2009 Ekim Anneleri

İlkaycım senin kaç haftalık canım tickerin da silik çıkıyooo göremedimde göbişin ne güzel büyümüş ölee....:CüvCüv:

tekrar merhaba llallcim teyzincim hosgeldiniz nasilsiniz ???

benim gobege bakmayin kizlar ben kendim zayif oldugum icin gobegim daha belirgin cikiyor :))) henuz kilo bile almadim ama bacaklarim daha bir inceldi sanki :) sadece karinima veriyor kilo baska yere gitmiyor simdilik boylesi daha iyi dogumdan sonra fazla kilo sorunum olmaz diye dusunuyorum gerci ilerki aylarda durum degisebilir bu söylemek icinde erken henuz

ılkaycımm senle aramızda tam bir hafta var ama benim karnımda senin kadar varr inan galiba baya koca göbekli olucam bennn :) bugün ilk defa aylar sonra yemek yapabildim ama kusmalar devam nezaman geçecekk bilmiyorum bide bugün baş ağrrısı çıktı başım aklaktığımdan beri hiç geçmediii .......

Herkese selam
Ben sabah bi kaldım şarıl şarıl su geldi wc ye gittim idrarımı yaparken baya uzun sürdü bıtmek bilmedi sanki...

o sırada sağlık ocağından kadınlar geldi allahın işi hemen dr git ayakta durma dediler hemen dr gitiim.dr sinir etti benı ben panik o sakin. ama bu arada belim müthiş kitlendı geceden beri vuruyodu zaten..neyse dr bi kağıt verdi bordo renkli şerit gibi onu koy bakalım sumu dedı morarırsa suymuşl neyse hafif morarmış dedi..usgden baktı herşey normal dedi düşük hapı verdi her ihtimale karşı elevit verdi ferrum fort verdi bide testlerini yaptır gel dedi...istirahat verdi öyle yani...

çok korktum ama...hemen aklıma bişey olduysa ya alırlarsa dedım allah kımseye yaşatmasın...

ii akşamlar kızlarrrr napıyorsunuz benşm hamiş halimi gördünüzmü ben resmimim koymuştum nasılım baktınızmı ???

selam gizos. ben gordum resmini. Normal halin gibi sanki pek gobis goremedim ama boyle daha iyi. cok kilo almadan bitirirsin bari hamileligi :))

nabewr güldencim bebişim üç aylık oldu ama sadece 1 kilo aldım henüz daha şekerim daha göbişim pek yok gibi inş. dediğin gibi olur pek kilo almam canım nasılsın görüşmeyeli

Selam rockwell ,gizem

umarim hersey yolundadir.

Hamilelik pek belli degil simdilik gizemcim resimden belkide kazak gomlek oldugu icindir.

Bendede hafir gobek cikti 49 kiloda devam ediyorum 10 haftadan itibaren haftada 450g. almamiz gerekirmis gecen gun bir doktorun sitesinde okudum ama erken degilmi sizce

nabewr güldencim bebişim üç aylık oldu ama sadece 1 kilo aldım henüz daha şekerim daha göbişim pek yok gibi inş. dediğin gibi olur pek kilo almam canım nasılsın görüşmeyeli

aynen benim gibi canim. bende 1 kilo almisim. Benim gobegim cok belli ama zaten hamile degilkende bana herkes sorrardi bebek mi var diye :)) cunku gobegim normalde de cok sivri ve cikik var yani. 3. aydan sonra normalde yavas yavas belli olmaya basliyormus. Ben iyiyim canim ne olsun. bugun alisveris gunumuz yemek icmek esimi bekliyorum gelsin de gidelim.

selam canim. nasilsin? 49 kilo cok iyi ya. yani 10-15 kilo alsan bile yinede cok iyi. normal dogumda hele hemen veriliyor cogu. aydan 450 gr alinmasi gerekiyormus oyle mi? o zaman normal almisiz biz simdiye kadar.

selam canim. nasilsin? 49 kilo cok iyi ya. yani 10-15 kilo alsan bile yinede cok iyi. normal dogumda hele hemen veriliyor cogu. aydan 450 gr alinmasi gerekiyormus oyle mi? o zaman normal almisiz biz simdiye kadar.

Saol canim iyiyim sen nasilsin.

Az once doktor Kaan Kocatepenin sitesinde okudum tekrar emin olmak icin.
haftada 450g alinir diyor ama vucut ve kalitsal etkenlere bagli olarak bu oran degisebilir diyor.Normal bencede kilo almaya baslamamiz.(10+0 dan itibaren yani 11. hafta oluyor)

kızlar ben çok kilo aldım, daha dogrusu hayatımın kılosunu yaşıyorum 67 oldummmmm offff yyyaaa offfff aglamak istiyorum ama sonra diyorum bebiş var bahanem var.. di mi kızlar??????? Gobiş de artık ben burdayım diyor ama hala tam bir hamiş göbişi degil kilolu bir bayan ile hamiş arası bir yere sıkıştım kaldım (

bende kabızlık göbeği hariç göbek yok zeldacım bellibilem değil bu nedenle bebişim ama biz haftada 450 gr alsak ayda yaklaşık iki kilo almış oluruz oda daaha 6 ay var 12 kilo eder ki son aylarda daha fazla alıyon kilo yok ya dikkat etmekte fayda var bence

Uzulmek yokkk aglamak da yok yeterki bebekler saglikli olsun normal dogum ve emzirmeden kilo veriliyormus insallah ikisindede sorun yasamayiz gerci ben epidural dusunuyorum annem israrla hayir desede.

Daha 13 haftaliksin canim biraz sabret hamile gobegin olacak yakinda :))

Ama ben bunu birkac yerde daha duymustum haftada 450-500g. arasi ayda 2 kilo almak normal olaniymis zaten.Son aylarda kilo alimi duruyormus heralde 8-9. aylar tam emin degilim.

sagol zellda canım epiduralı iyice bir araştır dogum sonrası bel agrısı kalıyooo diyorlar

Evet annemde ondan korkuyor ama benim cevremde o kadar cok varki epidural dogum yapan hicbirindende sikayet duymadim hepsi cok memnun o yuzden bende istiyorum ama bakalim.Gecen gun kan alan hemsirede sordu nsail dusunuyorsun diye bende epidural dedim oda kesinlikle epidural dusunmeni tavsiye ederim dedi kendiside epidural olmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…