2009 Ekim Anneleri

değmez bence yaptırmaya ben 30 tl ye aldım yeni hamiş pantalonu o kadar da pahalı değil

haklısın bende bakım bu haftasonu ayy ben bu haftasonu doktoramı gitcem sınavamı gitcem pantolmu bakcam allahhhhhhhhhhhdelikafadulden

:))))))))) yok kiz malum rahim büyüdükce sidik torbasina bastiriyor yarim saatde bir lavoboya zor yetisiyom bide cok gülünce :)))). biz 2005 de aralikta tanistik, 2006 da nisanlandik, 2007 nikahimiz oldu, 2008 de evlendik, 2009 dada allah nasip ederse bebegimiz olcak ehehehe

ayyy siz deyince aklıma geldi cuma günü evlenme yıldönümümüz ben hiç bişi almadım hatta aklımdan bile çıkmış napcam şimdi (

aaa çok ayıp kıs nası unutursunklava:

evde güzel bi yemek sofrası kurabilirisin eşine ne bilim düşünüm biraz

esim kuzenimle calisiyordu ve kuzenim kac sene önce demistiki tam birbirinize yaksiiyonuz ama cok uzaktasiniz felan demisti. neyse gecti zaman seneler gectii biz tanistik msnde:)). evde pc yi acik birakmisim msnii unutmusum ise geldim babam gecmis pc basina uyyyy o gün feciydi:)))))))))))))))))) bu yaziyor fatoss niye yazmiyorsun felan ahahah pc basindakide babam ahahahhahahaha

aaa çok ayıp kıs nası unutursunklava:

evde güzel bi yemek sofrası kurabilirisin eşine ne bilim düşünüm biraz

bütün suç bebekimin laelaelaelaelae aklımı başımdan aldı şaka bi yana napsam ben yaa aman ben düşünüyom acaba onun aklındamıdır unutursa kırarım kafasını klava:

handan çoştu gene :)))
handan benim beta freem kaçtı söle bakim ...

bütün suç bebekimin laelaelaelaelae aklımı başımdan aldı şaka bi yana napsam ben yaa aman ben düşünüyom acaba onun aklındamıdır unutursa kırarım kafasını klava:

unutulurmu bööle gün kıs delii...:mymeka: bi güzel sofra süs püs 2 cilwe yeter:))hediyesi karnında zaten o düşünsün ne alcanıhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…