek diyene bak bende 19 da nişanlandım 21 de evlendim hahahah biz sabırsız hatunlardanız demekki:)))
ay ben bi lavoboya kosiiim handan hep senin yüzünden
bak sen bakkk yere bakan yürek yakan samyeli :)))
ne fgüzel şey kız onlar, güle güle kullanın inşallah...
senin resimler niye sayfada çıkmıyo...
hahah kıs zuzu bende kocişimi üniversitede tanıdım daha 17 yaşında körpeciktim hehe sevdim aşık oldum ne die bekleeyelim ki erkeni geçimi var bu işin aşkı buldunmu iş bitmiştirdelikafadulden
ya hamiş kıyafetlerine bakıodumda kıslar topicde gördüm evdeki pantolu terziye veriomuşuz 10 tlye hamiş pantolu yapıolarmış belini kesip lastik felan ama o pantolu hamişlikten sorna giyemeyiz pantolumuza yazık olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?