kuzularr ben kaçıyorumm..öpoorum hepinisi.ii akşamlarrr
nabewr güldencim bebişim üç aylık oldu ama sadece 1 kilo aldım henüz daha şekerim daha göbişim pek yok gibi inş. dediğin gibi olur pek kilo almam canım nasılsın görüşmeyeli
Selam rockwell ,gizem
umarim hersey yolundadir.
Hamilelik pek belli degil simdilik gizemcim resimden belkide kazak gomlek oldugu icindir.
Bendede hafir gobek cikti 49 kiloda devam ediyorum 10 haftadan itibaren haftada 450g. almamiz gerekirmis gecen gun bir doktorun sitesinde okudum ama erken degilmi sizce
selam canim. nasilsin? 49 kilo cok iyi ya. yani 10-15 kilo alsan bile yinede cok iyi. normal dogumda hele hemen veriliyor cogu. aydan 450 gr alinmasi gerekiyormus oyle mi? o zaman normal almisiz biz simdiye kadar.
kızlar ben çok kilo aldım, daha dogrusu hayatımın kılosunu yaşıyorum 67 oldummmmm offff yyyaaa offfff aglamak istiyorum ama sonra diyorum bebiş var bahanem var.. di mi kızlar??????? Gobiş de artık ben burdayım diyor ama hala tam bir hamiş göbişi degil kilolu bir bayan ile hamiş arası bir yere sıkıştım kaldım(
bende kabızlık göbeği hariç göbek yok zeldacım bellibilem değil bu nedenle bebişim ama biz haftada 450 gr alsak ayda yaklaşık iki kilo almış oluruz oda daaha 6 ay var 12 kilo eder ki son aylarda daha fazla alıyon kilo yok ya dikkat etmekte fayda var bence
sagol zellda canım epiduralı iyice bir araştır dogum sonrası bel agrısı kalıyooo diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?