ben çıkıyorum artık hepinize iyi akşamlar arkadaşlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)
imageshack sitesine girip browse'den resmi seçiyosun..hemen altta resize image'i tıklıyosun çok büyük olmasın diye..320x240 weya 640x480 i seçiosunn..soora start upload diyip bekliyosun..accık soora açılan sayfada eklediğin resim çıkıyo,hemen altında da hotlink1 hotlink2 diye alt alta adresler war..hotlink1i kopyala diyip buraya gelip cewap yaza tıklayıp yapıştır diyosun..wee göbüşünü görüyoruzz:)) oki mi ciciii
imageshack sitesine burasi nere ama ben bulamiyorummmmmmmmmmmmmm
nasil silecemmmmmmm bunu geriiiiiiiiiii :sm_cool: benim esim gorurse adam bayilir ne isi var bu resmin burda diye
anam resim koymam ,şaşırdınız heralde diyen kıza bak soyunmuş ta koymuuşş..kaydirigubbakcemile3olmuş cücüm olmuşş eferimm..kuzummm seninkisi kocaman olmuşş..ben de göbüşüm war sanıyodum meğer millette neler warmışşkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kiz nasil silecem ben bunu :))))))))) senin sucun simdi hehehe sen bana yapamiyorsun dedin ben alasini yaptim :)))))))))) simdi nasil sileceksem :roflol:
sildimmmmmmmmmm yarin yine cekeriz sorun degil alistik Şeniz
Merhaba kizlar, nasilsiniz...ben bebegin kalp atisini duydugumuz günden beri esime bakip gülüyorum kendisi elektrikçi ve elektronik hastasi sayilir. Hastaneden geldigimizden beri evdeki kulakliklari, hoporluleri, mikrofonlari aliyor kablolarla birseyler yapiyor ve guya bebegin kalbini dinlemek için alet icaat etmeye çalisiyor ay ben ona bakiyorum gülmekten karnim agriyor :roflol:. Koltukta oturuken falan durduk yere ya o makina cok basit kesin yaparim ben bunu diyor tekrar basliyor birseylerle ugrasmaya. Simdilik daha kendi kalbini duymayi basardi muzik sisteminden bakalim arkasi gelecekmi :roflol:
Merhaba kizlar, nasilsiniz...ben bebegin kalp atisini duydugumuz günden beri esime bakip gülüyorum kendisi elektrikçi ve elektronik hastasi sayilir. Hastaneden geldigimizden beri evdeki kulakliklari, hoporluleri, mikrofonlari aliyor kablolarla birseyler yapiyor ve guya bebegin kalbini dinlemek için alet icaat etmeye çalisiyor ay ben ona bakiyorum gülmekten karnim agriyor :roflol:. Koltukta oturuken falan durduk yere ya o makina cok basit kesin yaparim ben bunu diyor tekrar basliyor birseylerle ugrasmaya. Simdilik daha kendi kalbini duymayi basardi muzik sisteminden bakalim arkasi gelecekmi :roflol:
merhaba canim hosgeldin , tesekkürler bizim keyfimiz yerinde sapiklik yapiyoruz :))))))))))<<<< ben masum zuzu sapik illede ciplak karin resmi falan dedi ugrastik biraz:roflol: zuzuuuuu kizmaaaaaa
esin cok iyi bir fikir edinmis , demekki cok merakli kendince bulus yapmak istiyor yakinda o makinaya gerek kalmaz haketlerini kendi gosterir bebek :)))))))) fazla ugrasmasin
ilkaycım maşallah...nasil silecemmmmmmm bunu geriiiiiiiiiii :sm_cool: benim esim gorurse adam bayilir ne isi var bu resmin burda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?