hahah kıs zuzu bende kocişimi üniversitede tanıdım daha 17 yaşında körpeciktim hehe sevdim aşık oldum ne die bekleeyelim ki erkeni geçimi var bu işin aşkı buldunmu iş bitmiştirdelikafadulden
ya hamiş kıyafetlerine bakıodumda kıslar topicde gördüm evdeki pantolu terziye veriomuşuz 10 tlye hamiş pantolu yapıolarmış belini kesip lastik felan ama o pantolu hamişlikten sorna giyemeyiz pantolumuza yazık olur demi
tembel anam bu zuzu agır kadınkaydirigubbakcemile3
yok yawrum tembel diil de..ewlilik fobisi dielim..özgürlüğü kaybetme korkusu..fazla başınan buyrukluktan:))
ama sende birden açılmışsın baksana hemencecik yapmışsın çocuğu nerde kaldı özgürlük kaydirigubbakcemile3
sorma cicim..battı balık yan gider dedim:)))
tabi garantiye almak lazım ya kaparlarsakıs fatoş nie 1 sene önce nikah yaptınız kocayı garantiyemi aldın:))
aaa çok ayıp kıs nası unutursunklava:
evde güzel bi yemek sofrası kurabilirisin eşine ne bilim düşünüm biraz
ayyy siz deyince aklıma geldi cuma günü evlenme yıldönümümüz ben hiç bişi almadım hatta aklımdan bile çıkmış napcam şimdi(
bütün suç bebekimin laelaelaelaelae aklımı başımdan aldı şaka bi yana napsam ben yaa aman ben düşünüyom acaba onun aklındamıdır unutursa kırarım kafasınıklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?